• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutuluyor mu gerçekten??

Hayata çok romantik bir yerden bakıyorsunuz. Karşınızdaki kişiden böyle bir şey gormediyseniz boşuna kendinizi uzuyorsunuz. Üniversitede birlikte karar alınca ne oluyor onu hiç anlamadım. İnsanlar yirmi yıl aynı yastığa baş koyduğu kişiden ayrılıp evlenip mutlu oluyorlar.

Merhaba kızlar
günlük hayatımın karmaşasına ve psikolojik yorgunluğuna bu ara ''ya onu özlüyorsa'' gibi bir düşünce geldi bana
Nişanlımın benden önceki sevgilisinden bahsediyorum, üniversite 2-3 arası başladılar, bittikten sonra da 1-2 yıl daha rahat birliktelerdi, biz tekrar iletişime geçtiğimizde 1 yıldır ayrılardı biz de 1-2 ay sonra başladık şu an 1. yılımızı doldurduk
geçen bir arkadaşımın sevgilisinden bahsederken ağzımdan şu cümleler döküldü '' üniversiteden beri beraberlerdi, hayatlarının en önemli kararlarını birlikte aldılar, ayrılmak zor olsa gerek''...
sonra sanırım bilinçaltım bu dediğimi ''ya seninki de böyle düşünüyorsa,eski sevgilisini hatırlıyorsa'' demeye başladı
uzun ilişkiden çıkan arkadaşlarım, bu durumla nasıl baş ediyorsunuz, gerçekten unutuluyor mu yoksa perde mi çekiliyor, hayatında en önemli büyüdüğün evrelerde yanınızda olan insanlarla ayrıldıktan sonra gerçekten gerçekten sevdiniz mi
bu sorular kafamı kurcalamaya başladı ama ona bunu sormak istemiyorum
Emrah Serbes'in bir sözü var 'Sonuçta sevilen her kadın güzel bir şarkıdır, bütün sözlerini hatırlayamazsın belki ama melodisi aklında kalır' diye. Kısacası unutulur ama melodisi aklında kalabilir bunda bir sakınca yok bence, geriye bakarsın bir şey hissetmezsin 20 yıllık evlilikler bitiyor bu ne ki

Back