- 8 Aralık 2011
- 46.079
- 169.171
- 798
Süpürgeyle kovaliyacagım şimdi hadebırı benı yerımden kaldırabılır mı acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpürgeyle kovaliyacagım şimdi hadebırı benı yerımden kaldırabılır mı acaba![]()
kalktım kalktımSüpürgeyle kovaliyacagım şimdi hade![]()

Süpürgeye gerek kalmamış o zamankalktım kalktımbutun evı süpürdüm, sildim, toz aldım, eşyaları yerleştırdım, wcyi yıkadım
yemek masası hazırladım kaldırdım
bulaşıkları makıneye yerleştıremedım cunku makıne doluydu bende elde yıkadım
banyo, ıkı balkon ve kek-pogaca kaldı
ben poğaca hamurunu mayalamaya kaçar![]()
Kızlar gecen ay babanem vefat etmişti. 2 gün önce de halamı kaybettik. Annemler cenazesine gitti ben de ananemle kaldım yaşlı oldugu için annemlerin evinde. Dün gece geldim eve.
Ev berbat halde ya. Bugün de 12 bucukta uyandım. Daha yeni kahvaltımı yaptım.
Bir ton işim var
Çamaşır yıkanacak asılacak
Askıdaki çamasırlar toplanıp yerleşecek
Bulasık yıkanacak
Dağınıklık toplanacak
Kum temizlenecek
Koltuk fırcalanacak
Ev süpürülecek
Yerler silinecek
Dün uzun zamandır denemek istediğim bulut yumusatıcı aldım bimden. Bakim denicem bugun kokusunu.
Başınız sağolsun..
Bulut'u bir tanıdığım kullanıyor, mor renkmiş. Kokusu çok güzeldi..
Teşekkür ederim.
Ben mavisini aldım, ferah geldi kokusu. Kalıcılıgı konusunda bir fikrin var mı peki?
MaşaAllah ne kadar caliskansin. Dün oğlumun beslenmesine pogaca yapmam gerekiyordu. Yapamadım hazır alıp koydumbalkonlar-banyo temızlendı
poğaca- kek yapıldı
masa hazırlandı tabaklar kaşıklar vs.
benden bu kadar yoruldum![]()
. Şimdi de çamaşır makinesi bitirmek üzere yikamayi, bulasiklar dışarda bekliyor, katlanip yerlescek çamaşırlar var, ortalık dağınık, lahana sarilacak off benim çok uykum var. Bana bi gaz verin nolur.Başınız sağolsun.Kızlar gecen ay babanem vefat etmişti. 2 gün önce de halamı kaybettik. Annemler cenazesine gitti ben de ananemle kaldım yaşlı oldugu için annemlerin evinde. Dün gece geldim eve.
Bir ton işim var
Bulasık yıkanacak
Dağınıklık toplanacak
Kum temizlenecek
Koltuk fırcalanacak
Ev süpürülecek
Yerler silinecek
Dün uzun zamandır denemek istediğim bulut yumusatıcı aldım bimden. Bakim denicem bugun kokusunu.
canım başın sagolsun Allah rahmet eylesın zor tabı yakınını kaybetmek ama hepımızın aynı şey başına gelecek... Allah sabır versın. ya ben onu baya kişiden duydum kokusunun kalıcılıgı konusunda bende bır ara alıp denıcem hem mavısını hemde morunu. sen konsantre mı aldın yoksa normal mı?Kızlar gecen ay babanem vefat etmişti. 2 gün önce de halamı kaybettik. Annemler cenazesine gitti ben de ananemle kaldım yaşlı oldugu için annemlerin evinde. Dün gece geldim eve.
Bir ton işim var
Bulasık yıkanacak
Dağınıklık toplanacak
Kum temizlenecek
Koltuk fırcalanacak
Ev süpürülecek
Yerler silinecek
aslında bende cok ama cok tembelım ama mısafır gelınce tutuşuyorum ondan ötürüMaşaAllah ne kadar caliskansin. Dün oğlumun beslenmesine pogaca yapmam gerekiyordu. Yapamadım hazır alıp koydum. Şimdi de çamaşır makinesi bitirmek üzere yikamayi, bulasiklar dışarda bekliyor, katlanip yerlescek çamaşırlar var, ortalık dağınık, lahana sarilacak off benim çok uykum var. Bana bi gaz verin nolur.
canım başın sagolsun Allah rahmet eylesın zor tabı yakınını kaybetmek ama hepımızın aynı şey başına gelecek... Allah sabır versın. ya ben onu baya kişiden duydum kokusunun kalıcılıgı konusunda bende bır ara alıp denıcem hem mavısını hemde morunu. sen konsantre mı aldın yoksa normal mı?
ben buraya yazdıktan sonra kendımde toparlanma hısseder oldum uzerımdekı miskinlık gıttı hatta camlarımı normalde uzun sure sılmezdım annemde kızıyordu evı temızlerdekn camlarımı da sıldım mis gıbı aa dedım ben neden daha once böyle duruyordum dıye kendıme kızdım. artık miskinlik yok elim ayagım tutuyor cok şukur hem ınsan dınc hısssedıyor kendınıGünaydın dünkü tembel mesajimdan sonra ben de canlandim. Evi toparladim. Çamaşırları serdim üstüne bi de lahana sardim. Bi tanıdık donmus vişne göndermişti onu kaynattim ve sonrada sizdim.
benımde yumuşatıcım bıtıyor bende alayım bakalımAmin canım teşekkür ederim
Bana tavsiye eden normalini tavsiye etti o yuzden normal aldım.
hepımıze oluyor oyle moralım bozuksa bende hıc bırsey yapmak ıstemıyorum kafana takma olur mu hayatta saglıktan sıhatten başka onemlı bırsey yokDün yazdıgım hiçbiiirrrr işi yapmadım neredeyse
Sinirlerim bozuktu biraz içimden gelmedi.
Bugün de dısarı cıkmazsam dünkü listem gecerli yine.