Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar merhaba..
İstanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceginiz üroloji uzmanı varmı[/QUOTE
avrupa yakasının neresindesin bilmiyorum ama benim eşim mete enere ameliyat oldu iyi bir dok...eyüp devlet hastanesindede çalışıyor özel bayrampaşa hastanesindede istersen tlf verebilirim hem bütün işlemleri ssk ile halledersiniz..
sağolun kızlar
sızın sıkıntınız neydı?? ne konuda dr unuz o kadar rahatlattı sızlerı
tesekkur ederım verdıgın bılgı için. dr un tam yerını ve numarasını alabılırmıyım
cnm bana sorduysan eğer dok.ssk dok. cnm eyüp hastanesinde çalışıyor mete bey özel bayrampaşa hastanesinde 4,30 sonra görev yapıyor cnm eğer ssk nız varsa herşeyinizi ssk ile hallediyor kendisi
tesekkur ederım. haftasonu calısıyormu??
hımmm bilmiyorum c.tesi oradamı biz yarın eşimin tahlili için gidecez sorarım yada cepten ara sor özel hastane c.tesi olabilir ama dışardan gelidği için belki yoktur emin değilim cnm sen tam olarak nerede oturuyosun cnm
bahcelievlerde oturuyoruz. esim nisantasında calısıyo. aslında buralara takın yerlerde olur. telefon acarım dr a bende. zaten h.sonu olmazsa ancak nişantaşına yakın dr bulmamız lazım
bende b.evlerde oturuyorum cnm soğanlıda annem b.paşada oturuyor cnm bizde izin alıp gidiyoruz işte ....bende eski k.douğumcum nişantaşındaydı ama bana tam net gelmedi dok.çok masarfımız oldu ona gitmekle ve sonuc alamadık eşimi üroloğa bile yollamadı direk tüp bebek dedi...
hakkında hayırlısı eşinin sorunu neydi cnm
daha yenı test yaptırdık bızde. hareket yavaslıgı var. gıttıgımız dr sadece ben tv ye cıkıyom ben şöle ıyıyım ben bole ıyıyım dedı. eee yanı ıyısınde bızım muayene bolemı gececek. kızdık çok. varıkosel var ama ne derecede çokmu onemlı bılmıyoruz. amelıyatsızda gebelık olur dedı. ama ona guvenemem:) duzgun bır dr arıyoruz o yuzden..
şimdi cnm benim kadındoğum uzmanın önerdi bu doktoru ve bizim aile doktorumuzunda damadıymış bizde gidince öğrendik cnm ....bizde sayı düşüklüğü var bizim 1ccde 10.200.000 sprem var bunun yüzde yetmişyedisi hareketsiz....ve bizde yüzde elli varikosal vardı benim kasın doğum dok.bize illa ameliyat olacaksız demedi hastanın kendi kararı bu dedi....yani eşim dok.ben olmam elindeki ile yap deseydi yapılcakdı bu arada bendede sorun var yumurtlama bozukluğu yani cnm ....neyse eşim muayne oldu yüzden elli varikosal vardı bizim dok.bugün çocuk için muayne oluyorsunuz ama yarın bu varikosal prostata kadar uzanıyor dedi bacakdaki varis gibi bişey dedi ileriye dönük olan sprem sayısını düşürür dedi siz bilirsiniz dedi....ve lazerli ameliyat yaptı herhengi bir ialç vermedi çünki ilaçsız net sonucu görmek istedi dok.
msm günaydın cnm inş.okursun eşimin ameliyat sonrası hiçbir ilaç takviyesi almadan 2,5 ayki sonucları çokkkk iyi çıkmışşşşşş
eşimin test sonuncunu karşılaştırdım eskisiyle toplamda sprem sayısı eskisinde 30 milyonken şuankinde 85 milyon olmuş eskisinde hareketsiz sprem yüzde 77 iken şuan yüzde 56 düşmüş ve tahlili yapan çocuk abi senin 2,5 aya daha ihityacın var bu spremler çokda otuırmamış daha fazla sprem ve ileri hızlı olur demiş ama doktorum aşağa düşebilceğini düşünüyordu en fazla 12 milyon olur sanırım diyordu çok morelim bozulmuştu yarın ona kapak yapacam sonucu 30 milyondan 85 milyon olmuş toplam sonuc diyecem 1cc de 10 milyonken 13 milyon oldu hareketszde düşmüş diyecem hahah
maşallah. hedefe yaklaştınız artık iyice. inşallah çok yakın zamanda ıyı haberınıde alırız. Allah emeklerinizi umutlarınızı boşa cıkarmasın. saglıkla bebeginizi kucagınıza alın ınsallah.. bu degerler aşılama için yeterli olacaktır diye düşünüyorum..
bu arada bizim doktorun muaynesini özel bayarampaşa hastanesinde ssk lıya 5 ytl cnm