üsküdar da eve yardımcı kadın

SEPTEMBER LOVE

eylül gelini
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
8.251
4.994
373
merhaba
hafta nın 6 günü çalısıyorum.Eve gelme saatim 20:30 olduğu için ev işlerinde kendimi çok fazla yoruyorum ..20 aylık evlıyım , ayda bir yada 15 günde bir eve yardımcı bayan arıyorum ama bulamyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek tanıdıklarınız var mı ?evim üsküdar altunzade de capıtolun oralarda

Aynı dertten mustaribim, ama ben tanıdık vasıtasıyla olmayan kimseyi evime alamıyorum.
Allah Razı olsun bir Arzu ablam vardı elim ayağımdı ama artık yoruluyorum diyerek işi bıraktı.
1 aydır fellik fellik yardımcı hanım arıyorum ama bulamıyorum.
Haber vermediğim kimse kalmadı lakin yok, kimse artık evlere gitmiyor.

Ayda bir ya da 15 günde bir gelen birini bulmanız çok zor .Sık sık temiz eve gelmek isterler.Temizliçiarıyorum. gibi sitelerden bulabilirseniz ,hatta kredi kartı ile ödeme bile yapılabiliyor

İşini hakkıyla yapan zor kolay gelsin size umarım bulursunuz bende tam gün aldım ama son alışım oldu herşey yarım bırakılmış ya az az kendim yapıyorum içim rahat oluyor,kimse benim gösterdiğim özeni göstermiyor evime öyle pimpirikli insanda değildim ama kadın sadece camları silmiş hakkıyla gerisi hak getire... Birdaha çağırmadım

İşini hakkıyla yapan zor kolay gelsin size umarım bulursunuz bende tam gün aldım ama son alışım oldu herşey yarım bırakılmış ya az az kendim yapıyorum içim rahat oluyor,kimse benim gösterdiğim özeni göstermiyor evime öyle pimpirikli insanda değildim ama kadın sadece camları silmiş hakkıyla gerisi hak getire... Birdaha çağırmadım[/QUOTE

bende her akşam biraz biraz yapmaya calısıyorum ama artık yorulduğumu hissediyorum(haftanın 2 gunu annemlerde kalıp annemede yardım edıyorum annem rahatsız çünkü ) o yüzden ben cam kapı mutfak temizlesin yeter diye düşünmüştüm zaten günlük işlerimi yapıyorum evi sil süpür toz al filan gibi

Back
X