• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üşengeçliğe son! temizlik güncem

Süpürgeyle kovaliyacagım şimdi hade:KK11::KK70:
kalktım kalktım :D butun evı süpürdüm, sildim, toz aldım, eşyaları yerleştırdım, wcyi yıkadım
yemek masası hazırladım kaldırdım
bulaşıkları makıneye yerleştıremedım cunku makıne doluydu bende elde yıkadım

banyo, ıkı balkon ve kek-pogaca kaldı

ben poğaca hamurunu mayalamaya kaçar :rapci:

kalktım kalktım :KK70: butun evı süpürdüm, sildim, toz aldım, eşyaları yerleştırdım, wcyi yıkadım
yemek masası hazırladım kaldırdım
bulaşıkları makıneye yerleştıremedım cunku makıne doluydu bende elde yıkadım

banyo, ıkı balkon ve kek-pogaca kaldı

ben poğaca hamurunu mayalamaya kaçar :rapci:
Süpürgeye gerek kalmamış o zaman :KK70:maşallah canım:nazar:

Kızlar gecen ay babanem vefat etmişti. 2 gün önce de halamı kaybettik. Annemler cenazesine gitti ben de ananemle kaldım yaşlı oldugu için annemlerin evinde. Dün gece geldim eve.
Ev berbat halde ya. Bugün de 12 bucukta uyandım. Daha yeni kahvaltımı yaptım.
Bir ton işim var

Çamaşır yıkanacak asılacak
Askıdaki çamasırlar toplanıp yerleşecek
Bulasık yıkanacak
Dağınıklık toplanacak
Kum temizlenecek
Koltuk fırcalanacak
Ev süpürülecek
Yerler silinecek

Dün uzun zamandır denemek istediğim bulut yumusatıcı aldım bimden. Bakim denicem bugun kokusunu.

Kızlar gecen ay babanem vefat etmişti. 2 gün önce de halamı kaybettik. Annemler cenazesine gitti ben de ananemle kaldım yaşlı oldugu için annemlerin evinde. Dün gece geldim eve.
Bir ton işim var

Bulasık yıkanacak
Dağınıklık toplanacak
Kum temizlenecek
Koltuk fırcalanacak
Ev süpürülecek
Yerler silinecek

Dün uzun zamandır denemek istediğim bulut yumusatıcı aldım bimden. Bakim denicem bugun kokusunu.

Başınız sağolsun..

Bulut'u bir tanıdığım kullanıyor, mor renkmiş. Kokusu çok güzeldi..

balkonlar-banyo temızlendı
poğaca- kek yapıldı
masa hazırlandı tabaklar kaşıklar vs.

benden bu kadar yoruldum:kahve:
MaşaAllah ne kadar caliskansin. Dün oğlumun beslenmesine pogaca yapmam gerekiyordu. Yapamadım hazır alıp koydum:sinirli:. Şimdi de çamaşır makinesi bitirmek üzere yikamayi, bulasiklar dışarda bekliyor, katlanip yerlescek çamaşırlar var, ortalık dağınık, lahana sarilacak off benim çok uykum var. Bana bi gaz verin nolur.

Bir ton işim var

Bulasık yıkanacak
Dağınıklık toplanacak
Kum temizlenecek
Koltuk fırcalanacak
Ev süpürülecek
Yerler silinecek

Başınız sağolsun.

Bir ton işim var

Bulasık yıkanacak
Dağınıklık toplanacak
Kum temizlenecek
Koltuk fırcalanacak
Ev süpürülecek
Yerler silinecek

canım başın sagolsun Allah rahmet eylesın zor tabı yakınını kaybetmek ama hepımızın aynı şey başına gelecek... Allah sabır versın. ya ben onu baya kişiden duydum kokusunun kalıcılıgı konusunda bende bır ara alıp denıcem hem mavısını hemde morunu. sen konsantre mı aldın yoksa normal mı?

MaşaAllah ne kadar caliskansin. Dün oğlumun beslenmesine pogaca yapmam gerekiyordu. Yapamadım hazır alıp koydum:sinirli:. Şimdi de çamaşır makinesi bitirmek üzere yikamayi, bulasiklar dışarda bekliyor, katlanip yerlescek çamaşırlar var, ortalık dağınık, lahana sarilacak off benim çok uykum var. Bana bi gaz verin nolur.
aslında bende cok ama cok tembelım ama mısafır gelınce tutuşuyorum ondan ötürü :D

gunaydın kızlar
dün mısafırım vardı
işten 17.15.te döndüm
kısır
fırında patates yaptım
banyoyu sildim
sofrayı kurduk eşimle sagolsun
bırde b.makınesını yerleştırdı eşim sagolsun cok yardımcı ya bana :KK36:
misafırler geldı cay corba
gıttı onlar bende sızıp kalmışım tabırı caızse

bugun erken kalktım eşim uyandırdı
yoksa 7.15e kadar uyumayı planlıyordum

bırazdan ben işe kaçar:KK31:

Günaydın dünkü tembel mesajimdan sonra ben de canlandim. Evi toparladim. Çamaşırları serdim üstüne bi de lahana sardim. Bi tanıdık donmus vişne göndermişti onu kaynattim ve sonrada sizdim.

canım başın sagolsun Allah rahmet eylesın zor tabı yakınını kaybetmek ama hepımızın aynı şey başına gelecek... Allah sabır versın. ya ben onu baya kişiden duydum kokusunun kalıcılıgı konusunda bende bır ara alıp denıcem hem mavısını hemde morunu. sen konsantre mı aldın yoksa normal mı?

Amin canım teşekkür ederim

Bana tavsiye eden normalini tavsiye etti o yuzden normal aldım.

Dün yazdıgım hiçbiiirrrr işi yapmadım neredeyse
Sinirlerim bozuktu biraz içimden gelmedi.
Bugün de dısarı cıkmazsam dünkü listem gecerli yine.

Günaydın dünkü tembel mesajimdan sonra ben de canlandim. Evi toparladim. Çamaşırları serdim üstüne bi de lahana sardim. Bi tanıdık donmus vişne göndermişti onu kaynattim ve sonrada sizdim.
ben buraya yazdıktan sonra kendımde toparlanma hısseder oldum uzerımdekı miskinlık gıttı hatta camlarımı normalde uzun sure sılmezdım annemde kızıyordu evı temızlerdekn camlarımı da sıldım mis gıbı aa dedım ben neden daha once böyle duruyordum dıye kendıme kızdım. artık miskinlik yok elim ayagım tutuyor cok şukur hem ınsan dınc hısssedıyor kendını

Amin canım teşekkür ederim

Bana tavsiye eden normalini tavsiye etti o yuzden normal aldım.
benımde yumuşatıcım bıtıyor bende alayım bakalım

Dün yazdıgım hiçbiiirrrr işi yapmadım neredeyse
Sinirlerim bozuktu biraz içimden gelmedi.
Bugün de dısarı cıkmazsam dünkü listem gecerli yine.
hepımıze oluyor oyle moralım bozuksa bende hıc bırsey yapmak ıstemıyorum kafana takma olur mu hayatta saglıktan sıhatten başka onemlı bırsey yok

Back
X