- 20 Aralık 2013
- 61
- 6
- 28
- Konu Sahibi limonludondurmaa
-
mrb ben de urfa da yasıyorum hatta ilçesinde.. 1 tane kızım var simdi de 10 haftalık hamileyim kızımda kadır yaman a gitmiştim 8 ay onda takip oldum erken doğum yapmak zorunda kaldım kadır bey bos küvez yok diye beni ameliyat etmedi saolsun... yani yıkıldım cunku ona cok guvenıyordum neyse hiç tanımadığım bi dr da doğum yaptım osm de .cok sukur kızımda bende ıyı olduk sıkıntı olmadı. simdi doğum yaptığım doktor yok osm de. gitmiş. ben yıne osm düşünüyorum bıraz araştırdım bulent sezgin için olumlu seyler duydum onu düşünüyorum açıkçası siz imran hanımdan memnun msnz
kadir yaman ve bülent sezgini bende duydum. imran hanımı da beğenenler de var beğenmeyenler de. bazıları çok evhamlı olduğunu ufak şeyleri büyüttüğünü söylüyor ama ben lekelenme şikayetiyle gittim ve çok korkmuştum. beni gayet sakin bi şekilde karşıladı ve her şey yolunda korkma inşallah iyi olacak gibi ifadeler kullandı. aslında küçük şeyleri büyütmesi bi anlamda iyi çünkü bazı doktorlar bişey olmaz diyip gönderiyorlar sonra Allah korusun düşükler meydana geliyor. bende kendimi rahatlatıyorum kendimi eğer bişey olsa söyler diyorum madem küçük şeylerden evhamlanıyor. şimdilik memnunum ama doğumum Allah izin verirse adana da olacak. o zamana kadar bana yardımcı olur diye düşünüyorum
mrb nasılsınız sizi merak ettim de dogumununz oldu mu hala ımran hanıma mı gidiyorsunuz ben daha doğurmadım 7 si gibi olcak inş. ben hala osm ye gidiyorum bulent beye hakkımızda hayırlısı ii gunler
Bende urfada yaşıyorum bir senedir. Doktorum academia da Rahime Bekar. İlk imran hanımla başlamıştım birkaç kez gittim ama çok yoğundu yeterli zaman ayıramıyordu sanki herşeyi aceleye getiriyordu bir an önce çıkma hissi duyuyordum onda ama iyi bir doktor. Sonra değiştirdim Rahime hocaya başladım çok şükür ilgisi alakası çok iyi ve en önemlisi rahatlatıyor beni korkularımı endişelerimi rahatlıkla konuşuyorum. Benim doğumum çok yaklaştı Allah izin verirse Rahime hoca da doğum yapmak istiyorum. Doktora güven çok önemli ben bu konuda ona Allah razı olsun diyorum.
urfada yasayan cok az burada.. sevindim görünce ... ben ilçedeyim ama osm de doğum yapmak istedıgım ıcın sureklı urfaya gelıs gıdıs yapıyorum sizin ılk bebıs mı doğum seklı bellı mı
Evet çok az kişi varilk bebeğim benim karaköprüdeyim bende. Doğum şekli için henüz birşey söylemedi doktor ama normal doğum için bir engelimiz yok şükür. Bakalım ne kısmet olacak sizin ki?
benım ıkıncı.. ilki sezeyandı bu da oyle olacak 7 ağustosta eger başka bı acıl durum olmazsa inş.. rabbım sağlıklı bı sekılde doğurmayı nasıp etsin bn ağustos anneleri bolumunu takp edıyorum sizi de orada gormustum daha once.. oradan takıp ederım artık durumunuzu.. simdieden hayırlı dogumlar
Bende urfada yaşıyorum bir senedir. Doktorum academia da Rahime Bekar. İlk imran hanımla başlamıştım birkaç kez gittim ama çok yoğundu yeterli zaman ayıramıyordu sanki herşeyi aceleye getiriyordu bir an önce çıkma hissi duyuyordum onda ama iyi bir doktor. Sonra değiştirdim Rahime hocaya başladım çok şükür ilgisi alakası çok iyi ve en önemlisi rahatlatıyor beni korkularımı endişelerimi rahatlıkla konuşuyorum. Benim doğumum çok yaklaştı Allah izin verirse Rahime hoca da doğum yapmak istiyorum. Doktora güven çok önemli ben bu konuda ona Allah razı olsun diyorum.
Evet doğum bu doktorda oldu.Rahime hanım şu an Çerkezköy'de özel bir hastanede ben de ona gidiyorum, siz doğumu onda mı yapmıştınız ?
Evet doğum bu doktorda oldu.
Allah razı olsun derim ben hep ondan. Bir kızım var. Çok şükür ki doğumu gebeliği Rahime hocayla atlattım. Gayet sevecen rahat sorunsuz bir dönem geçirdim. Herşeyi konuşabildiğim ve cevaplarınu alabildiğim bir doktor. Çok naiftir. Çok kibardır. Özel durumlarda sizi rahatlatır. Allah razı olsun ondan.memnun kaldınız mı acaba biraz anlatabilir misinizben başka doktora gitmedim direk rahime hanıma gidiyorum ama memnunum.
Allah razı olsun derim ben hep ondan. Bir kızım var. Çok şükür ki doğumu gebeliği Rahime hocayla atlattım. Gayet sevecen rahat sorunsuz bir dönem geçirdim. Herşeyi konuşabildiğim ve cevaplarınu alabildiğim bir doktor. Çok naiftir. Çok kibardır. Özel durumlarda sizi rahatlatır. Allah razı olsun ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?