- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
Merhaba ben de Yunus Emre Hastanesinde Selma Hanıma gidiyorum ama emin olamadım normal doğum istiyorum. Siz neden değiştirmek istiyorsunuz.Merhaba
Guncel olarak suan da hospitalturk hastanesi kadin doguma giden varmi ? Doktor ayse hanim oneriliyor ancak emin olamadim giden birileri varsa bilgi verebilir mi? Suan da yunus emre hastanesi selma hanima gidiyorum ama degistirmek istiyorum.
Şöyleki Selma hanim ile kuzenim dogum yaptı sezeryan olarak cokta memnun kaldi. Ama normal dogum icin pek onermiyolar ozellikle ebe açısından. Bir de sanki ben sormadan tam bilgi alamiyor yada fuzuli test yapılıyor gibi geliyor. Sohbet muhabbet cok iyi cok seviyorum ancak bende normal dogum istiyorum. Siz memnun musunuz ?Merhaba ben de Yunus Emre Hastanesinde Selma Hanıma gidiyorum ama emin olamadım normal doğum istiyorum. Siz neden değiştirmek istiyorsunuz.
Evet tam da dediğiniz gibi muhabbet olarak çok güzel geçiyor muayeneler Selma Hanım çok iyi bir bayan. Fakat tereddütlerim var. Bana arkadaşlarım önermişti ama önerenlerin içinde normal doğum yapan yok. ben de o yüzden değiştirmek istiyorum. En azından doğum şekli konusunda doktoruma tamamen güvenmek istiyorum.Şöyleki Selma hanim ile kuzenim dogum yaptı sezeryan olarak cokta memnun kaldi. Ama normal dogum icin pek onermiyolar ozellikle ebe açısından. Bir de sanki ben sormadan tam bilgi alamiyor yada fuzuli test yapılıyor gibi geliyor. Sohbet muhabbet cok iyi cok seviyorum ancak bende normal dogum istiyorum. Siz memnun musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?