Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üsküdar veya yakın civarında oturan bakıcı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sergungunser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
105
0
46
İstanbul
Merhaba,

Üsküdar merkezde ikamet ediyorum, şu anda 3 aylık bir oğlum var. 4,5-5 aylık iken yani şubat ortası gibi bakıcıya ihtiyacımız olacak. 2-3 hafta birlikte baktıktan sonra işe döneceğim.
Üsküdar civarında oturuyor olması tercihimizdir. kendi evimde bakılmasını istiyorum. İlgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Buarada ben de eşim de sabah 7:30 da evden çıkıyoruz, akşam en erken 19:40 ta evde oluyoruz. doğal olarak mesai saatleri sabah 7:00 akşam 20:00 civarı olacak.

Merhaba,
Annem üsküdar'da oturuyor ve oldukça tecrübeli.50 yaşında ve baktığı çocuklara kendi çocuğu-torunu gibi bakar.Referans verilebilir.
Eğer uygunsa görüşebilirsiniz.

Selam ve sevgiler,

Görüşmek isterim tabiki,

Görüşme için şu anda tarih veremiyorum, çünkü 20 gündür hastanedeyiz, ufaklık boğmaca oldu ve ne zaman çıkacağımız belli değil, atakların eve çıkabileceğimiz şekilde azalmasını bekliyoruz.

ama senden bi kaç bilgi almak isterim, üsküdarın neresinde oturuyor, 50 yaşında demişsin, oturduğumuz ev dubleks acaba annen açısından sorun olur mu, yani sağlıkla ilgili sorun yaşar mı?

Tekrardan merhabalar,

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun.Umarım bir an önce atlatır minik yavrunuz bu hastalığı ve evinize çıkarsınız bir an önce.

Annem 50 yaşında ama dinamik bir insandır.Görüşme yaparsanız, gördüğünüz zaman sizde anlayacaksınız.Yani evin dubleks olmasının bir önemi yok.

Emniyet mahallesinde oturuyor annem.Fıstıkağacında 2,5 yaşında bir çocuğa bakıyordu, yaklaşık 2 yıldır.Ama çeşitli sebeplerden ötürü ayrılmak zorunda kaldı.

Hayırlısı ile hastaneden çıkın, detaylı konuşabilirsiniz daha sonra.

Selam ve sevgiler,

öncelıkle ismim arzu cok geçmiş olsun ben kız kardesımın adresıyle yazıyorum 39 yasındayım ve 2kız cocugu buyttum şimdi bide torunum var 5 aylık.isterseniz görüşebiliriz.

Back
X