- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Çocuk maç oynanırken yere oturup dinlendi, oha falan oldum yaBence uzak dur en nefret ettiğim şey üşengeçlik, hiç çekilir değil.
Üşeniyor da zaten galibaBence işin zor cnm, adam yarın öbür gün başka şeylere de üşenecek gibime geldi :)))
B12 eksikliği falan mı var acaba. Karakteri öyleyse çok zor.Çocuk maç oynanırken yere oturup dinlendi, oha falan oldum ya
Şimdilik ilerisi için plan yapmıyorum. Anın tadını çıkartmaktan yanayım.Bebe kelimesini hiç sevmedim öncelikle..
Onu geçersek, aşık olan adam her türlü koşarak yanına gelir amma velakin bir süre sonra işler ilerlediğinde özüne dönecektir. İlerisi için nasıl planların var bilmiyorum ama evlenirsen evde böyle biriyle yaşamak zorunda kalacaksın.
Benim erkek kardeşim böyle. Kaç yaşına geldi hala düzelmedi. Düzelmez de. Sevgilisi yok, niye biliyo musun? 3 haftada 1 anca buluşmaya niyetleniyor. Kızlarda bunu terk ediyor :))Şimdilik ilerisi için plan yapmıyorum. Anın tadını çıkartmaktan yanayım.
Karakteri böyle imiş, ortak arkadaşımız onun çocukluk arkadaşı.
Özledim onu. Ama sürekli adama da ben buluşalım edelim demek istemiyorum.
Boynu morarandan mı? :)Diğer adamdan kurtardınız kendinizi sanırım.
Öyle biri de mi vardı :)Boynu morarandan mı? :)
Çocuk bana bir şey demedi ki :)Ne üşengeçliği ya. Bende cok değer vermediğim insanlara ortamlara girerken böyle sallanıyorum. Biriyle flörtleşicem ilişkim olucak ki hemde daha 1.5 aylık koşa koşa giderim. Bahane yapmasın bosuna
Arkana bakmadan kaç o zaman. Karakteri buysa çok zorlanırsın. İyi hoş adamı beğeniyorsun ama uzun vadede insanı kanser ediyor bu tipler.Üşeniyor da zaten galiba
Burnu kaf dağında mı? İnanın hangisi oluyor bu anımsayamadım :)Öyle biri de mi vardı :)
Yok şu sadece cinsellik için buluştuğunuz burnu laf dağındaki çekici adam.
Şu zevk almadım diye kendini ağırdan satan, siz yazınca umursamayan(böyle hatırlıyorum) adam. Nickleri karıştırmadım sanırım.Burnu kaf dağında mı? İnanın hangisi oluyor bu anımsayamadım :)
Ya büyük aşkımdan bahsediyor olmalısınız ya da bu adamdan. Ama bu adamın da burnu kaf dağında değil ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?