USANDIM artıkkk

Simdi Müge Anlı'ya bağlicam ama senin yuvan yok ki? özür dilerim ama gercekten ben boyle bi yuva tanımı bilmiyorum. ailenin belaya kalmamasını istiyorsun ama ailen seni belanın dik alasına layık görüyor, sen de bunu onaylamışsın biliyorum bosanınca iyi olmaz diyosun. seni cehenneme atanlara mı merhamet gösteriyorsun? bosan demeyin demissin o zaman boşanma, ama en azından kabul et seninki bir evlilik ya da yuva degil.

Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum. 29 yaşında iki çocuk annesi yim. Eşim 34 yaşında öncelikle beni yadırgamayın belkide çarem yoktur. Biz görücü usulü evlendik öyle sevme felan olmadı. 9 ay nişanlı kaldık ve evlendik,evlendiğimden beri sorunumuz kavgamız hiç bitmedi 4 aylık gelinken bana vurmaya başladı bende ona vurdum sonra bu böyle devam etti. Onun için herşey suç her yaptığım oturmam yatmam kalkmam ama herşey ufak şeyleri büyütüp bir dağ haline getirdi kaynana ile alt üst oturuyoruz her tartışmada onlar da müdahil oldu ve sende de var sen surat asıyorsun inat sın niye evin içinde etek gitmiyorsun gibi gibi. Birsürü şey söylediler bir kere annemle konuşuyordum niye yanımda konuşmadın deyip tekme attı ve kolum kırıldı ailemin eli belada kalmasın diye onlara söylemedim düştüm dedim. 2 defa evi terk ettim ama evlatlarım olduğu için dayanamadım ve geldim ailem boşanırsan iyimi olacak diyor olmaz biliyorum ama ne yapayım. Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer.. Siz bunlar en güzel lafları bana karşı hakaret aşağılama dayak küfür herşey var ne yapmalıyım arkadaşlar boşan demeyin elimde işim yok ailemin durumu orta bazıları sabret düzelir diyor düzelir mi sevgim kalmadı :110:

kocandır sever de döver de desek memnun kalır mısınız?

ya fake mi bu konu? eğer fakese cidden asırı acımasızca bir şey cünkü gercekten böyle seyler yasayan kadınların sayısı çok ama çok fazla ve bu isin sakası olmaz , burda ciddiye alıp üzülüyoruz yazıyoruz baska eglence platformu yok mu?
Nıckı kuku.

ben oturdum kukuya mı laf anlattım simdi, sabır...........
Mm'nın yanına da y eklemıs eklemese meme ve kuku aslında.
Gercekse de Allah yardım etsin, bana bosan demeyin diyecek birine tavsiye veremiyorum, etek giy diyemem mesela.

Ergen, dümbüklü tiplerden birisi konu açmış diye düşünüyorum. Açtıysa annenin başına gelse ne yapardın? Düşündüğünü b.k yapabilirdin. Küçükken duvarlara vurulsan, baban tecavüz etse burada gelip konusunu dalga geçebilir miydin?

Ergen mm:meme, kuku zaten bilindik. Buraya tesadüfen benzer şikayetleri olanlar için yorum yazıyorum!!

Eğer açmadıysa git sığınma evine, darp raporunu al, ailen arkanda sanırım? Kardeşin dayak ye ama evinde ye diyor sanırım? Adamı bir köşeye çekip konuşsunlar, adam akıllı nafakası ile boşasın seni. Gelen parayla bir kursa yazılırsın, güzellik uzmanlığı vs gibi bir meslek kursunda hayatını geçirecek kadar geçinirsin. Antepte evden yemek yapıp satan bir sürü kadın var, ek iş olarak onu da yaparsın bir süre. İyi işini öğrenirsen ailene bakacak kadar iyi kazanırsın. Bir psikolog, psikiyatrist neyse yardım alsan senin için iyi olur. Senin kolunu kıran yarın bir gün çocuklarını da duvarda parçalar.

Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer..

Gercekse de Allah yardım etsin, bana bosan demeyin diyecek birine tavsiye veremiyorum, etek giy diyemem mesela.
bari metresli konu açaydı da sinirimi akıtaydım, vay ergenus vay

Boşan demeyeceksek, "dövüş sanatları kursuna gidin de, size elini kaldırınca ağzını burnunu eline verin, belki akıllanır" demek serbest mi? Nefsi müdafaa sonuçta. Ve etek giy demeleri ne alaka ya? Kusura bakmayın da etrafınızda eşiniz de dahil bir sürü vahşi, geri zekalı insan var ve boşanmak seçenekleriniz arasında değil. Ne diyelim Allah aşkına ya. Sabret diyenler kum torbası muamelesini sabredilecek bir şey gibi görüyorlarsa, gelip sizin yerinize dayağı onlar yesinler o zaman.
(aman ya kullanıcı adını sonradan gördüm. şu saatte benden iyi sazan bulamayacağınıza iddiasına girerim :110: )

ya fake mi bu konu? eğer fakese cidden asırı acımasızca bir şey cünkü gercekten böyle seyler yasayan kadınların sayısı çok ama çok fazla ve bu isin sakası olmaz , burda ciddiye alıp üzülüyoruz yazıyoruz baska eglence platformu yok mu?
Neden fake olsun bunların kat ve katını yaşadım

aa ben onu öyle algılamamıştım. My kuku gibi bir şey düşündüm benim kukuasdfgahas ölcem şimdi. Mmy de okunuşu itibariyle yalan dünya vasfiye teyzenin may mıy mıyını getirdi aklıma.

aa ben onu öyle algılamamıştım. My kuku gibi bir şey düşündüm benim kukuasdfgahas ölcem şimdi. Mmy de okunuşu itibariyle yalan dünya vasfiye teyzenin may mıy mıyını getirdi aklıma.
Niye nickime taktınız nick yazarken bazı karakterleri kabul etmiyordu bende salladım değiştirebilme değiştir em valla

Biz burda fikir alışverişinde bulunuruz tavsiyeler veririz dertlesiriz çözüm yolu bulmaya çalışırız...
Ama sizin çözümünüz boşanmak onu da anladigim kadarıyla siz istemiyosunuz isteseniz bir kadının yapamayacağı hiç bisi yok herşey gelir elinden dik duracaksın karar vereceksin sonuçta kanun var çocuklar bahane değil hele ki karşında öyle adam varsa burda kimse size yardımcı olamaz "çaresizseniz çaresizsiniz"

Gelinin altınlarını aldık diyen kişinin başta troll olduğunu düşünsem de fikrimi belirtmedim , kafa yorduk yazdık o kadar. Zeka üstü en son Korcana bağladı. Yine aynı hatayı yapıp kafa yormayacağım. Kocasından tekme yiyen bu nicki almaz:işsiz:

Boşan demeyin demişsin ,boşanma kocanı idare et belki düzelir.

Back
X