Unutulmaz Atv

Sıkmaya başladı artık Ne aşkmış be bunlardaki Eda Harun derdinde Harun Eda derdinde ailelerini hiç takmıyorlar biraz abrtmışlar bence:26:Harunun anne babası öldü bir iki gün üzüldü sadece aşklarının derdindeler:19:

ayy fenalıklar geldi içime valla bu diziden.yenisi bir dert tekrarı bir dert.ne zaman açsam unutulmaz.müzikleri falan çok güzel ama yetti be şekerler.ne aşk ne aşk...evlenemediler bir türlü.hep aynı terane,aynı duygular....harun sinirli,yağmur cadı:),eda ağlak,melda sinsilik peşinde,batu intikam derdinde,aras garibim kim nereye çekerse o oraya,edanın annesi ağlaya ağlaya bitti.....offf haftayamı ne olacak?yukarda sayılanlar tekrar edecek...:52::52::52:

Allah askına bıtırsınler artık su sacma sapan dızıyı.harcanan emege yazık ya ınsanlar sabahlara kadar calısıyor ne oluyor dıye bakım dedım.abla yıne bulmus kendıne super bır ask.katılı kendıne sewgılı yapmıs.ölük bakısları benı delı edıyor zaten.babalarını oldurduler hala adamların pesındeler.şu katil her keresınde mı kazanır bıraz da harun ustune oynasınlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sıkıldık yaaa yeterrrrr

katiliyorum bastan severek bakiyorum ama git gel git gel hep ayni seyler samar oglani gibi eda hanim adami oynatti durdu..........

Ben bu diziden artik nefret etmeye basladim yaaa... Hint filmlerinde bile yok boyle ask:27: bu nasil asktir yaa:53: Melda ayri bi tip... kimseyi takmiyo bi katille beraber hala bide hamileymis... ya kizlar inan izlemiyorum ama tam bi sacmalikta denk geliyor....:47:

Son düzenleme:
haziranda bitiyorrr hepimiz rahatlıycazz 2 haftadır bakmıyorum 5 haftadır da edaya uyuz oluyorum hep ağlak ne aşksa her haltı yediler engell ok evlenmiyolarda amann sıktıı:47:

dizi nezaman bitecek .
arasa çok üzüldüm geçen hafta 2 anneside öldü harun inş burağı arasa teslim eder

her actıgımda aglar mı bu dızıdekı herkes ya Allah'ım ıgrnc bı dizi olmaya basladı gereksız bıtsede yer kaplamasa:37:

aradan yillar gecmis eda hic yaslanmamis ne hikmetse biraz sacini eskiler gibi yapmislar aralarina beyaz koysalardi bari...o cocuklarin hepside onlarin galiba futbol takimi kurmuslarr:1:

BU Kadar saçma bir final olur yuhhyani yağmurada bak pek benzemiş eda ablası gibi 7 tanede çocukları olmuş bu kadar saçma bitemezdi,evlenirken bitse iyiydi işte 12 yıl sonra demeye gerek yoktu,ilk başlarda güzeldi iyice cıvıtmışlardı bu finale de yuhh diyorum artık:19:

normalde izlemem bu diziyi ama nete bakıyorken tv de acık kalmış..
sonunda bitti demek.. şükür yani.. unutamayacaktık hakkaten bu gidişle..
o kadar çocukta neyin nesi ben anlamadım hepsinin yaşı birbirine yakın..
analarıda sankı o değil hiç yıpranmamış tazecik duruyor, kapanışı abartıyla tamamlamışlar.
neyse bitti ya bunada şükür... :120:

Back
X