- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi Guzel gunlere
Araştırmalara göre karantinada insanlar daha fazla seks yapmışKuku diye nick nasil alir bir insan yani nasil bir motivasyon olmali acaba?
Bosanmayin madem oturun cekin,ne diyelim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araştırmalara göre karantinada insanlar daha fazla seks yapmışKuku diye nick nasil alir bir insan yani nasil bir motivasyon olmali acaba?
Insanlar ya birbirini yiyip bosandi ya da komple sekse bagladi. Hic bir konuda ortamiz yok vallaAraştırmalara göre karantinada insanlar daha fazla seks yapmış![]()
Ölünce düzeliyor Merak etmeyin. Bi 50 yıl falan katlanmamız yeterliMerhaba hanımlar ben yeni üye oldum. 29 yaşında iki çocuk annesi yim. Eşim 34 yaşında öncelikle beni yadırgamayın belkide çarem yoktur. Biz görücü usulü evlendik öyle sevme felan olmadı. 9 ay nişanlı kaldık ve evlendik,evlendiğimden beri sorunumuz kavgamız hiç bitmedi 4 aylık gelinken bana vurmaya başladı bende ona vurdum sonra bu böyle devam etti. Onun için herşey suç her yaptığım oturmam yatmam kalkmam ama herşey ufak şeyleri büyütüp bir dağ haline getirdi kaynana ile alt üst oturuyoruz her tartışmada onlar da müdahil oldu ve sende de var sen surat asıyorsun inat sın niye evin içinde etek gitmiyorsun gibi gibi. Birsürü şey söylediler bir kere annemle konuşuyordum niye yanımda konuşmadın deyip tekme attı ve kolum kırıldı ailemin eli belada kalmasın diye onlara söylemedim düştüm dedim. 2 defa evi terk ettim ama evlatlarım olduğu için dayanamadım ve geldim ailem boşanırsan iyimi olacak diyor olmaz biliyorum ama ne yapayım. Bazen dayanamıyorum kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar eli benim için belada mı kalsın bunu kaldıramam it köpek şer.. Siz bunlar en güzel lafları bana karşı hakaret aşağılama dayak küfür herşey var ne yapmalıyım arkadaşlar boşan demeyin elimde işim yok ailemin durumu orta bazıları sabret düzelir diyor düzelir mi sevgim kalmadı![]()
Surat asma
Evde etek giy
Annenle telefonda eşinin yanında konuş
Eşini kızdırma
Motivasyon nerden çıktı ki bile isteye almadım yazarken uydurayım dedim harf hatası oldu rastgele yazdım. 2 çocuk için katlandım hep onların da geleceğini düşündüm. Her ne kadar tartışmamız olsada iyi günlerde oluyor hep kötü olmuyor yani onların yanının anne baba yanı olduğunu düşünüyorum aksi halde çok farklı şeyler olur. Herkes birbirinden kopar kardeş anne) gibi ben inanıyorum bu günlerde geçecekKuku diye nick nasil alir bir insan yani nasil bir motivasyon olmali acaba?
Düzelirmi sence? 4 aylık evliyken dayak yemeye başlamışsın, peki neden bu evliliğe 2 çocuk? Ah ne diyim.. ailen arkanda değil, boşansan işin yok, meslek varmı bilmiyorum bide eşi öldürme tehditi var. Ne diyelim ki biz şimdi
Evde etek giyince mutlumu olunuyormuş orayi hiç anlamadım
Düzelmez arkadaşım düzelmez, bu artarak katlanarak devam edecek.
Kv kp ve eş uzun etek gitmemi istediler zamanında yani vucut hatlarım belli olmasın mış eşofman pijama tarzı gitmemem için tabi bende giymedim evde zira başka erkek yok kimse gelip gitmiyor yabancı olarak. Tabi ben de giymedim bunun için adım inatçı kaldı böyle ufak şeyler yüzünden şimdi eşim karışmıyor istersen açık giy diyor ama bende ki heves bitti.Düzelirmi sence? 4 aylık evliyken dayak yemeye başlamışsın, peki neden bu evliliğe 2 çocuk? Ah ne diyim.. ailen arkanda değil, boşansan işin yok, meslek varmı bilmiyorum bide eşi öldürme tehditi var. Ne diyelim ki biz şimdi
Evde etek giyince mutlumu olunuyormuş orayi hiç anlamadım
Düzelmez arkadaşım düzelmez, bu artarak katlanarak devam edecek.
