unutulurmu... nasil unutulur??

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Selamun aleykum arkadaslar daha once actigim konularda da bahsetmistim sevdigim evlilik dusundugum biriyle,Ailemin mesafe ve yabancilik engeli yuzunden severek ayrilmak zorunda kaldim.Sevseydin ayrilmazdin demeyin lutfen:(elim kolum baglandi unutmaliyim ama nasil her an her saniye aklimda bir msj atsa yerle bir oluyorum.Ömrüm boyunca unutmayacam evet kalbimin bir köşesinde kalacak.Ama yeni bir hayat kuracagiz ikimizde,ikimiz icinde zor cok zor...tmm diyorum ona da zarar vermeden bir karar verdin unut onu...ve sonra kalbime yenik dusuyorum defalarca aşığım hayatimda böylesine duygular yasamamistim ben onunla mutlu olmassam baskasiyla olamam..ama yinede unutmaliyim...:KK42:Ne yaparim nasil ederim.

Şuan sana burada nedense boş çünkü her insanın acısını derdini unutma yöntemi farklı bazıları kitaplarına sığınır bazıları dışarı çıkar vs herşeyi deneyip sana en iyi geleni seçmen gerek.:KK12:

Kendimi oyalamaya calisiyorum ama nafile :( daha önce yasamadim boyle birsey normalde uzulunce kur'ani kerim okurdum gecerdi bu bambaska kalbim yangin yeri aglamaktan yerle bir oluyorum:KK42:

Bilmiyorum hiç böyle bir durumda kalmadım.

Burada erkek tarafı ve ailesi ayrılık vs talep etsetaşa tutulur. Cevaplar ne olacak, Merak ediyorum.

Oyalancak şeyler bul ki düşünmeye vaktin kalmasin.. Unutmak zordur evet ama imkansız değil. Onsuzluğa alışacaksın belki iliklerine kadar sızlaya sızlaya zor olacak ama alışacaksın. Böyle düşün. İlerde bi aile kuracaksın (şu an düşünemesende olacak bu) o yuzden unutmamak icin ugrasma unutmak icin cabala

Çok zor ama:KK43: insallah..
Emin ol öyle oluyor..benim günlüğüm var yıllar önce henüz bir genç kızken yazıyordum. Arada çıkarıp okuyorum ve yaşadığım aşk acılarına şuan gülüyorum. .
Hayat böyle birşey hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor ve hiç ummadığınız anda daha çok seveceğiniz biri çıkıyor karşınıza. .
Sağlıkli olun gerisi teferruat..

konu sahibi diğer konunda aileni ikna etmeye ve eski sevgiline haber uçurmaya karar vermemiş miydin, neden vaz caydın yine?
Yapamadim.Ailem bana çok tepki verdi.Çok buyuk bir kabahat islemisim gibi..Ne yaptigini saniyorsun biz seni akıllı bilirdik.Ve bir suru kirici laff.asla olmaz dediler bende birsey yapamadim.:(vazgecmeliydim...

Ben senin eski konularini biliyorum ve o adama guvenmiyorum.Sen guveniyir musun?

Yapamadim.Ailem bana çok tepki verdi.Çok buyuk bir kabahat islemisim gibi..Ne yaptigini saniyorsun biz seni akıllı bilirdik.Ve bir suru kirici laff.asla olmaz dediler bende birsey yapamadim.:KK43:vazgecmeliydim...

canım peki bu adamdan vaz geçtin, ailen seni yakın çevreden maddi gücü olan birileri ile evlendirmek istiyor.
ya sevmediğin adamın yatağına girebilecek misin?
bu konu sevgi saygı meselesinden daha bile önemli,senin sen olma mücadelen,
insan hayatta ne için yaşar ki zaten...

ben kusura bakma ama bu kararına saygı duyamayacağım,
yine de hakkında hayırlısını dilerim...

Aleyküm Selâm
Unutma , insanın ömründe üç şey asla değişmez, ömrü Rızkı ve eşi
Nasip değilmiş , alnına yazılmamış
Ama yine de belli olmaz
İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Emin ol öyle oluyor..benim günlüğüm var yıllar önce henüz bir genç kızken yazıyordum. Arada çıkarıp okuyorum ve yaşadığım aşk acılarına şuan gülüyorum. .
Hayat böyle birşey hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor ve hiç ummadığınız anda daha çok seveceğiniz biri çıkıyor karşınıza. .
Allah razi olsun..insallah insallah bir ömür keske vazgecmeseydim demem.Acimdan aşkimdan mi bilmiyorum ama sanki ondan
Allah razi olsun.insallah dediginiz gibi olur.Acımdan mi.. sevgimden mi..bilmiyorum ama sanki ondan baskasi asla benim ruhuma kalbime boylesine işlemeyecek gibi o ruh ikizimdi şimdiye kadar cogu kisi hayatima girmisti daha dogrusu girmek istemislerdi beni kazanamamislardi ayni dili konusamamistik.Ama o..o farkliydi.Rabbim pisman etmesin:(

canım peki bu adamdan vaz geçtin, ailen seni yakın çevreden maddi gücü olan birileri ile evlendirmek istiyor.
ya sevmediğin adamın yatağına girebilecek misin?
bu konu sevgi saygı meselesinden daha bile önemli,senin sen olma mücadelen,
insan hayatta ne için yaşar ki zaten...

ben kusura bakma ama bu kararına saygı duyamayacağım,
yine de hakkında hayırlısını dilerim...
Bunun icin gecelerce ağladim..dusuncesi bile cok zor baskasini dusunemiyorum ya baskasi olursa ve o hala benim kalbimde,aklimda olacak ama..yanimda baskasi bilmiyorum kafayi yiyecem:KK42:

işlettiğiniz kişi değil mi?
o konu ne oldu ona göre yorum yapacağım da..
Evet o ama onu isletmemde bir problem bulamiyorum ilk basta kizmistim ama sonra kim olsaydi aynisini yapardi dedim.Ona bir soz vermis degildim hayatinda yoktum bilmiyorum.Aşk benim gözümü mü karartti..Yinede sevdim cunku tanimistim nasil biri oldugunu biliyor guveniyordum.

Evet o ama onu isletmemde bir problem bulamiyorum ilk basta kizmistim ama sonra kim olsaydi aynisini yapardi dedim.Ona bir soz vermis degildim hayatinda yoktum bilmiyorum.Aşk benim gözümü mü karartti..Yinede sevdim cunku tanimistim nasil biri oldugunu biliyor guveniyordum.
anlayamadım, işlettiğiniz zaman sevgili değil miydiniz? ben işletmenizde bir problem bulmadım daha ziyade onun siz yokmuşcasına mesajlaşmasını soruyorum..

Back
X