unutulurmu... nasil unutulur??

Evet o ama onu isletmemde bir problem bulamiyorum ilk basta kizmistim ama sonra kim olsaydi aynisini yapardi dedim.Ona bir soz vermis degildim hayatinda yoktum bilmiyorum.Aşk benim gözümü mü karartti..Yinede sevdim cunku tanimistim nasil biri oldugunu biliyor guveniyordum.
Tanismsk icin sabirsizlaniyorum"demis.Daha ne desin.Boyle de denmez yani..Bukadar hevesli olunmaz yabanci birine..Yine de aranizda birseyler varmis.

Tanismsk icin sabirsizlaniyorum"demis.Daha ne desin.Boyle de denmez yani..Bukadar hevesli olunmaz yabanci birine..Yine de aranizda birseyler varmis.
Evet vardi.Ama bilmiyorum gitmedi sonucta.gercekten Onun sevgine inandim:(Bu artil birsey degistirmez ben karar verdim unutmaliyim.

Başlık bana Candan Erçetin'in - Unutursun ' şarkısını hatırlattı. Henüz dinlemediyseniz tavsiye ederim.

Ve evet unutursunuz-unutacaksınız.
Öyle günler gelecek ki siz bile şaşıracaksınız ne ara tüketmişim içim de diye ve bir bakacaksınız kalbiniz bir başkası için yeniden heyecanla atıyor.

Nitekim insan oğlu çiğ süt emmiş, olumlu/olumsuz herşey beklenir.

Unutmak zorundasın..Çünkü sevgi bahane kabul etmez.. Cesaretin yok yeniden ne onu ne de kendini kandırma.. Ilişkinizi bilmiyorum ama öyle yani. Dua et bol bol.

Tabi ki unutacaksınız,insanız biz,hangimiz unutmadık ki ?
Lisenin ilk dönemlerindeyken ben de birini sevmiştim,sonra ayrılmıştık,ben çok ağlamıştım falan 1 gün sonra normale dönmüştüm :KK70: Ne kadar gamsızım ya :KK70:
Merak etmeyin siz de unutursunuz,insan beyni böyledir,unutamasaydık delirirdik galiba.
Bir de şöyle bir şey var; sevgilinizi işletmişsiniz galiba ve kızla konuşmuş,böyle bir adamla olmasın zaten bence .

Back
X