Tabi alır ama işte birşey yapamadıkça yiyorum sürekli halbuki zaman var fakat sanki o an uyuşuyor elim kolum. Teşekkür ederim yine de :)10 tane puğaçayo bu saatte kim yerse yesin kilo alır. Sporsuz bölgesel zayıflayan görmedim. Ve yağ olarak z.yağı tüket. Karatay yağsız zayıflanmaz demişti bi defa.
Gerçi uzman değilim ama fikrim bu!
Sakız çiğne canın bişey istedikçe. Ne bilim galeta ye mesela.Tabi alır ama işte birşey yapamadıkça yiyorum sürekli halbuki zaman var fakat sanki o an uyuşuyor elim kolum. Teşekkür ederim yine de :)
Sakızları hep yutarım ben :/ komik ama bir söz duymuştım sakız çiğneme miden yemek sanar üzülür diyeSakız çiğne canın bişey istedikçe. Ne bilim galeta ye mesela.
Boyun ve kilon ne peki?
Sevgilim var oda böyle şeylerle uğraşma diyoSevgilin,eşin yok mu seni çirkin bulup aşağılasın sen o gazla atom karınca olurdun
Çok pardon ama leslie ? İlk defa duydum da :/19 yaşındasin.. lütfen yat uyu..
Uyumadan vakitlice kalkmadan biliyorsun zayiflayamazsin kilo alırsın..
Evde Leslie yap.. saatlere uygun ye.. neler yenmemeli çok iyi biliyorsundur.. hemen yarın başla..
Korktum şimdi bakTatlim bi keresinde gazetede miydi neydi hatirlamiyorum. Okudum, ust cok inceyse alt basen cok kalinsa bu kilo almak degil bi hastalikmis.tedavi edilmesi gereken birseymis ve bir cok doktor bundan habersiz sanirim. Internetten bunu arastirin derim
İki ke gittim doktora ve belki şaka gelebilir ama her ikisi de gözle fark edip sonuçlarda birşey çıkmadığını söyledi. Daha geniş kapsamlı hastaneye git dediler fakat geniş kapsamlı hastaneye için yola 6 da çıktığın yetmiyor. Tek bir film sırası için 5 ay sonra gel diyor ki ben üşengeçim 5 ay sonrasına kadar unuturum bile. En azından 1 ay sonra dese tamam insan sinir de oluyor..Önce uykunu düzene sok. Düzensiz uyku kilo aldırır.
Sonra gecenin bir yarısı 10 poğaça yemekten vazgeç. Hatta gündüz de yeme o kadar şeyi. Yazık bedenine...
Spor ve diyet bir arada olmadan bir arpa boyu yol alamazsın. Diyetisyene gitme imkanın varsa git. Yoksa ekmeği kısmakla başla işe. Her yemekte sadece bir dilim tam buğday ekmeği ye. Onun dışında evde pişen sulu yemek ve et köfte tavuk türü şeylerden yiyebilirsin. Haftada en az bir gün mutlaka balık ye, sağlıklı kilo vermenin püf noktasıdır.
Bacaklarında ödem varsa muhakkak sağlığında bir sıkıntı vardır. Ödem sebepsiz olmaz. Doktora git sebebini öğren. Sağlığını ciddi anlamda etkileyen sıkıntılar çıkabilir altından, hafife alma.
Şu üşengeçlik gitseAynı kilodayız boyumda 1 cm fazla senden. 7 kilo fazlan var. Akşam 6dan sonra yeme. Hamur işi tatlı ekmek vs yeme 2 ayda gider.
Ben şu an uygulayamıyorum.
Dediğimi yap yaptığımı yapma.
Çok pardon ama leslie ? İlk defa duydum da :/
İki ke gittim doktora ve belki şaka gelebilir ama her ikisi de gözle fark edip sonuçlarda birşey çıkmadığını söyledi. Daha geniş kapsamlı hastaneye git dediler fakat geniş kapsamlı hastaneye için yola 6 da çıktığın yetmiyor. Tek bir film sırası için 5 ay sonra gel diyor ki ben üşengeçim 5 ay sonrasına kadar unuturum bile. En azından 1 ay sonra dese tamam insan sinir de oluyor..
Gitme yavrum o zaman ne diyelim. Yarın öbür gün böbreklerin iflas edip komaya girdiğinde keşke gitseydim demezsin umarım.
Çok teşekkür ederim fakat aklımda yukarıda ki yorumda kaldı hasta olabilir miyim acabaYoutube da videoları var..
Aerobik yürüme tarzında..
Leslie sansone Walk at Home 1 mile 2 miles 3 miles diye..
Evde rahatlıkla yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?