Unutulmaz hediye

mehtap44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
26
1
1
28
Merhaba hanımlar :)
16 aylik bir kizim var ve her anne gibi ben onu çooook seviyorum . Gelecek hayatinda ona verebileceğim hediye edeceğim bugunleri hatirlatan yansitan biseyler yapmak istiyorum . Ve sizden fikir almak istiyorum Yardimci olurmusunuz ? Şimdiden tesekkurler :-)

Yaaaa vakti zamanında okulumun kütüphanesinde bazı şeyleri atiyorlardi. Ve ben nobetciydim. Bir kitap buldum. Albüm gibi. Çoook eski yıllara ait. Birisi yaptırmış. Bebeğin ilk doğduğu andan itibaren fotosu ayak resmi, aile fotoları, aklınıza gelecek her şeyi oraya kaydetmek için hazırlamışlar matbaada basmislar. Sizin düşüncelerinizi, onun adına yazdığınız mektuplar. Kısaca her şey. .
Ben hocamdan izin alıp kendime aldım çünkü zaten atiyorlardi.
İnşallah benim bebeğim olursa aynısını yaptiracagim.
Kitap 1970lere ait bu arada.
Bu sizin icin guzel bir fikir olabilir.. :KK66:

resimlerle gelişimini anlatan bir albüm hazırlayabilirsin.her ay ya da her hafta için bir resim ve altına düşülen notlar size hissettirdiği tarifi mümkün olmayan duygular vs.
ay da bir el ve ayak izini de bastırın bir sayfaya..
boy ve kilosunu not edin.
bir kaç patik saklayın :)
büyüdüğünde çok hoşuna gidecektir

Yaaaa vakti zamanında okulumun kütüphanesinde bazı şeyleri atiyorlardi. Ve ben nobetciydim. Bir kitap buldum. Albüm gibi. Çoook eski yıllara ait. Birisi yaptırmış. Bebeğin ilk doğduğu andan itibaren fotosu ayak resmi, aile fotoları, aklınıza gelecek her şeyi oraya kaydetmek için hazırlamışlar matbaada basmislar. Sizin düşüncelerinizi, onun adına yazdığınız mektuplar. Kısaca her şey. .
Ben hocamdan izin alıp kendime aldım çünkü zaten atiyorlardi.
İnşallah benim bebeğim olursa aynısını yaptiracagim.
Kitap 1970lere ait bu arada.
Bu sizin icin guzel bir fikir olabilir.. :KK66:
Gercekten super ama ben ozel bi defter alip kendi el yazimla yazsam da olabilir peki bi ornek verebilrmsniz ordan esinleneyim die

resimlerle gelişimini anlatan bir albüm hazırlayabilirsin.her ay ya da her hafta için bir resim ve altına düşülen notlar size hissettirdiği tarifi mümkün olmayan duygular vs.
İlk giydigi kiyaferlerini

Benim bebeğim 1 yasina girdi iki hafta önce ve ben ona guzel bir album hazirladim her ay dan 5 fotograf sectim fotograflarin yanina tarihi ve o gun ne olduğunu neleri ogrendigini benim esimin neler hissettigini yazdim. Ve en sona da herkes seni bir b'ASK'a sevdi baslikli bir yazi koydum herkes kizimi farkli sozcuklerle sevdi dedesi ayri teyzesi amcasi ayri tek tek yazdim kim ne soylediyse... cok begendi herkes... mesela ben kuzucum bitanem diyorum esim fistigim dedesi lokumum vs vs...

Tabi fotosunu atabilirim bi örnek olarak. :KK66:
Super olur :)
Simdi gunluk gibi ama ilk yaptiklarini ve benim hissettiklerimi yaziyorum ama onlari farkli sekilde tasarlamak istiyorum mesela ilk yurumesini yazdim ama o an bemen resim cekemiosun illaki

Nasil bi album alsam ne bilim çok özel bisey sonucta bulabilirmiyim oyle bisey acaba

Maalesef foto ekleyemedim. Ama serendiz kasnak hayatım ve soygecmisim "secerem" diye aratirsaniz belki bulursunuz nette..

üzeri deri kaplı ya da süslü püslü a4 boyutunda anı defterleri büyük kırtasiyelerde ve nette satılıyor.
onlardan alıp sayfa sayfa resimlendirip notlar düşersin :KK66:
Kirtasiyelere bakayim oncede insallah becerebilirim ayak baskisi el baskisi bayiliyorum ama nasil yapiolar acaba boyadirda ne tur boya ama

Back
X