Tüp Bebek Merkezleri Urfa Harran Üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar

Merhaba arkadaşlar Harran üniversitesi tüp bebek merkezi hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum ben de eylül gibi gitmeyi düşünüyorum orda tüp bebek yaptıranınız oldu mu acaba

Merhaba arkadaşlar Harran üniversitesi tüp bebek merkezi hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum ben de eylül gibi gitmeyi düşünüyorum orda tüp bebek yaptıranınız oldu mu acaba
Eğer erdal hocayı yakalayabilirsen muayene olursan şanslisin demektir.aksi halde asistanlar bi halttan anlamiyorlar

Merhaba kizlar. Harran üniversitesinde tup bebek tedavisine basladiniz mi ? Basladiysaniz bilgi verir misiniz bende baslaycam tedaviye

Merhaba kizlar. Harran üniversitesinde tup bebek tedavisine basladiniz mi ? Basladiysaniz bilgi verir misiniz bende baslaycam tedaviye
Ben basvurdum.ama bu ay aksilik cikti gidemedim asistan beni basindan savurdu her hastaya yaptigi gibi ben de erdal hocayi bekledim inatla onunla görüstüm bana gelecek ay gel baslayalm dedi.ama kismet olmadi henüz

Oraya giden insanlar asistanların ellerine mi bırakılıyo yani ? Biz oraya ne umutlarla gidiyoruz G Gulbell
Maalesef oyle.şans eseri yada hakkini ararsan hocanin kendisine muayene olursun.Aksi halde asistan her defasinda kist icin ilac yazip yolluyor.Ama tanidigim kaç kisi orda tüp bebek sonucu gebe kalmisti.Allah bize de nasip eylesin inşallah.Amin

Aminnn.. bakalım eylülde gidecem ben de adetliyken gel dediler tahlilller fln yapılacak sonra seni tüp bebek bölümüne yollayacaz dedi kadın doğum bölümü. Hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar ben yaptırdım transferimin 7. Günündeyim. Erdal hoca tüp bebek merkeziyle ilgileniyor. Ama günlük muayenelere mert hoca bakıyor. Kesinlikle güvenin pozitif gören cok insan var en azından şansınızı deneyin. Ben sonucu öğrenince size yazarım

Hadi bakalım güzel haberler ver inşallah.Rabbim umutlarını çabalarını boşa çıkarmasın...

Sağol cnm allah razı olsun adet sancısı çekiyorum korkuyorum tutmadı diye. Allah hayırlısını nasip etsin isteyen herkese
İçini ferah tut canım bak iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim o ay adet ağrim vardı belim kopacak gibi ağrıyordu ama hamileymişim. Sen belirtilere takılma güzel düşün güzel olsun sonuç.

İçini ferah tut canım bak iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim o ay adet ağrim vardı belim kopacak gibi ağrıyordu ama hamileymişim. Sen belirtilere takılma güzel düşün güzel olsun sonuç.

Sağol cnm allah tez vakitte seninde isteyen herkesinde kucağını doldursun. Inşallah iyi haberlerle dönerim, yaa okdr rahattım ki son günler oldukça stres de artıyor.

Şu an Harran üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı ya da yaptıran arkadaşlar pozitif sonuç alabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…