usg fotoğrafı

roadrunnerwcoyote

Prensesim geliyor:)
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
293
163
123
Kızlar merhaba,
benim sorum size şu: doktora muayene için gittiğimde usg ile bebeği inceliyor ya, ilk zamanlar bebek küçük olduğu için usg fotosunda tamamını görüyordum. fakat bebek büyüdükçe başını ayrı inceliyor vücudunu ayrı inceliyor ve ekranda çok net görünmüyor. fotoğrafını istediğimde sadece başının fotosunu veriyor ama ben tamamını görmek istiyorum. size de doktorunuz bu şekilde mi veriyor?? bu arada devlet hastanesine gidiyorum muayeneye

Özele gidiyorum,daha bugün aldım yeni usg.sini ve başı ile biraz da gövdesi gözüküyor. Ama ekranda ayaklarını ellerini gördüm,hatta göz çukurunu vs.

oğlum da doktora kontrole gittiğimizde "kardeşimi tam görmek istiyorum" demişti. doktor da "kardeşin artık büyüdü ekranda tamamını göremezsin" demişti

Kızlar merhaba,
benim sorum size şu: doktora muayene için gittiğimde usg ile bebeği inceliyor ya, ilk zamanlar bebek küçük olduğu için usg fotosunda tamamını görüyordum. fakat bebek büyüdükçe başını ayrı inceliyor vücudunu ayrı inceliyor ve ekranda çok net görünmüyor. fotoğrafını istediğimde sadece başının fotosunu veriyor ama ben tamamını görmek istiyorum. size de doktorunuz bu şekilde mi veriyor?? bu arada devlet hastanesine gidiyorum muayeneye
16. haftadan sonra bebek usg ekranına sığmadığı için sadece yüz resmi verilir.

Back
X