Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten super ama ben ozel bi defter alip kendi el yazimla yazsam da olabilir peki bi ornek verebilrmsniz ordan esinleneyim dieYaaaa vakti zamanında okulumun kütüphanesinde bazı şeyleri atiyorlardi. Ve ben nobetciydim. Bir kitap buldum. Albüm gibi. Çoook eski yıllara ait. Birisi yaptırmış. Bebeğin ilk doğduğu andan itibaren fotosu ayak resmi, aile fotoları, aklınıza gelecek her şeyi oraya kaydetmek için hazırlamışlar matbaada basmislar. Sizin düşüncelerinizi, onun adına yazdığınız mektuplar. Kısaca her şey. .
Ben hocamdan izin alıp kendime aldım çünkü zaten atiyorlardi.
İnşallah benim bebeğim olursa aynısını yaptiracagim.
Kitap 1970lere ait bu arada.
Bu sizin icin guzel bir fikir olabilir..![]()
Gercekten super ama ben ozel bi defter alip kendi el yazimla yazsam da olabilir peki bi ornek verebilrmsniz ordan esinleneyim die
İlk giydigi kiyaferleriniresimlerle gelişimini anlatan bir albüm hazırlayabilirsin.her ay ya da her hafta için bir resim ve altına düşülen notlar size hissettirdiği tarifi mümkün olmayan duygular vs.
ay da bir el ve ayak izini de bastırın bir sayfaya..
boy ve kilosunu not edin.
bir kaç patik saklayın :)
büyüdüğünde çok hoşuna gidecektir
resimlerle gelişimini anlatan bir albüm hazırlayabilirsin.her ay ya da her hafta için bir resim ve altına düşülen notlar size hissettirdiği tarifi mümkün olmayan duygular vs.
ayy evet inşallah bende evlat sahibi olursam en çok yapmak istediğim şey :)İlk giydigi kiyaferlerini
Super olur :)Tabi fotosunu atabilirim bi örnek olarak.![]()
Simdi gunluk gibi ama ilk yaptiklarini ve benim hissettiklerimi yaziyorum ama onlari farkli sekilde tasarlamak istiyorum mesela ilk yurumesini yazdim ama o an bemen resim cekemiosun illakiresimlerle gelişimini anlatan bir albüm hazırlayabilirsin.her ay ya da her hafta için bir resim ve altına düşülen notlar size hissettirdiği tarifi mümkün olmayan duygular vs.
Nasil bi album alsam ne bilim çok özel bisey sonucta bulabilirmiyim oyle bisey acaba
Bakayim saolun :)Maalesef foto ekleyemedim. Ama serendiz kasnak hayatım ve soygecmisim "secerem" diye aratirsaniz belki bulursunuz nette..
Kirtasiyelere bakayim oncede insallah becerebilirim ayak baskisi el baskisi bayiliyorum ama nasil yapiolar acaba boyadirda ne tur boya amaüzeri deri kaplı ya da süslü püslü a4 boyutunda anı defterleri büyük kırtasiyelerde ve nette satılıyor.
onlardan alıp sayfa sayfa resimlendirip notlar düşersin![]()
Netten bakayim bi o zmnparmak boyasıyla yapılıyor sanırım