unutuyormus

aycaq

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
49
15
Merhabalar arkadaslarim ablalarim. Benim konum cok buyuk degil ama ben dert ediyorum kendime. Sevgilimle 3 senelik beraberligimiz var ondan oncede arkadasligimiz. Kendisi cok iyi biri cok iyi davranir cok mutluyuz birlikte cok mutluyum onunla ama benim sorunum beni unutmasi. Biz genelde mesajlarisiz gun icinde ve mesajlasmanin ortasinda birden cevap vermedogi zamanlae oluyo sonra bi kac saat sonra falan cevap veriyo neymis unutmus beyefendi. Ya 3 degil 5 degil bi cok kez oldu. Ha arada mesajlassak yine anlicam aliskin degil unutur diye. İnsan sevdigi insani nasil unutur ki. Ben onunla mesajlasirken telefon elimde geziyorum bende de hata var sanirim.Bende cok abartiyo olabilirm icinde kendim oldugum bi durum oldugu icin fazla mantikli bakamiyorum onun icin sizin tavsiyelerinize ihtiyacim vae.

Belki yazamayacağı bir ortamda oluyordur sana söyleyemediği için unuttum falan diyor olabilir mi ki?

İlk senelerde hadi mesajlaşılır ama üç sene sonra hala saatlerce mesajlaşmak bana da yorucu gelir. Unutması normal. Valla bizim aramamız biterse mecburen mesajlaşıyoruz gerçekten dıtdıt yaz çok yorucu sıkıcı ve konuşma kadar da sıcak olmuyor.

Belli bir yaştan sonra cidden sıkıcı oluyor mesajlaşmak belki mesajlaşmaktan sıkıldı söylemediğinden öyle söylüyordur. Gün içinde konuşsanız yetmez mi? Neden saatlerce mesajlaşmak istiyorsun ki? Genellemeyi sevmem ama erkekler de pek hazzetmiyor meseajlaşmaktan hele belli bir yaşın üstünde

Biraz da sen unut mesaj atmayi bakalim napiyo:KK36:
İlk senelerde hadi mesajlaşılır ama üç sene sonra hala saatlerce mesajlaşmak bana da yorucu gelir. Unutması normal. Valla bizim aramamız biterse mecburen mesajlaşıyoruz gerçekten dıtdıt yaz çok yorucu sıkıcı ve konuşma kadar da sıcak olmuyor.

Belli bir yaştan sonra cidden sıkıcı oluyor mesajlaşmak belki mesajlaşmaktan sıkıldı söylemediğinden öyle söylüyordur. Gün içinde konuşsanız yetmez mi? Neden saatlerce mesajlaşmak istiyorsun ki? Genellemeyi sevmem ama erkekler de pek hazzetmiyor meseajlaşmaktan hele belli bir yaşın üstünde
Acikca konusmalimiyim ozaman fazla mesajlasmak istemiyorsan soyle iste arada konusalim falan diye

cidden unutuyor olabilir bazen benmde sevgilim mesaj atıyor başka birşeye dalıyorum unutuveriyorum mesaj attığını

Sizi sevmiyordur belki eskisi gibi, önemsemiyordur. Ya da sıkıyordur muhabbetiniz, mesajda. Yaşınız 19 mu? Henüz ergensiniz. Mesajlaşmak yerine telefonla konuşun. Yetişkin olunca da mı mesajlaşmak isteyeceksiniz? Sıkıcı geliyordur karşı tarafa.

Yasin da 19 cok da kucuk degilsin aslinda...

Mantikli dusun telefonla gezmek tabiki sacmalik...

Hayir 22 yasindayim yanlis girmisim bidaha duzeltilmiyormus degistiremedim. Ama haklisiniz sanirim uaptigim biraz ergence. Biraz daha dikkat etmeliyim tesekkur ederim:KK36:

Bende arada unutuyorum cevap yazmayı. Okuyorum gülümsüyorum filan sonra işime geri dönüyorum :KK43:

canım inan bunda alıncak bir durum yok. üçüncü seneniz olmuş sürekli elde telefonla dolaşmak insanı bunaltabilir, en azından bende durum böyle. telefonla çok haşır neşir biri değilim, bazen ben de arkadaşlarıma cevap vermeyi unutuyorum. ki erkekler yine bizim kadar hassas olamayabiliyor böyle durumlarda. ama bu seni sevmediği anlamına gelmez. bu yaşlarda ilişkinizi 3 yaşına getirmiş olmanız bile çok hoş, şimdi gençler vuuuu çok fena :KK45:

X