• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ünv.'den Sonra Hayat Var mi?

Ne guzel umarım bana da nasip olur oyle bir es mumkunse olabildiğince liseli zevzek bisey :KK48: artik biktim etrafimda disi 18 ici 80 olan insanlardan:KK51: ki ben de öyleyim

Allah mutlulugunuzu daim etsin:nazar: tesekkur ederim yorumlariniz icin:KK68:
Olur olur dikkat et seçim yaparken;) o zaman bak gör asıl eğlence nasıl olurmuş:KK48:

Bi hocamız derdi ki, üniversitedeyken para yoktu, şimdi paramız maaşımız var ama enerjimiz de vaktimiz de yok. Ikisi birden olmuyor siz yine de üniversite hayatınızın kıymetini bilin diyordu.
Niye bunu anlattım bilmiyorum.

Bunu biyerde daha okumuştum sanki :) cok dogru demis... her gecen zamanda saatler ölmüş gibi hissediyorum yas tutuyorum
Bende niye bunu soyledim bilmiyorum:KK28:

e istanbulda hayatınızı yaşayamacaksanız nerde yaşayacaksınız ki? aileniz de farklı bir yerdeydi galiba çünkü üniversiteye gidip bakamıyorum uzakta yaşıyoruz demiştiniz diğer konunuzda

ne güzel işte koca istanbul gez gez bitmez
Ahh ahh istanbulda yasanmaz mi tek basina... yanlis hatirlamissiniz ya da o an baska bi okuldan bahsetmisim. Ailemle ayni sehirdeyim ve baskici bi ailem var... yani dersane/lise hayatim olacak

mezun olalı 1 yıl olacak okul bitti eve döndüm kpss hazırlandm azcık oyaladı beni
ama o yılların tadı hiç bir yerde olmadı henüz olmayacak gibime de geliyor
ailenin yanında okursan tabi pek bir şey anlamazsın açıkcası
kendi ayaklarının üzerinde durmak bambaşka bence
cips almıştım uzun zaman sonra orda bile aklıma okuduğm şehr geldi
evde yemek karıştırırken aklına gelir mi insanın yaa
yemek yapardık ne güzel hep birlikte sofra kurardık
gezip eve gelirdik oyun atardık
sınav haftası da sıkışırdık daha neler neler

mezun olalı 1 yıl olacak okul bitti eve döndüm kpss hazırlandm azcık oyaladı beni
ama o yılların tadı hiç bir yerde olmadı henüz olmayacak gibime de geliyor
ailenin yanında okursan tabi pek bir şey anlamazsın açıkcası
kendi ayaklarının üzerinde durmak bambaşka bence
cips almıştım uzun zaman sonra orda bile aklıma okuduğm şehr geldi
evde yemek karıştırırken aklına gelir mi insanın yaa
yemek yapardık ne güzel hep birlikte sofra kurardık
gezip eve gelirdik oyun atardık
sınav haftası da sıkışırdık daha neler neler

Aah ahh iste benim de istedigim hayat buydu... ne guzel siz hic degilse bunları yasayabilme firsati bulmussunuz

Aah ahh iste benim de istedigim hayat buydu... ne guzel siz hic degilse bunları yasayabilme firsati bulmussunuz
evet seni anlıyorum yorumlara baktım
içmek saç boyatmak değil mesele onu lise gençleri yapıyor daha çok
benmde lise hayatım sıkıcıydı
kavgalrı bile özlüyor insan
farklı insnalarla bir çatı altında yaşamak
benm kendimle ilgili bilmediğim bir çok huyum çıktı ortaya mesela
şimdi sıkılıyorum tabi
eve dönüş daha kötü oluyor sıkılıyorsun hep:KK69:

evet seni anlıyorum yorumlara baktım
içmek saç boyatmak değil mesele onu lise gençleri yapıyor daha çok
benmde lise hayatım sıkıcıydı
kavgalrı bile özlüyor insan
farklı insnalarla bir çatı altında yaşamak
benm kendimle ilgili bilmediğim bir çok huyum çıktı ortaya mesela
şimdi sıkılıyorum tabi
eve dönüş daha kötü oluyor sıkılıyorsun hep:KK69:

