Unutulmaz Atv

Edaya dün bende uyuz oldum. Ağlayınca çok yapmacık oluyor. Birde tolgayla adamı görünce güya ona nispet yapıyor. Öpmeler şu bu. Hemde boynunun döndüğü son noktaya kadar Haruna bakıyor. Neydi o bakışları. Tolgayla el ele koşarken. Ne sinir oldum ya.

aynen sana katılıyorum canım bende izlediğimde edaya uyuz oldum yapmacık hareketleri var

Kızlar bende unutulmaz dizisini severek izliyorum ama bu hafta izleyemedim
geçmişi biraz okudumda neler olmuş bu hafta yaCADIARZU

evet canm çok şey oldu bu hafta heyecanlı bitti bakalım eda tolga ile evlenecekmi?harun edayı takip etti nikah masasına gördü ve bitti

:roflol::roflol: saçma sapan derken başkanımbenneyaptımki

aman ne kıskancak Eda Meldayı.:dilcikar:, Edada Meldada güzel değil. hele bide havalara girmedimi Melda pek güzelim diye. Yuh be dönde aynaya bak diyesim geldi ekran karşısında.

benmi güzelim meldamı, meldamı güzel edamı.
benmi zayıfım meldamı.v.s v.s çenem durmuyomuş.harbi he saçmalıyomuşum.-tatlicadiarzu-

heeheee ben melda da pekbi değişiklite görmedim. Kilo vermesi şart. o boya posa o kilo olmuyooo.(gerçi yeni doğum yapmış kolay değil.):delphin:

Harunla Tolga kardeş mi:1shok::1shok:
Bu haftaki bölümü izleyemedim tekrarına bakıcam artıkkk:delphin
:

ya bende başlarını kaçırdım ama sonlara doğru izledim yaa nolcak acaba nikah olmuyomu ki fragmanda tolga aglıodu sanki olmadı gibi geldi bana ama meraktan çatlicim..

dizide tek masum tolga yazık çocuğa aşkı uğruna nelere katlanıyor normal insan böyle şeyleri kabul edemez aşktan gözü dönmüş edada uyuzun teki yapılırmı o masum tolgaya tertemiz aşkla seviyor edayı

dizide tek masum tolga yazık çocuğa aşkı uğruna nelere katlanıyor normal insan böyle şeyleri kabul edemez aşktan gözü dönmüş edada uyuzun teki yapılırmı o masum tolgaya tertemiz aşkla seviyor edayı

Ay dimi kız, yazık Tolgaya, ne kadar aşık:asigim:

saf oğlan:mymeka:

kızlar toppiki açtım ama başlamadan dizim tatile gittim birkere diziyi izledim oda edanın ablasını istemeye geldiler orda bitti ilk ve son izlememdi
dizi hangi günler oynuyo acaba

[COLOR="DarkOrchid"monapisa teşekkürler cnm.izlicem..
........
harun du dimi başrolün adı onu çok seviyorum
eda rolündeki kızıda severim][/COLOR]

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızın annesi kürtaj oldu diyo ama kızın karnında hala çocuk var anlamadım bu harun da iki kız kardeşi birdenmi seviyoya ya olurmu bunası iş gerçi melda hiç güzel değil eda dah ii ve karakterli kız

hanımlar bende bu diziye bayılıyorum özellikle serhan yavaşı çok beğeniyorumopuyorumnanaktan
ama arada izleyemediğim zamanlar oldu şimdi harun edayı hamile mi biliyo yoksa bebeği aldırdı olarak mı biliyoCADIARZU

hanımlar bende bu diziye bayılıyorum özellikle serhan yavaşı çok beğeniyorumopuyorumnanaktan
ama arada izleyemediğim zamanlar oldu şimdi harun edayı hamile mi biliyo yoksa bebeği aldırdı olarak mı biliyoCADIARZU

Harun Edanın kürtaj olduğunu biliyor.bebekten haberi yok haberi olsa asla Edayı bırakmaz.

Sanırım yinede bırakmayacak.

meldanın çalıştığı yerde herkes niyeyse abiye giyiyor...hele meldanın o tek kollu mavi elbisesi ayyyy kopardı beni...ööle işe gitmiş teyzem yuhh artık....bide bütün gün ööle dolaştı..ama beni yavaş yavaş sıkmaya başladı bu dizi...ki iyi bir dizi takipçisyimdir...
birde hakkının tel nosunun yazılı olduğu kağıt günlerce ööle durdu masanın üstünde hiçbişey olmadı tam melda alacakken uçtu nasıl oluyosa artık....
birde edanın bebeğide maşşallah hiç düşmüyo...kız hopluyo,zıplıyo,annesinden dayak yiyo yine bişe olmuyooo...nasıl yaniii yaaaaaaaaaa....
biz olsak ayağa kalksak düşer...
melda da daha nişanlanmadan baydı harunun içini eda muhabbetiyle...erkek milletine hemde koca milletine o kadar açık verilirmi....
sonra da bakım yapcam,zayıflıcam,yeniden asık etcem kendime die uğraş dur meldacık...
haaaa son bir yorum: o mavi elbisesinin içine insan bir korse gibi bişey giyer ayol ...galiba normalde de pek rahatsız olmuyor....

dizinin reytingi bilemem ama ben masallah dizinin jeneriği baslıyor ben aglamak için start alıyorum niyeyse o kıza baktıkca ben hüngür hıckırık yaff aaa ne olacak benim bu halim bu arada da dizideki eda ben gibi dizi basladı baslayalı aglıyor o sussa bende rahat edeceğim ama o kızada aglamak ne yakısıyor ya

Back
X