• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üşengeçlikten iş görüşmesine gidememek. .

Bir çok insan şartları kötü de olsa işe gitmek için saatlerce trafik çilesi çekiyor beş kuruş kazanayım diye, hatta sabahın 5inde kalkan insanlar var. Bir an önce kalkın ve hazırlanmaya başlayn. Maaş, çalışma saatleri ve eve yakınlığı bana uygun diyorsunuz, eee daha ne olsun? Onlar kendilerine yeni bir eleman bulurlar ama siz böyle bir işi bir daha bulamayabilirsiniz.

Aynen öyle ben sabah 5'te kalkmak zorundayım... işsizlik nedir çok iyi biliyorum. 2 yıl iş tecrübesinden sonra bir kaç ay işsiz kaldım. Ve bir iş e sahip olmak nasıl büyük ve kıymetli bir şey olduģunu fark ettim. Henüz yeni buldum işimi. Sabah 5 , 5:30 gibi kalkmak zorundayım... hafta sonları nasıl olsa kendimi ödüllendiriyorum...

Gerçekten konu sahibi üşengeçliğinizi anlıyorum... bir şey yapmaya yapmaya iyice tembelleşmişsiniz lakin lütfen kendinize gelin... bu iş olmasa bile her gün alarm kurun 6 da kalkmaya çalışın. Evde oturmayın sürekli birşeyler ile uğraşın.

Bende bir kaç ay işsiz kalınca bende çok üşengeçtim ama geçti... :)

öff göyle ezik ezik mi kalacaksınız

kalkın çabuk gidin iş görüşmesine bir kere iş görüşmesine gitmeseniz bile anlattıklarınızla içim bayıldı

iş görüşmesinden sonra aile büyüklerinize gidin kendinizi okutun

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır iş arıyordum. Yani arıyordum dediğim yine evde oturarak telefonla. :) Görüşmelere bi türlü gidemedim anlıcanız. Çalışmam gerek malumunuz eski konularımı okuyanlar bilirler. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye hep bahane buluyodum ama hep üşengeçlikten.

Evden bi türlü çıkamıyorum. Dün tam aradığım gibi bi iş buldum evimin yakınlarin da maaş çalışma saatleri vs. tam bana göre. Eşime de söyledim bugün gidicem diye. Oda artık gidiceme inanmıyo yav he he diyip duruyo. :KK43:

10 a randevu verdi telefon da görüştüğüm bayan ama şuan hazırlanmak yerine buraya yazıyorum. Sandalyeye çakıldım resmen ve acaip uykum var. ( her zaman bu saatler de uyanınca uykum kaçar bugün de uyku akıyor. ) Kim saç makyaj yapıp hazırlanıcak evden çıkıcak onu düşünüyorum kara kara.

Kızlar iyice asosyal ve üsengec oldum. Üstumden atamiyorum bi turlu. Nasıl hazırlanıp evden çıkıcam beni motive eder misiniz lütfen? :KK43:

Ben de merak ettim gittiniz mi görüşmeye diye.
Aydınlatın bizi :)

gerçekten çalışmak isteseydin böyle davranmazdın. görüşmeeye gidipte seçilirsen yanlışlıkla, gerçekten işe ihtiyacı olan birinin şansını kaybetmresine neden olursun. inşallah gitmemişindir

O duyguyu bilirim. İş bulursam çalışamam durumu değil bu. İş arama psikolojisi çok kötü. İnsanı daha çok dibe çekiyor bezginlik..

Bir dönem işsiz kaldım. İşsizlik maaşım da bitmeye başlayınca tehlike çanları çalmaya başlamıştı. Arıyor, cv gönderiyordum ama geri dönenlere gidip görüşmek zor geliyordu. 5'ine gitsem 2'sini sallıyordum.
Şimdi 7 yıldır aynı yerdeyim hastayken bile ayakta geçirebileceğim gibiyse kalkar işe gelirim. Eşim çok disiplinlisin der gıcık olur bana..

İnsanın yattıkça yatası geliyor. Biraz zorla kendini. Sosyalleştikçe açılacaksın..

İşsiz dönemimde abartmıyorum 200-300 firmaya başvurdum,çağırıldığım her yere gittim,hatta bazen 3 görüşmeye gidiyordum.En sonunda yoruldum yollarda İstanbul trafiğinde,randevuları öğleden sonra 15:,00 e falan almaya başladım.
Ben böyle bir çözüm bulmuştum.
Ama sizin ihtiyacınız yok sanırım,ihtiyacınız olsa totoyu devirip yatmazsınız.

uzun zamandır bir şey yapmadığınız için zor geliyor, bi iki defa yoğunlaşıp dışarı çıksaydınız gerisi gelirdi umarım bunu bugün başarabilmişsinizdir. atalet yaşıyorsunuz belli ki..

Günaydın arkadaşlar uzun zamandır iş arıyordum. Yani arıyordum dediğim yine evde oturarak telefonla. :) Görüşmelere bi türlü gidemedim anlıcanız. Çalışmam gerek malumunuz eski konularımı okuyanlar bilirler. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye hep bahane buluyodum ama hep üşengeçlikten.

Evden bi türlü çıkamıyorum. Dün tam aradığım gibi bi iş buldum evimin yakınlarin da maaş çalışma saatleri vs. tam bana göre. Eşime de söyledim bugün gidicem diye. Oda artık gidiceme inanmıyo yav he he diyip duruyo. :KK43:

10 a randevu verdi telefon da görüştüğüm bayan ama şuan hazırlanmak yerine buraya yazıyorum. Sandalyeye çakıldım resmen ve acaip uykum var. ( her zaman bu saatler de uyanınca uykum kaçar bugün de uyku akıyor. ) Kim saç makyaj yapıp hazırlanıcak evden çıkıcak onu düşünüyorum kara kara.

Kızlar iyice asosyal ve üsengec oldum. Üstumden atamiyorum bi turlu. Nasıl hazırlanıp evden çıkıcam beni motive eder misiniz lütfen? :KK43:

:KK70:Bekarken bende de vardı bu durum. Bir sürü iş görüşmesini şu üşengeçlikten kaçırdım :KK70:
Ama yakın bir yermiş sanırım senin çalışma isteğin yok:) şimdi kabul ederlerse sabahları kim kalkacak işe gidecek diye düşündüğn için olabilir mı?

Git çalış mutlaka, ssk ödensin, yarın öbür gün hayat ne getirir belli olmaz, kenarda az da olsa birikinti yaparsın, ayrıca çalışan demir pas tutmaz, evde kös kös oturmak insanı hamlaştırıyor..

görüşmeye gittiniz mi acaba merak ediyoruzEn Büyük KK

Parasiz kalmamissin demekki.. cok rahat insanlara gicik oluyorum sebepsizcemi onuda bilmiyorum..kalk bi dus al giyceklerini hazirla giyin cik bunda usenecek ne var?

Kuzenim masabasi ise başladı bı şikayet bi şikayet kafamı sisirdi :eek:
Bende içimden hayatın tokatı daha uğramamış sana dedim :63:
Şimdi çocuklara bakan olsa koşa koşa giderdim :KK51:

Back
X