Aynen oyle:KK51: ama yine görüşebilirsin o insanlarla arada gerçekten sıkı baglar varsa, simdi bambaska bi hayat basliyo önünüzde siz hevesinizi almissiniz simdi cok rahat önünüze bakabilirsiniz bence :)
Ben hevesimi alamadigim icin icimde hep bi eksiklik olacak oyuzden amaan onuma bakiyim artk diyemiyorum:KK43:

Aynen oyle:KK51: ama yine görüşebilirsin o insanlarla arada gerçekten sıkı baglar varsa, simdi bambaska bi hayat basliyo önünüzde siz hevesinizi almissiniz simdi cok rahat önünüze bakabilirsiniz bence :)
Ben hevesimi alamadigim icin icimde hep bi eksiklik olacak oyuzden amaan onuma bakiyim artk diyemiyorum:KK43:
görüşüyoruz tabi ama biri orda biri burda uzağız hep
evdeki gibi olmuyor ki işte
sen neden dışarıyı terch etmedn peki
bu şeklde düşüncelerin varmış canm

görüşüyoruz tabi ama biri orda biri burda uzağız hep
evdeki gibi olmuyor ki işte
sen neden dışarıyı terch etmedn peki
bu şeklde düşüncelerin varmış canm

Normalde yazmistim şehir disini ama ailem istemedi sonradan degistirmek zorunda kaldim, suan planim cok çalışıp 1.sinifin diger yarisinda yatay gecisle basla okula gecmek ama bilmiyorum cok zor insallah basarabilirim:KK43:
Ailemide söyle ikna edicem suan gittigim okul ozel eger devlete gecebilirsem rahatlycaz

Normalde yazmistim şehir disini ama ailem istemedi sonradan degistirmek zorunda kaldim, suan planim cok çalışıp 1.sinifin diger yarisinda yatay gecisle basla okula gecmek ama bilmiyorum cok zor insallah basarabilirim:KK43:
Ailemide söyle ikna edicem suan gittigim okul ozel eger devlete gecebilirsem rahatlycaz
o zaman iyi olur senin
belki arkadaşlarını seversin kalırsın okulunda
benm arkadaşım ailesinin yanında okudu ailesi çok katı bir de
ama sempozyumlara gider toplantılara gider 1 hafta gelmez eve
artık doğru mu yalan mı orasını bilemedim amao_O

O biraz şahsa bağlı canım. Yani sosyal çevren, kendi tutumun nasılsa, üniversiteden sonraki yaşamın da ona göre şekilleniyor.
Sen yine, ailenin sözünden çıkmazsan, işten eve evden işe yaparsan yine aynı hayatın devam eder.
Sonuçta okul bitince sihirli değnek dokunmuyor insana.
Bu arada ne kazandın, ne okuyacaksın?

Aylin Aslimin Olumden Sonra Hayat Var diye bi sarkisi vardi o geldi aklima basligi gorunce :KK48:

Ben de ayni sekilde dusunuyorum aslinda, hatta okul hic bitmesin istiyorum okul bitince hayatimda zaten olmayan eglence bitecekmis gibi geliyor.

Benim de lise hayatim guzel degildi, annem babam cok despottu giyimim kusamim nereye gidecegim sac modelim arkadaslarim hep onlarin istedigi gibi oldu ve hala da oyle. Ama universiteyle birazcik da olsa nefes alabildim.

Neyse universiteyi bitirmis arkadaslar bizi aydinlatir umarim :KK50:
Dusunuyorum dusunuyorum universiteden sonra hayatimda eglenceli olabilecegini dusundugum hic bişey yok yani bi olgunlasma monotonlasma oluyomus gibi aklima okul bitince yapilacak guzel seyler gelmiyor yani unv/lise hayati gibi olmazki o kacamaklar heyecanlar gizli bulusmalar vs vs...(yasayamadi)

Lise hayatim umdugum gibi gecmedi berbat bi lise hayatim oldu keza unv hayatim da oyle olacak cok yanlis bi secim yaptim hem ailemin yaninda okuycam tonla kuralla hem de istemedigim okulda olucam bitti yani hayatim mutsuz geldim mutsuz gidiyorum, yalniz geldim yalniz gidiyorum

