Arkadaşlar kemal sunal benim hayatımda çok önemli bir yer alır bütün filmlerini neredeyse ezbere bilirim onu tv de gördüğüm an benim bayramımdır şimdi filmlerini toplamaya başadım 50 tane oldu inş devamıda gelecek benim gibi olan varmı aranızda?
Ben de Şener Şen hayranıyım.
Var mı böyle bi karakter oyuncusu Türkiye'de yaa.(Kemal Sunal rahmetli olalı başka yok)
Daha da gelir mi bilinmez,bence dünya çapında bile böyle oyuncu çok az.
Not:Kemal Sunal'ı da çok severim,sinemamızın en önemli değerlerindendi rahmetli...
Bugün Süt Kardeşler'i izledim
Çok çok severim Kemal Sunal filmlerini
Ama baya eski filmlerini severim Atla Gel Şaban,Kiracı gibi filmlerini pek sevmiyorum
orchidea'nın da dediği gibi Şener Şen'e bir kez daha hayran kaldım bugün
Çok geniş bi Türk filmi arşivim vardır,Ziya'dan Vecihi'ye her karakteri mükemmel ötesi adamın
Gerçekten çok değerli insanlar Kemal Sunal,Şener Şen,Halit Akçatepe ...
ben bayılıyorum kemal sunal'a çocukken de hep izlerdiimm.. ben özelikkle hababam sınıdı serisinii çok seviyorum. kemal sunalın fan clubüne üye oldum orda bütün filmlerinii izliyoruumm tekrar tekrar
Genel olarak tüm filmlerini severim, ama en sevdiğim filmi Kapıcılar Kralı dır. Ne zaman rastlasam izlerim. Filmi yenilemişler çok güzel olmuş tv de artık yenilenmiş hali dönüyor fakat çok kesmişler kuşa dönmüş film en komik sahneleri hemde...