unutulurmu... nasil unutulur??

Aleyküm Selâm
Unutma , insanın ömründe üç şey asla değişmez, ömrü Rızkı ve eşi
Nasip değilmiş , alnına yazılmamış
Ama yine de belli olmaz
İnşallah hakkında hayırlısı olsun
Allah razi olsun..Amenna Allah yazdiysa muhakkak olur..Allah bilir biz bilemeyiz.Bir ablama anlatmistim istişare yapıp fikir almak istemistim.çok saygi deger bir ablam bana vazgecme demisti.Ben o belirsiz durumdayken bir gun mutlaka goruselim ssna anlatacaklarim var dedi.gorustuk bana sabah namazindan sonra ruyamda sizi evlenirken gordum dedi.Ben bazen o ruyayi hatirlar gercek oasini diliyorum.Belkide Allah yazmistir vakti vardir.Rabbim sabir versin..Gonulleri bilen duyan o..

şuna varmaya çalışıyorum, eğer sizin oldugunuzu anlamadan işlettiğiniz hesapla gayet konuştuysa ailenizin sözünü dinleyin..
Öyle mi dusunuyorsunuz?ama sadece bir gun konustu.isleten kiz ona acildi senden hoslaniyorum diye falan o reddetti.Ben onu terketmistim kiza seni üzemem demisti.

Geçer gecerrr. O olmadan naparim başkası asla olamaz demiştim. 7 senemi vermiştim çünkü. Ama olmadı. O zaman ölüm gibi geliyor ama unutacaksin

Öyle mi dusunuyorsunuz?ama sadece bir gun konustu.isleten kiz ona acildi senden hoslaniyorum diye falan o reddetti.Ben onu terketmistim kiza seni üzemem demisti.
konunuza dönüp tekrar okudum, ilk şifresini isteyip o vermeyince işletmeye karar vermişsiniz. ve o işletilen hesaba hayatımda kimse yok, görmek istemesi, gayet güzel konuşması benim için doğru değil. bahaneler lüzumsuz.
bu sebepten dolayı güven verici bulmuyorum, o yüzden ailenizin sözünü dinleyip görüşmemeniz daha uygun tabi bence.

Illaki geçer, tabi zamanla öyle Acılar unutuluyor öyle aşklar gömülüp gidiyor ki eskilere...
Ben senin eski konularini biliyorum ve o adama guvenmiyorum.Sen guveniyir musun?
Evet şimdiye kadar ilk kez güven konusunda duvarımı kıran biri olmustu.GüvensiLik problemi vardi bende.Ona guvenmedigimi defalarca dedim.Ama guvendim yinede bir yanim guvendi.

konunuza dönüp tekrar okudum, ilk şifresini isteyip o vermeyince işletmeye karar vermişsiniz. ve o işletilen hesaba hayatımda kimse yok, görmek istemesi, gayet güzel konuşması benim için doğru değil. bahaneler lüzumsuz.
bu sebepten dolayı güven verici bulmuyorum, o yüzden ailenizin sözünü dinleyip görüşmemeniz daha uygun tabi bence.
O bende etki yapmadi neden bilmiyorum..Bu zamanda oyle olmayan yok ki oyle olmamasini istemek imkansiz gibi...
Ama yinede ailem hayir ditorsa bir bildigi var deyip bir karar verdim.haklisiniz aile bilir..

O bende etki yapmadi neden bilmiyorum..Bu zamanda oyle olmayan yok ki oyle olmamasini istemek imkansiz gibi...
Ama yinede ailem hayir ditorsa bir bildigi var deyip bir karar verdim.haklisiniz aile bilir..
öyle olmayan biri yokki derken kendinizi kandırıyorsunuz işte.
etki yapmadı mı yapmamasını mı istediniz..
neyse hayat sizin elbette, hayırlısı olsun hakkınızda

anlayamadım, işlettiğiniz zaman sevgili değil miydiniz? ben işletmenizde bir problem bulmadım daha ziyade onun siz yokmuşcasına mesajlaşmasını soruyorum..
Degildim.Ona ailemi ikna etmeden dönmem demistim.ailemin rizasini almayi bekliyordum.

Evlenipte unutamamaktan korkuyorum..
Unutana kadar asla evlenme. Tahmin edebiliyorum yaşadığını ama geçer insan her şeye katlanıyor. Ailenden vazgeçmek daha mı kolay olacaktı? Sürekli unutmak için dua et bi süre sonra unutacaksın..

öyle olmayan biri yokki derken kendinizi kandırıyorsunuz işte.
etki yapmadı mı yapmamasını mı istediniz..
neyse hayat sizin elbette, hayırlısı olsun hakkınızda
Siz haklisiniz.insan sağlikli dusunemiyor.Bu yuzden terk edip öyle dusundum bilitoeum egwr terketmeseydim ailemin dediklerini fozum gormezdi.anlatabiliyorum insallah gercekten insan saglikli dusunmekte zorluk cekiyor aşk sarmişsa etrafinizi.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Istediğin kadar güçlü ol, istedigin gibi teselli et kendini, hepsi boş. Yaşayacaksın bu dönemi. Başka şeylerle meşgul ol diyeceğim, biliyorum o da olmuyo. Kalbin her yerde , her şeyde ağır basiyo. Başka çaresi olmadığını bilip kabullenmek gerek. Içine gömmek gerek. O bu kadarının farkında bile olamadı hiç belki, zamana savurmak gerek aşkını. Yazık olacak o saf gerçek sevgine ama başka çaresi yok :(

Unutana kadar asla evlenme. Tahmin edebiliyorum yaşadığını ama geçer insan her şeye katlanıyor. Ailenden vazgeçmek daha mı kolay olacaktı? Sürekli unutmak için dua et bi süre sonra unutacaksın..
İnsallah.Ailem bir yana dünya bir yana.Çok arastirdim dogru bir yol bulmak icin cok kapi caldim istişareler yaptim.Alile bir eş cok diyor bir yazi gormustum.Bunun icin yarama tuz basip sabredecegim insallah..

İnsallah.Ailem bir yana dünya bir yana.Çok arastirdim dogru bir yol bulmak icin cok kapi caldim istişareler yaptim.Alile bir eş cok diyor bir yazi gormustum.Bunun icin yarama tuz basip sabredecegim insallah..
Sabret btnem milyon tane eş bulunur ama anne baba aslaa bulamazsın kimse seni onlar kadar sevmez eşin bile olsa aslaa sevmez ailenden vazgeçme hiç bi zaman onların hakkı ödenmez..

Sabret btnem milyon tane eş bulunur ama anne baba aslaa bulamazsın kimse seni onlar kadar sevmez eşin bile olsa aslaa sevmez ailenden vazgeçme hiç bi zaman onların hakkı ödenmez..
Ailemin üzülmesine dayanamayip kendimi üzdüm zor olsada vazgectim.insallsh rabbim mulafatini verir ilerde pisman olmam:(

Back
X