USANDIM artıkkk

Haklısınız ama konu sahibinde bu iradeyi göremedim, diğer şiddet görüp ölüme götüren ayrıl barış döngüsü yaşacağından korkuyorum

En azından psikolog takibine alınırsa psikolog ayrılmasına güvenli bir destek sağlayabilir

En mantıklısı ayrılmak ama çok güvenli bir yere gidilmeli başka şehir bile olabilir

Çünkü şiddete meyilli erkekler ayrılık sürecinde öldürmeye meyil edebiliyor

Güvenli bir yerde durabilecek ayrılması daha mantıklı.
Terapist belki bu anlamda yonlendirme saglayabilir, mantikli. Duzelebilecegine dair hala umudu var konu sahibinin garip bir sekilde. Her zaman kotu anlarimiz olmuyor, iyi gunlerimiz de oluyor demis resmem stokholm sendromu yasiyor. Terapiste gidince sorunlar sihirli degnekle cozulmeyecek bunu bilmesi lazim.

Terapist belki bu anlamda yonlendirme saglayabilir, mantikli. Duzelebilecegine dair hala umudu var konu sahibinin garip bir sekilde. Her zaman kotu anlarimiz olmuyor, iyi gunlerimiz de oluyor demis resmem stokholm sendromu yasiyor. Terapiste gidince sorunlar sihirli degnekle cozulmeyecek bunu bilmesi lazim.
Evet bu sendromda insan canı için tehdit eden tarafa aşık oluyor, o yüzden geri dönmeli bir ilişkiye dönüşecek gibi bu fakat en ufak bir hatasında canı gidebilir, terapisti önce bunların normal olmadığını anlamalı, duygularını bloke edebilmeli, şayet bu adam kıskandırıp bile yeniden döndürebilir konu sahibini çünkü adam manipüle edebiliyor, şiddet sonrası iyi davranıp soğuk duş etkisi ile kurbanın beynini karıştırıyor ve şiddet döngüsü böyle devam ediyor

Usta bir psikopat bıcakladığı kadını bile tekrar barıştıracak derecede iyi taktikler yapar, bu adamda öyle o yüzden öncelikle konu sahibi kendinin kurban olduğunu farketmeli, dayak yemek dünyanın en aşağılık durumudur fakat dayak yedikten sonra eşi öyle iyi davranırki konu sahibi canına gelen zararı unutur, daha sonra en ufak kavgada bu döngüye gidilir, tehditler edilir, konu sahibi kocasının öldürebilecek derecede psikopat olduğunun farkında ve korkuyor, bu döngü devam etikçe kafaya darbe aldıkça konu sahibinde unutkanlık oluyordur, yavaş yavaş beyin hücreleri ölüyor yani

Ne desem bilemiyorum

Fakat ayrılınca kesinlikle güvenli biryerde olmalı en az 5 ay durma göre , 5 ay içinde psikopat kişiyle yüzyüze gelinmemeli

Motivasyon nerden çıktı ki bile isteye almadım yazarken uydurayım dedim harf hatası oldu rastgele yazdım. 2 çocuk için katlandım hep onların da geleceğini düşündüm. Her ne kadar tartışmamız olsada iyi günlerde oluyor hep kötü olmuyor yani onların yanının anne baba yanı olduğunu düşünüyorum aksi halde çok farklı şeyler olur. Herkes birbirinden kopar kardeş anne) gibi ben inanıyorum bu günlerde geçecek
O zaman size hangi konuda yardımcı olmamızı istiyorsunuz

Annenle nedem benim yanimda konusmadin diye tekme atip kadinin kolunu kiran, defalarca siddet uygulayan birini iliski terapisti filan paklamaz asla. Tek caren var konu sahibi, bunu sen de biliyorsun. Kenara para at, cocuklari buyuttuysen ise gir. Aileni de ufaktan alistir. Bosan. Hayata cile cekmeye gelmiyoruz. Kendine ve cocuklarina yapacagin en buyuk.iyilik bu ruh hastasindan kurtulmak.olur

Değiştirmek için yeni e posta istiyor
Yöneticilere yaz rica et. Böyle komik bir anım var. Yıllar evvel çocuğum yokken çocuk.istiyoruma üye olmuştum. Ne yazsam nicki kabul etmedi bulamadım. Öylesine" kısır " yazdım pat diye oldu. Değiştirememiştim. Girmiyodum sinirim bozulduğu için siteye😁

Yöneticilere yaz rica et. Böyle komik bir anım var. Yıllar evvel çocuğum yokken çocuk.istiyoruma üye olmuştum. Ne yazsam nicki kabul etmedi bulamadım. Öylesine" kısır " yazdım pat diye oldu. Değiştirememiştim. Girmiyodum sinirim bozulduğu için siteye😁
Teşekkürler deneyeceğim

Back
X