- 29 Temmuz 2023
- 8
- 0
- 6
- 23
- Konu Sahibi mariaMarusi
-
Yapay zekaya sordumHerkese merhaba.
23 yaşındayım. Hiçbir cinsel ilişkim olmadı. Ama tualetlere dikkatsizce oturmuş olabilirim. Ureaplasma urealyticum çıktı bende çok yanma vardı idrarda. Tualetten çok düşük ihtimal kapılıyomuş genellikle cinsellikle bulaşıyor.Neyse Dr. En son cinsel hastalık testi yapalım dedi belki bir şey kapmışsındır diye bir baktık bu bakteri çıktı. 2 hafta tetradox kullandım ama okudum ki 2 antibiyotik ard arda kullanılmalıymış örnek,tetradox+azitro veya tetradox+cipro gibi. Neyse şimdi ben cipro veya moxifloxacin kullanmam gerekirse inatçı bakteriymiş ondan güçlü antibiyorik lazımmış ama cipro moxi falan sakat bırakıyomuş diye okudum hep insanları.Bu antibiyotikleri sağ sağlim kullanan veya başına sakatlık gelen var mı ? Çok korkuyorum. Başıma nasıl geldi bir anda böyle bir şey durup dururken anlamadım. Bir diğer soru da bu bakteri sürekli tekrarlıyormuş. Siz bunu test yaptırıp pozitif sonuç alarak mı gördünüz yoksa semptomlardan yola çıkarak mı ? Böyle bana tarihleriyle hangi ilacı kullandı ne yaptı şeklinde açıklar mısınız ? Yoksa kafayı yicem … hatta tedavi olmadığım için belki kısır kaldım onu bile bilmiyorum bana hamile olan veya bu hastalıkla uğraşan veya atlatmış birileri varsa ulaşabilir mi ?
Ben varım 4 aydır çekiyorum ağrıdan uyuyamıyorum 25 doktora gittim yanlış teşhis yüzünden 9 farklı antibiyotik kullandım şimdi hepsine dirençli sanırım asla onemsemiyorlar nereye gideceğini bilmiyorum bazı insanalr 1 ay antibiyotik kullanıyorlar bana sadece 1 hafta verip sallıyorlar ultrasonda bir şey yok diyipKimse yok mu ???? Tüpleri mi tıkıyor bu enfeksiyon ? Ne ilacı içicem bir yardım edin doktor geçer diyor ama ben bununla mı uğraşıcam yıllardır şikayetim vardı hatta klamidya gonore mi ne kaptım diye düşünüyodum, bir baktık idrar testinde bu ureaplasma çıktı benim ilişkim olmadı sürtünme falan bile. Makale okudum 2 saat tualet yüzeyinde yaşayan bir bakteriymiş, gittik o tualete mi oturduk arkadaş aileme söyleyemiyorum, doktorlardayken utanç duyuyorum, iyileşmek istiyorum, anne olmak istiyorum … Bu hastalığa yıllarca anlamsızca sonuç alamayıp işte yanma akıntı vb sonra bir testle ureplasma pozitif olup iyileşip , hamile kalan doğurabilen var mı ? Acı çekiyorum çok yardım edin uykusuz kalıyorum 1 senedir ne bu diye.
ben de aynıyım doktora gittim flagyl verdi bide ben bakireyim 9 aydır uğraşıyorum geçmiyo bu .sürtünme yoluyla ilişkiye girmiştim ilk ilişkimdi lanet insan bunu bulaştırdı okadar çok yanıyorum ki anlatamam içim yanıyo kanser bile olmuş olabilirim artık reglim gecikmeye başladı hiç bi doktor yardım etmiyo gerçekten intihar edicemBen varım 4 aydır çekiyorum ağrıdan uyuyamıyorum 25 doktora gittim yanlış teşhis yüzünden 9 farklı antibiyotik kullandım şimdi hepsine dirençli sanırım asla onemsemiyorlar nereye gideceğini bilmiyorum bazı insanalr 1 ay antibiyotik kullanıyorlar bana sadece 1 hafta verip sallıyorlar ultrasonda bir şey yok diyip
genelde başka cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlarla görülüyomuş hpv falan da bulaştırdıysa 1 yıla vajen veya rahim kanseri olup ölücem zaten her yerim kıpkırmızı kimse ciddiye almıyo yeşil akıtnım var 20tane antibiyotik kullandım türkiyede ilaç kalmadı artık. eğer çözümünü bulursanız yazın yoksa gerçekten ölücem benBen varım 4 aydır çekiyorum ağrıdan uyuyamıyorum 25 doktora gittim yanlış teşhis yüzünden 9 farklı antibiyotik kullandım şimdi hepsine dirençli sanırım asla onemsemiyorlar nereye gideceğini bilmiyorum bazı insanalr 1 ay antibiyotik kullanıyorlar bana sadece 1 hafta verip sallıyorlar ultrasonda bir şey yok diyip
selam canım öncelikle panik yapmamanı öneririm bu dediğin yeşil akıntı tarzı benim de başıma gelmişti ama ben bakire değildim o zaman doktor bana fitil ve travazol krem vermişti bakire olduğunu söylemişsin ama bu meret fitil ve krem kullanmadan geçmez maalesef ayrıca senin sağlığın mı önemli bekaretin mi eğer tedavi yöntemi fitil ise kullanmak zorundasın fitil ve kremle geçecek bir durum yani daha da ilerlemeden tedavini uygulamalısın bence panik yapmagenelde başka cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlarla görülüyomuş hpv falan da bulaştırdıysa 1 yıla vajen veya rahim kanseri olup ölücem zaten her yerim kıpkırmızı kimse ciddiye almıyo yeşil akıtnım var 20tane antibiyotik kullandım türkiyede ilaç kalmadı artık. eğer çözümünü bulursanız yazın yoksa gerçekten ölücem ben