Bende onun için uğraşıyorum zaten hayat neyi gösterir garanti verilmiyor. Şimdi ehliyete yazıldım onu alınca ustalık belgesi alıcam mefrusat üzerine geçmişe dayalı yetenek ve bilgim var. Pes etmedim kendimi geliştirme, ayaklarımın üzerinde durma çabası içindeyim.2 ayda ne değişti ? Size yalnız bir tavsiyede bulunmak istiyorum bir an evvel işe başlayın ve hayatınızı biraz garantileyen.
2 ayda belkide burda okuduklarım beni biraz düşündürmüştür. Okumuş, işi gücü yerinde olan ailesi arkasında olan (öğretmen memur doktor, hemşire) daha bir sürü kadın neler yaşıyorlar ve cesaret edemiyorlar çekip gitmeye ben nasıl gideyim bunu göze alacak gücüm yoktu sanırım.2 ayda ne değişti ? Size yalnız bir tavsiyede bulunmak istiyorum bir an evvel işe başlayın ve hayatınızı biraz garantileyen.
Size bayılıyorum yaaa çok net ve dobrasınız.. MaşAllah yaaa sizden her eve lazım bi taneBirincisi evde etek giyince noluyormus cehaletın de boylesı
İkincisi ezık kardeşlerin bisey yapamaz, yapsalar sımdı gelip yaparlar.
Haybeye konusmasınlar.
Ucuncusu bosan.
İşte onun için bazı şeyleri garantilemek lazım. Siz de zaten bu yönde adımlar atmaya başlamışsınız, hakkınızda hayırlısı olsun.2 ayda belkide burda okuduklarım beni biraz düşündürmüştür. Okumuş, işi gücü yerinde olan ailesi arkasında olan (öğretmen memur doktor, hemşire) daha bir sürü kadın neler yaşıyorlar ve cesaret edemiyorlar çekip gitmeye ben nasıl gideyim bunu göze alacak gücüm yoktu sanırım.
Bir tanedir oSize bayılıyorum yaaa çok net ve dobrasınız.. MaşAllah yaaa sizden her eve lazım bi tane❤
Bosanirsaniz gecer bu gunlerMotivasyon nerden çıktı ki bile isteye almadım yazarken uydurayım dedim harf hatası oldu rastgele yazdım. 2 çocuk için katlandım hep onların da geleceğini düşündüm. Her ne kadar tartışmamız olsada iyi günlerde oluyor hep kötü olmuyor yani onların yanının anne baba yanı olduğunu düşünüyorum aksi halde çok farklı şeyler olur. Herkes birbirinden kopar kardeş anne) gibi ben inanıyorum bu günlerde geçecek
Evet bende bunu düşündüm belediyemizin böyle bir hizmeti varmış ama corona dan dolayı kapalı açılır inşallahBoşanmayacaksanız ilişki terapistine gidin be güzel ablacım, kaç yıllık kocanız bu isteğinizi napıp edip kabul ettirin.
Tek caren bu fakat önceden psikoloğa sen bu durumları anlat şayet kocan birden melek gibi anlatabilir kendisini psikoloğa o zaman hiçbir işe yaramaz.Evet bende bunu düşündüm belediyemizin böyle bir hizmeti varmış ama corona dan dolayı kapalı açılır inşallah
Annenle nedem benim yanimda konusmadin diye tekme atip kadinin kolunu kiran, defalarca siddet uygulayan birini iliski terapisti filan paklamaz asla. Tek caren var konu sahibi, bunu sen de biliyorsun. Kenara para at, cocuklari buyuttuysen ise gir. Aileni de ufaktan alistir. Bosan. Hayata cile cekmeye gelmiyoruz. Kendine ve cocuklarina yapacagin en buyuk.iyilik bu ruh hastasindan kurtulmak.olurBoşanmayacaksanız ilişki terapistine gidin be güzel ablacım, kaç yıllık kocanız bu isteğinizi napıp edip kabul ettirin.
Haklısınız ama konu sahibinde bu iradeyi göremedim, diğer şiddet görüp ölüme götüren ayrıl barış döngüsü yaşacağından korkuyorumAnnenle nedem benim yanimda konusmadin diye tekme atip kadinin kolunu kiran, defalarca siddet uygulayan birini iliski terapisti filan paklamaz asla. Tek caren var konu sahibi, bunu sen de biliyorsun. Kenara para at, cocuklari buyuttuysen ise gir. Aileni de ufaktan alistir. Bosan. Hayata cile cekmeye gelmiyoruz. Kendine ve cocuklarina yapacagin en buyuk.iyilik bu ruh hastasindan kurtulmak.olur