- 20 Haziran 2022
- 432
- -128
- 48
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Bir uzmanla görüsün yahu ilac vermek ne sakinlesin diye?Merhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Çocuk psikiyatrisine götürüp tanı koydular mı? Her hareketli çocuğa hiperaktif diyorsunuz. Belki de siz tetikliyorsunuz o çocuğuMerhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Merhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Once 4.5 yasinda ki cocuga internetten sakinlestirici bulup dayayacak kafayi değiştirecek uygun bi psikolog bulun.Merhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Sinir bozucu olan sizsiniz. 4.5 yaşındaki çocuk sakinleşsin diye ilaç arıyorsunuz. En kolay çözüm bu mu?Ya kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.
üzgünüm ama farkındalığınız çok düşükYa kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Dra gitsenize. Sasırdınız heralde.Merhaba kızlar benim dert ve sıkıntım 4.5 yaşında hiperaktif kızım var. Beni gün boyu evde ve heryerde usandiriyor çok yoruyor akranları var onlar sakinler onlari bile vurup dövdüğü ağlattigi oluyor.Ben bu cocukla nasil başa çıkacağım kafayi yedirecek bana.Netten baktım şimdi sakinleşmesi için ilaç var mış yada bunu bileniz var mı.Ya da ne bileyim herhangi birşey bir tavsiyeniz.
Karaman egitim arastirmada var gorunuyor. Alin randevunuzu gidin gorusun. El kadar cocuga kafaniza gore ilac basmayin.Ya kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Karaman dediğin Konya ya kırk dakika konya da her şeyi bulabilirsin hızlı tren var diye biliyorum hatta . Konyada da istediğin doktoru çok rahat bulursun . Gerçekten burda bilmediğin insanlar ilaç kullan dese küçücük yavruya kullanacak misin ? Geriliği olan çocugun tedavisine baktirmazsan hiperaktivite iyice artar bir an önce götürYa kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Ya kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
Hanımefendi kızımın hiperaktif olduğunu ben söylemiyorum uzmanlar söyledi. Bunu yargılamadan önce sormanız gerekmektedir. Kızım 'da dil ve konuşma geriliği olduğundan okuluna gidiyoruz buyuzden ama yeterli gelmiyor Anliyormusunuz.Psikolog yada psikiatriste goturdunuz mu? Kafaniza gore hiperaktif -DEHB teshisi mi koydunuz. Yaklasik 3-4 ay oyun terapisine goturdum ben oglumu. Simdi de spora gidiyor. bana cocugunuz da dehb yok ama hareketli bir cocuk, bunu kabul etmeyip ofkeli davranirsaniz tepkisel olarak daha cok yaramazlik gorursunuz demisti. Okul tatil oldugundan beri cok daha uyumlu.
Ya kızlar dediginiz gibi çocuk psikyatrise baktım karamanda yok o bölüm karaman dışında yerlerde var mış bu bölüm.cok sinir bozucu.Ayrica kızım dil ve konusma geriligi var okuluna gittiğimiz halde böyle bir çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?