- 29 Temmuz 2023
- 8
- 0
- 6
- 24
- Konu Sahibi mariaMarusi
-
Sezeryan olcak nabzım yükseldiği için üreaplasmada sezeryan olman gerekir normal doğumda bebeğe geçer hatta mantar enfeksiyonu bile bebeğe geçiyorCok cok gecmis olsun
InsAllah dogumunuz guzel gecer sizi yormaz. Saglikli guzel bir bebeginiz olur
Valla ben cok yabanci siteleri okuyorum kafayi yemek uzereyim. Ama arik bakmayacagim. Bir de bazilari diyo o yuzden sezeryan lazim olacak bebege gecmesin diye. Sizin normal dogum mu olacak?
Güzel dilekleriniz için tşkr ederim. Antibiyotik kullanmayın ben antibiyotikler yüzünden bu hale geldim hastanede yatıorum. Doktorların sizi korkutmalarına izin vermeyin ama sezeryan olmanız gerekir diğer türlü bebeğin ağzında pamukcuk falan çıkıyor mikrop kapabilir üreaplasma çok tehlikeli bağışıklığı olan bir bakteriCok cok gecmis olsun
InsAllah dogumunuz guzel gecer sizi yormaz. Saglikli guzel bir bebeginiz olur
Valla ben cok yabanci siteleri okuyorum kafayi yemek uzereyim. Ama arik bakmayacagim. Bir de bazilari diyo o yuzden sezeryan lazim olacak bebege gecmesin diye. Sizin normal dogum mu olacak?
ben yurtdışında yasiyorum. Doktorum bisey demedi bana hic test bile istememisti belirtim olmadigi icin ben zorla yaptırdım. Antibiyotik o da onermiyor kesinlikle. Simdilik tedavi icin sadece fitil vermis ama onun da cok etkisinin olacagina pek inanmiyorum. Hayirlisi ne ise o da olsun InsAllah. Tabii eger enfeksion doguma kadar gecmezse mecbur sezeryan baska yolu yok.Güzel dilekleriniz için tşkr ederim. Antibiyotik kullanmayın ben antibiyotikler yüzünden bu hale geldim hastanede yatıorum. Doktorların sizi korkutmalarına izin vermeyin ama sezeryan olmanız gerekir diğer türlü bebeğin ağzında pamukcuk falan çıkıyor mikrop kapabilir üreaplasma çok tehlikeli bağışıklığı olan bir bakteri
Ben hiç fitil kullanmadım cnm o konuyu bilmiyorum ama antibiyotik sakın kullanma zaten avrupada vermezler biliyorum.. çok geçmiş olsun allah şifa versinben yurtdışında yasiyorum. Doktorum bisey demedi bana hic test bile istememisti belirtim olmadigi icin ben zorla yaptırdım. Antibiyotik o da onermiyor kesinlikle. Simdilik tedavi icin sadece fitil vermis ama onun da cok etkisinin olacagina pek inanmiyorum. Hayirlisi ne ise o da olsun InsAllah. Tabii eger enfeksion doguma kadar gecmezse mecbur sezeryan baska yolu yok.
(Oysaki normal dogum hep istiyordum:))
Yok canim kullanmam hele hamileyken hic kullanmam:)Ben hiç fitil kullanmadım cnm o konuyu bilmiyorum ama antibiyotik sakın kullanma zaten avrupada vermezler biliyorum.. çok geçmiş olsun allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?