Dalga geçenlerden biri de benim. Herkesin evde oturduğu, can sıkıntısından fake üyelerin forumda cirit attığı şu günlerde nicki “kuku” olan birini de ciddiye alamıyorum kusura bakmayın. Daha doğrusu tam ciddiye alacağım bir gülme geliyor. Ben dümdüz yazacaklarımı yazıyorum ve cevaplaya tıklıyorum. Yazdıklarım karşımdakilerin gözlerini kanatmayacak şekilde ulaşıyor. Büyük puntolu, siyah ve altı çizili yazı yazmaksa ayrı bir çaba gerektiriyor. Derdi başından aşkın biri de bunlarla uğraşmaz sanıyorum?
Ayrıca dalga mevzusu hariç ben dahil başka üyeler de konu içeriğiyle alakalı soru da sorduk. Yardımcı olmaya çalışanlar da oldu. Ama hiçbirisine cevap yok şu ana kadar. Sadece nickini ve yazı stilini eleştirenlere cevap veriyor çıkıyor. Neden?
Doğru olduğunu varsayarsak. Şiddet görüyorum, boşanamam diyen birine ne tavsiye verilebilir başka? Ailesi arkasında olmasa da boşanamazsın demiyorlar. İyi mi olacak demişler sadece. Kardeşlerinin “belaya kalmasından” korkuyor. Bir şey yapacak olsalardı bu zamana kadar yaparlardı zaten kocasına illa boşanması mı lazım? Baba evine de dönebilmiş üstelik. Boşanmış kadına hala bazı yerlerde kötü gözle bakıldığı doğru ama hiçbirisi kolumun kırılmasından, bütün gün küfür yemekten, hatta belki bir gün öldürülmekten kötü değildir. Ondan sonra da boşan demeyin. Ne diyelim?