Mrb arkadaşlar ben sayisal dan mezun oldum 2 cocugum var buyuduler suan 27 yasindayim unuverste sinavina hazirlanmaya basladim seneye girmek icin eşim arkamda kazan destek verecegini soyledi sayisal ciyim ama suan cocuk gelisimi hayali kuruyorum oda esit agirlikta sayisal ci olarak esit agirliktan sinava girerek o bölümü secebilirmiyim matematik cok iyi turkcemde bilgisi olan cvl verirse cok mutlu olurum
AYT sınavında edebiyat da yaparsanız gidebilirsiniz. Bilginiz varsa tarih coğrafya da yaparsınız. Yani AYT'de eşit ağırlık bölümünü de cevaplarsanız eşit ağırlık puanınız da hesaplanır ve o puanla tercih yapabilirsiniz.Mrb arkadaşlar ben sayisal dan mezun oldum 2 cocugum var buyuduler suan 27 yasindayim unuverste sinavina hazirlanmaya basladim seneye girmek icin eşim arkamda kazan destek verecegini soyledi sayisal ciyim ama suan cocuk gelisimi hayali kuruyorum oda esit agirlikta sayisal ci olarak esit agirliktan sinava girerek o bölümü secebilirmiyim matematik cok iyi turkcemde bilgisi olan cvl verirse cok mutlu olurum
Tesekur ederim cnm peki sayisal bolumunden fizik biyoloji yapma zorunlugum var miAYT sınavında edebiyat da yaparsanız gidebilirsiniz. Bilginiz varsa tarih coğrafya da yaparsınız. Yani AYT'de eşit ağırlık bölümünü de cevaplarsanız eşit ağırlık puanınız da hesaplanır ve o puanla tercih yapabilirsiniz.
siz sayisaldan devam edin bence zira Turkceniz belli ki cok kotuMrb arkadaşlar ben sayisal dan mezun oldum 2 cocugum var buyuduler suan 27 yasindayim unuverste sinavina hazirlanmaya basladim seneye girmek icin eşim arkamda kazan destek verecegini soyledi sayisal ciyim ama suan cocuk gelisimi hayali kuruyorum oda esit agirlikta sayisal ci olarak esit agirliktan sinava girerek o bölümü secebilirmiyim matematik cok iyi turkcemde bilgisi olan cvl verirse cok mutlu olurum
Ama türkçe olmadan kazanılamıyor. Yani ilk eşik gibi düşünün ? Neye taktınız derken , en önemli husus bu.Neye taktinizya cvp veremeyecekseniz gereksiz durmayin burda
Hayır yok. Siz hangi bölümden puanınız hesaplansın istiyorsanız o bölümün sorularını cevaplarsınız. TYT sınavında soru sayısına oranla süre daha azdır o yüzden hız önemlidir. AYT sınavında soru sayısına oranla süre daha fazladır. O yüzden bazı sayısalcılar sayısal soruları bitince kalan sürede eşit ağırlık sorularını da cevaplarlar. Böylece iki alandan da puanları hesaplanır. Bu şekilde eşit ağırlık puanı daha iyi geldiği için eşit ağırlıktan tercih yapan sayısalcılar da var.Tesekur ederim cnm peki sayisal bolumunden fizik biyoloji yapma zorunlugum var mi
çok iyi olan türkçeniz buysa matematiği merak ettimMrb arkadaşlar ben sayisal dan mezun oldum 2 cocugum var buyuduler suan 27 yasindayim unuverste sinavina hazirlanmaya basladim seneye girmek icin eşim arkamda kazan destek verecegini soyledi sayisal ciyim ama suan cocuk gelisimi hayali kuruyorum oda esit agirlikta sayisal ci olarak esit agirliktan sinava girerek o bölümü secebilirmiyim matematik cok iyi turkcemde bilgisi olan cvl verirse cok mutlu olurum
Bir de üstüne “türkçemde iyi”unuverste degil üniversite
suan degil şu an
secebilirmiyim degil seçebilir miyim?
mesela bunlara takilmis olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?