Giyecegim kiyafeti bile seçme hakkım olmadi, tercih ettigim hayal ettigim istediğim hicbisey olmadi

Hiçbir acimin mukafatini almadim herseye lanet olsun

üzgünüm ama size harika bi hayat var diyemıycem çünkü daha 1 ay geçmedi ki keşke dönsem o yıllara diyorum..
iş hayatı aileyle yeniden yaşamaya başlamak ev sorumlluk eş çoluk çocuk derken hayatın eğlencesi farklı yönlere kayıyo..
şimdilik iş kısmındayım ve eğlence sıfır sosyallik sıfır aşk yaşamaya sevgilinizle uzanıp bi film izlemeye bile hasret kalıyosunuz..
işin gerçeği bu kızlar üzgünüm.

O biraz şahsa bağlı canım. Yani sosyal çevren, kendi tutumun nasılsa, üniversiteden sonraki yaşamın da ona göre şekilleniyor.
Sen yine, ailenin sözünden çıkmazsan, işten eve evden işe yaparsan yine aynı hayatın devam eder.
Sonuçta okul bitince sihirli değnek dokunmuyor insana.
Bu arada ne kazandın, ne okuyacaksın?

Muhakkak oyledir ama universitede arkadaslik kurmak eglenmek daha kolaymis gibi, is hayati diyince herkes bana cok ciddi resmi geliyor :KK43:
Psikoloji okuyacagm, ha iyi hatirlattiniz klinik psikolojisi istedigim icin , kendi klinigimi acarsam cok is arkadasim da olmayacak:KK61:

üzgünüm ama size harika bi hayat var diyemıycem çünkü daha 1 ay geçmedi ki keşke dönsem o yıllara diyorum..
iş hayatı aileyle yeniden yaşamaya başlamak ev sorumlluk eş çoluk çocuk derken hayatın eğlencesi farklı yönlere kayıyo..
şimdilik iş kısmındayım ve eğlence sıfır sosyallik sıfır aşk yaşamaya sevgilinizle uzanıp bi film izlemeye bile hasret kalıyosunuz..
işin gerçeği bu kızlar üzgünüm.

Gercekten mi, iste tahmin ettigim üniversite sonrası hayyati ooff:mad::mad:

Muhakkak oyledir ama universitede arkadaslik kurmak eglenmek daha kolaymis gibi, is hayati diyince herkes bana cok ciddi resmi geliyor :KK43:
Psikoloji okuyacagm, ha iyi hatirlattiniz klinik psikolojisi istedigim icin , kendi klinigimi acarsam cok is arkadasim da olmayacak:KK61:
Cho sana burdan bir uçarımmm:KK11: Kızım İstanbul'da PSİKOLOJİ okuyacaksın. hayatın süper olacak.
Birçoğunun hayallerinin bölümü ya o. Zekisin ki kazandın. Şimdi o zekanı kullanarak, sosyal hayatını da düzenleyiver, bir zahmet kıçını kaldırıver.
Ağlak tipleri kimse sevmez. 6 sayfadır ağlıyorsun ya hu:KK57:
Ne var ben de ailemin yanında okuyacağım, ben de bu sene kazandım. Ucunda ölüm yok ya. Kendine illa ki fırsatlar yaratırsın, yeter ki sen iste.:KK53:

Cho sana burdan bir uçarımmm:KK11: Kızım İstanbul'da PSİKOLOJİ okuyacaksın. hayatın süper olacak.
Birçoğunun hayallerinin bölümü ya o. Zekisin ki kazandın. Şimdi o zekanı kullanarak, sosyal hayatını da düzenleyiver, bir zahmet kıçını kaldırıver.
Ağlak tipleri kimse sevmez. 6 sayfadır ağlıyorsun ya hu:KK57:
Ne var ben de ailemin yanında okuyacağım, ben de bu sene kazandım. Ucunda ölüm yok ya. Kendine illa ki fırsatlar yaratırsın, yeter ki sen iste.:KK53:

Dimi ya yeter bee ! Haha :KK49:
Ama şimdi aile yaninda ne kadar ortam yapilir eglenilebilinirki :KK43:
Neyse sustum simdi kizacaksin bana,
Hayat cok güzel, kuslar ucuyor:KK53:
Tesekkurler :)

Back
X