Üşenmek mi desem, umursamazlık mı desem...

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.924
3.305
133
Evet diyeceksiniz ki e be kızım kaçtın ülkeden ama bir susmadın dır dır. Ama bu defa konu gerçekten farklı.
Yapmak istediğim çok şey var. Şekeri azaltmam gerekiyor, kahveyi de aynı şekilde, ilaçlarıma başlamam gerekiyor, kuaföre gitmem lazım, saçlarımın rengini değiştirmem lazım çünkü benzemek istediğim kişiler var, evi şöyle bal dök yala yapmam lazım çünkü delirecek gibiyim ve böyle delirdiğim zaman temizliği aşırı yapıp kendimi öldürecek duruma geliyorum.
Şimdi diyeceksiniz “E kızım yap o zaman?” fakat çok minik bir sorun var.
Sorun ne mi?
Başlayamıyorum arkadaşlar.
Hadi diyelim başladım, devamı gelmiyor.
Yani bir şeyi yaptığım zaman çok güzel yapıyorum ama sürekliliği sağlayamıyorum :( Mesela anneme saç durumunu açtım haklı olarak dedi ki “sen daha cilt bakımını düzenli yapmıyorsun saçı nasıl yapacaksın?”
Haklı.
Süreklilik nasıl sağlanır sizce? Yani kendimi nasıl motive ederim?

Evet diyeceksiniz ki e be kızım kaçtın ülkeden ama bir susmadın dır dır. Ama bu defa konu gerçekten farklı.
Yapmak istediğim çok şey var. Şekeri azaltmam gerekiyor, kahveyi de aynı şekilde, ilaçlarıma başlamam gerekiyor, kuaföre gitmem lazım, saçlarımın rengini değiştirmem lazım çünkü benzemek istediğim kişiler var, evi şöyle bal dök yala yapmam lazım çünkü delirecek gibiyim ve böyle delirdiğim zaman temizliği aşırı yapıp kendimi öldürecek duruma geliyorum.
Şimdi diyeceksiniz “E kızım yap o zaman?” fakat çok minik bir sorun var.
Sorun ne mi?
Başlayamıyorum arkadaşlar.
Hadi diyelim başladım, devamı gelmiyor.
Yani bir şeyi yaptığım zaman çok güzel yapıyorum ama sürekliliği sağlayamıyorum :KK43: Mesela anneme saç durumunu açtım haklı olarak dedi ki “sen daha cilt bakımını düzenli yapmıyorsun saçı nasıl yapacaksın?”
Haklı.
Süreklilik nasıl sağlanır sizce? Yani kendimi nasıl motive ederim?

Yani biz burdan kalkip sizi kuafore mi goturelim?

Zaman zaman herkeste olur boyle seyler ben mesela havalar kapaliyken dediginiz moddayim hic bisey yapasim gelmiyo butuun gun tv karsisinda yatmak istiyorum ( artik bu hayal oldu malesef kizim var yapmak mumkun olmuyo) ama hava acsin gunes ciksin temizlik vs icime hamarat abla kacmis sanirsiniz ;) kafanizda planlama yapin gerekliler gereksizler diye acil olanlar olmayanlar. Gerekli ve acilleri yapmaya calisin digerlerini de keyfiniz oldugu zamana birakin.

Ben üc cocukl her hafta yüz maskemi bile yapiom geziom tozuom her sabah arkadaslarla kahve icmeye gidiom geliom evimi topluyom yemegimi yapiom yetmiyo bide calisiom ha tabiki bazen bi agirlik cöküyo amaaan sonra yaparim diom ama yine kendimi is basinda buluyom :) bikere yapar bitirirsen bidaha hep yapasin gelir

Bu yaşta ne bu karamsarlık
Kalk ve başla
Zor değil bakımlı olmak
Ayda bir dip boya
Ben boyamıyorum saçımı sık zaten doğal rengim ama saçıma cildime özen gösteririm
Yapmazsam rahat edemem ki zaten

Ya acaba şey olabilir mi
Demir eksikliğim var en ağırından ondan böyle halsiz ve sıkıntıda olabilir miyim
Hani bazen bıraksanız tüm gün yemek bile yemiyorum o durumdayım

Ben de procrastination ın dibine vurdum
Yardım lütfen
D231D515-0828-4D6A-8792-AD086ABB32FA.webp

zor değil yahu…

Öncelikle ben sizin yerinizde olsam vitamin ve minerallerime baktırırım teker teker. (doktor değilim ama sağlıkla yakından ilgileniyorum) devamlılık üzerine bir sürü yabancı kaynaklı yayın var. İnstagram üzerinden takip ettiğim bir hesap var buradan paylaşmam doğru mu bilmiyorum ama motivasyonla ve alıskanlıklarla ilgili bilimsel güzel yazıları var.Kendisinin uzmanlık alanı psikoloji zaten. Özelden internet sitesinin adresini veririm ,kendi kendinize sorununuzu çözebilirsiniz bence iaterseniz..

Öncelikle ben sizin yerinizde olsam vitamin ve minerallerime baktırırım teker teker. (doktor değilim ama sağlıkla yakından ilgileniyorum) devamlılık üzerine bir sürü yabancı kaynaklı yayın var. İnstagram üzerinden takip ettiğim bir hesap var buradan paylaşmam doğru mu bilmiyorum ama motivasyonla ve alıskanlıklarla ilgili bilimsel güzel yazıları var.Kendisinin uzmanlık alanı psikoloji zaten. Özelden internet sitesinin adresini veririm ,kendi kendinize sorununuzu çözebilirsiniz bence iaterseniz..
Kan değerlerim yerde zaten. Vitamin falan hepsi yerde.
Aslında başka sıkıntılar da var şevkim kırılmış durumda

Başlamak işin yarısıdır de başla
Herkesde var böyle sorunlar zar zor başlıyoruz severek mi yapıyoruz yoooo yapmamız lazım bi gelen olsa pis mi olalım deyip yapıyoruz

Kan değerlerim yerde zaten. Vitamin falan hepsi yerde.
Aslında başka sıkıntılar da var şevkim kırılmış durumda
Yalnız dwğilsin canım kan vitamin magnezyum b12 daha birsürü var diplerde torba torba ilaç içiyorum resmini atsam korkarsın kendine moral vermek zorundasın
Yapmam lazım bi gelen olur kuaföre gideyim moralim düzelir gibi olumlu konuş kendinle sürekli off canım istemiyo derseniz zaten hiç istemez yapmam lazım yapabilirim gibi olumlu düşünün yaparsınoz

Back
X