Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artimed alma cnm burada defalarca yazdılar yalancı pozitif çıkarıyor diye güvenilir değilmiş bu markaAllah aşkına biri yazsınn kızlarr nerdesnz
Hangisini önerirsinArtimed alma cnm burada defalarca yazdılar yalancı pozitif çıkarıyor diye güvenilir değilmiş bu marka
Laboquick kaset test öneririm adetin geçtiyseHangisini önerirsin
Geçti de ilk defa duydum bu testi. Bulamazsam hangisini alayım ?Laboquick kaset test öneririm adetin geçtiyse
Bulamazsan freely var oda olabilir tabi ben hep internetten sipariş verdiğim için bunları biliyorum birde predictor varGeçti de ilk defa duydum bu testi. Bulamazsam hangisini alayım ?
Ben kaset test istedm bunu verdiler. Bu gebelik testi değil mi yoksaBu aldığınız strip test, kaset test olarak alın isterseniz
Prediktor alayım o zaman akşam. Onu biliyormBulamazsan freely var oda olabilir tabi ben hep internetten sipariş verdiğim için bunları biliyorum birde predictor var
Yok gebelik testi olmasında sıkıntı yok ama kaset test daha alışılmış olduğu için bana daha kolay geliyorBen kaset test istedm bunu verdiler. Bu gebelik testi değil mi yoksa
Erken gebelik testi alıcam iş çıkışı. Son çareBen prediktor early ile öğrenmiştim sonrasında bi kaç kaset test de alarak teyit etmiştim ama erken gebelik testleri daha iyi.