• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşengeçlikten iş görüşmesine gidememek. .

Eee yok artık varya sizde yani kimi bulamaz kimi bilemez durumu var ortada kusura bakmayın ama keşke şuan beni de bi iş için arasalar ama kimse aramıyor . Çalışmam lazım bunu çok istiyorum ama yok yok kıymetini bilin kalkın doğru düzgün hazırlanıp görüşmeye gidin
+1 katılıyorum hani telefon çalsa da aransam diye bekliyorum buldunuz da bunuyorsunuz resmen konu sahibi

Üşengeçlik yapabilme lüksünüz olduğu için çok şanslısınız. Ben kronik bir hastalığıma rağmen ki ayağa kalkıp gün boyu durabileyim diye bir sürü ilaç alıyorum ona rağmen mecburum. Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi. Çalışmak güzel de işlerimiz o kadar tahammül edilecek şekilde olmuyor ama dayanmak zorundayız mecburiyetler. Sevebileceğin işler olursa yaparsın belki.

S sonkafautucu
Motive ederdim ama şu an çok üşendim.. :KK53:

Gerçeği söylemek gerekirse siz daha görüşmeye gitmeye üşeniyorsunuz, işe alınırsanız iş yapmaya da üşenirsiniz. Iyisi mi insanların zamanını boşa harcamayın.

Ben de hamile halimle sabah 6 30da kalkıp düşeyim yollara. Ne kadar ihtiyaç olduğuyla alakalı demek ki.

Seni motive edeyim canım. Dışarda iş bulamayan, çoluğu çocuğu olan, evini geçindirmeye çalışan milyonlarca işsiz insan var. Çoğuna telefon bile gelmiyor. Sen iş bulmuşsun dalga geçer gibi gitmiyorsun. Yanlış.

Çok isteseydin zaten erken kalkıp hazırlanmıştın. Üşengeçliğin o yüzden.
Bari başvuru yapma da milletin hakkını da sırasını da yeme.

Kızlar görüşmeye gittim ve alındım. İş ortamı ve çalışma şartları cok guzel bugun başladim Rabbime şükürler olsun. İhtiyacı olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Benim üşengeçliğim keyfi olan bir şey değildi aslında tamamen psikolojikti bunu anlayıp öyle yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Çok huzurluyum.. :)

Back
X