• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutulmaz Atv

ben baştan sona izledim hiç kalkmadım valla :) eda ona neden tokat attı söliyim ..şimdi bu haruna dedi ya "ablamı seviyomusun "diye oda "evet "dedi eda da " peki ozman neden benimle yattın "dedi harunda dedi tek suçlu benmiyim o sırada kız tokatı patlattı öle baktılar kız tam gidiyodu ablası seslendi.. ama edaya üzülüyorum çok aşık haruna ablasıda aşık ama hiç göstermiyo sevgisini edanın gözlerinin içi gülüo ablası çok soğuk bana çok itici geliyo o kız yaa ...

Tamam ozaman bende ilk firsatta izleyim netten,
zaten yaz icin baska guzel dizi yok sanirsam. :umursamaz:

sesi izle canım izle :)
buda benden tavsiye..
diziler genelde başı güzel sonradan bozuyolar ama bu inşallah bozmazz..
zaten başka izledigimizbişe yok buara tv lerde bişeyok:))

ben baştan sona izledim hiç kalkmadım valla :) eda ona neden tokat attı söliyim ..şimdi bu haruna dedi ya "ablamı seviyomusun "diye oda "evet "dedi eda da " peki ozman neden benimle yattın "dedi harunda dedi tek suçlu benmiyim o sırada kız tokatı patlattı öle baktılar kız tam gidiyodu ablası seslendi.. ama edaya üzülüyorum çok aşık haruna ablasıda aşık ama hiç göstermiyo sevgisini edanın gözlerinin içi gülüo ablası çok soğuk bana çok itici geliyo o kız yaa ...

oo deme yaaa harun ölemi dedi...haketmiş tokatı ozman

haa evet harun tek suçlu benmiyim dedi edada ona vurdu tam giderken ablası seslendi..
haruuun-edaa diye..
ama bence görmedi o tokadı..
orada bitti..

Izleyemedim ben ya ilk bölümü çok çok güzeldi bu dizi başında güzel sonuda öyle olur ilerleyecek konu konu çok filmde
daha edayı seven çocuk çocuğun babası olur .dayak yiyen abla var
melda yeğeninin üvey oğlu olduğunu öğrenir

kızlar eda hamilemii :1shok:
çok fena olur öyle olursa ya sonunda galiba olan meldaya olucakbide hani edayı seven çocuk varya onun annesi eski resimlere bakarken bi adamın resmi vardı o fikret hakan değilmiydi ya yani harunun babası acaba o çocuk hrunun kardeşimi kaydirigubbakcemile3

Evet canım fotoğraftaki Fikret Hakan'dı, bunlar büyük ihtimalle abi-kardeş çıkacak. Belki de Fikret Hakan'ın haberi bile yok bi oğlu daha olduğundan, çünkü öyle terk edecek, reddedecek birine benzemiyo. Benim tahminim bu zamanında bi çapkınlık yaptı, kadın da hamile kaldı söylemedi vs. vs. Ya da ilk karısı, bi sürü fotoğrafları var çünkü, sonra ayrıldılar falan filan. Neyse du bakalı nolcek :)

Bi de Eda bence de hamile çünkü fragmanda bi hastane sahnesi vardı, Eda olduğu yere yığıldı kaldı çok kötü bi haber almış gibi. Zaten olmasa şaşardım, hamile kalınmadan türk dizisi mi çekilir çok ayıp olur çok :roflol:

Hmmmm ama ilk karısı olamaz de mi.... Harun daha yaşlı o oğlandan... o zaman kesin çapkınlık yapmıştır baba... karar verdim öyle evet :)

sonunda melda harunla evlenip edada dansçı çocukla evlenirse ve bu erkekler kardeş çıkarsa... çok çirkin bir son olur... o onunla o onunla olamaz ya

Yine kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir dizi daha:kahve:

he kuzum doğru dedin valla..baktılarki böle diziler tutuo..biraz aşkı memnu biras yaprak dökümü ortaya böle bi dizi çıkıo..ha kendi adıma söylüm..
izliomuyum izliorum vallaaa

he kuzum doğru dedin valla..baktılarki böle diziler tutuo..biraz aşkı memnu biras yaprak dökümü ortaya böle bi dizi çıkıo..ha kendi adıma söylüm..
izliomuyum izliorum vallaaa

canım bende izliyorum çok heyecanlı ama kim kime dum duma hesabı olsun yaz filmi işte...

canım bende izliyorum çok heyecanlı ama kim kime dum duma hesabı olsun yaz filmi işte...

he izliok anam napakkk..
al benim kocam filmin başında...dallas misali kim kimde belli diil die tepkisini koydu..aşkı memnu gibi burnumdan getirir artık...
neseeee....izlicem ama
yaz dizisi olmasından dolayı olaylar çok çabık gelişti...2 bölümde herşey bitti gibi senaryo nasıl devam edicek merak ediorum valaaa

he izliok anam napakkk..
al benim kocam filmin başında...dallas misali kim kimde belli diil die tepkisini koydu..aşkı memnu gibi burnumdan getirir artık...
neseeee....izlicem ama
yaz dizisi olmasından dolayı olaylar çok çabık gelişti...2 bölümde herşey bitti gibi senaryo nasıl devam edicek merak ediorum valaaa

Onlar bulurlar bir yolunu, merak etme.Gerekirse Eda'nın ablası (kocasından dayak yiyen varya hani) onuda aşık ederler Haruna. Al sana mis gibi çarpıklık.zemuszemus:delphin:

Onlar bulurlar bir yolunu, merak etme.Gerekirse Eda'nın ablası (kocasından dayak yiyen varya hani) onuda aşık ederler Haruna. Al sana mis gibi çarpıklık.zemuszemus:delphin:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ailecek bi oğlana yüklenmek olmazki anam..yazıkkk

Back
X