evet şuanda fitil ve krem kullanıyorum bence de önemli değil tabiki. şaka gibi ilk ilişkimde lanet bakteri seks yapmadan içime girmeyi başardı ama umrumda bile değil sadece iyileşmek istiyorum.selam canım öncelikle panik yapmamanı öneririm bu dediğin yeşil akıntı tarzı benim de başıma gelmişti ama ben bakire değildim o zaman doktor bana fitil ve travazol krem vermişti bakire olduğunu söylemişsin ama bu meret fitil ve krem kullanmadan geçmez maalesef ayrıca senin sağlığın mı önemli bekaretin mi eğer tedavi yöntemi fitil ise kullanmak zorundasın fitil ve kremle geçecek bir durum yani daha da ilerlemeden tedavini uygulamalısın bence panik yapma
umarım hpv bulaşmamıştır herhangi bi yerime yoksa kanser olucam bundan sonra zaten tam ilişki yaşamamıştım tek temas bile etmem soğudum her şeydenselam canım öncelikle panik yapmamanı öneririm bu dediğin yeşil akıntı tarzı benim de başıma gelmişti ama ben bakire değildim o zaman doktor bana fitil ve travazol krem vermişti bakire olduğunu söylemişsin ama bu meret fitil ve krem kullanmadan geçmez maalesef ayrıca senin sağlığın mı önemli bekaretin mi eğer tedavi yöntemi fitil ise kullanmak zorundasın fitil ve kremle geçecek bir durum yani daha da ilerlemeden tedavini uygulamalısın bence panik yapma
diğer bütün cinsel yolla bulaşan hastalıkları taradım hpvden çok endişeliyim onun da testini yaptırdım umarım çıkmaz çünkü genelde bu bakteri ile birlikte görülüyomuşselam canım öncelikle panik yapmamanı öneririm bu dediğin yeşil akıntı tarzı benim de başıma gelmişti ama ben bakire değildim o zaman doktor bana fitil ve travazol krem vermişti bakire olduğunu söylemişsin ama bu meret fitil ve krem kullanmadan geçmez maalesef ayrıca senin sağlığın mı önemli bekaretin mi eğer tedavi yöntemi fitil ise kullanmak zorundasın fitil ve kremle geçecek bir durum yani daha da ilerlemeden tedavini uygulamalısın bence panik yapma
sizin üreaplasma geçti mi fitille umarım böyle geçerselam canım öncelikle panik yapmamanı öneririm bu dediğin yeşil akıntı tarzı benim de başıma gelmişti ama ben bakire değildim o zaman doktor bana fitil ve travazol krem vermişti bakire olduğunu söylemişsin ama bu meret fitil ve krem kullanmadan geçmez maalesef ayrıca senin sağlığın mı önemli bekaretin mi eğer tedavi yöntemi fitil ise kullanmak zorundasın fitil ve kremle geçecek bir durum yani daha da ilerlemeden tedavini uygulamalısın bence panik yapma
Merhaba,sizin üreaplasma geçti mi fitille umarım böyle geçer
hpv negatif geldi de ben bu enfeksiyondan kurtulamıyorum fitiller de işe yaramadı ne yapıcam bilmiyorum gitmediğim doktor kalmadı delirmek ğzereyimMerhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben yaklaşık 2 senedir bu bakteriyle uğraşıyorum hala tam anlamıyla iyileşemedim.
Forumda her yazanı uygulamayın lütfen ben bu yüzden daha çok umutlanıp her yolu denedim ve kötü oldum.
Suan için daha iyiyim doğru antibiyotik kullanın ve tüm testleri yaptırın. (Hpv dahil)
Sonrasında dikkat edin fitil vs. Destekleyin bağışıklığınızı çok yüksek tutun takviye vs. Mutlaka alın.
ve inanılmaz yanma var sürekli tuvalete gidiyorum hastaneye yatırsınlar beni ne yapıyolarsa yapsınlar artık çünkü hayatıma devam edemiyorum benhpv negatif geldi de ben bu enfeksiyondan kurtulamıyorum fitiller de işe yaramadı ne yapıcam bilmiyorum gitmediğim doktor kalmadı delirmek ğzereyim
ya bide hpv negatif olup smeari kötü çıkan da varmış acaba öyle bi hücre farklılaşması mı var diye endişeleniyorum smear da yaptırıcam bide bakireyim sabır ya cidden nasıl böyle bi şey başıma geldi anlamıyorum sürtünme ile her şeyi kaptım ve aslaaaa geçmiyo umarım smear sonucum iyi çıkar sizin hpv test ve smearınız iyi miydiMerhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben yaklaşık 2 senedir bu bakteriyle uğraşıyorum hala tam anlamıyla iyileşemedim.
Forumda her yazanı uygulamayın lütfen ben bu yüzden daha çok umutlanıp her yolu denedim ve kötü oldum.
Suan için daha iyiyim doğru antibiyotik kullanın ve tüm testleri yaptırın. (Hpv dahil)
Sonrasında dikkat edin fitil vs. Destekleyin bağışıklığınızı çok yüksek tutun takviye vs. Mutlaka alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?