Ayy ben herhangi bir konuda kendimi anlatmaya calisirken ozellikle de artik dolup dolup tastiysam ya "la siz manyak misiniz sayiyla mi verdiler sizi bana" tadinda bodoslama dalarim mevzuya ya da aglarim ahahah :d
Benim iliski bicimim iliski icindeyken yani bir gonul bagim varken her seye yapilan yapilmayan jer seye kendimce sebepler bulmak, hos gormek, tolerans gostermek, taviz vermek ve bardagin dolup tasmasi. Bunun farkinda bile olmuyorum. Bir an geliyor tamam diyorum, butun kopruleri yikip geciyorum.
O ana kadar cok uzulmus, gunlerce dusunup tasinmis dahi olsam o andan itibaren gozum bir sey gormuyor.
Es ve ailesi konusundaysa sorun yasadigimda aldim karsima sessiz ve sakince konustum.
Ne tepki vereceklerini bilmiyordum, korkuyorum da ama yine de boyle alttan alta soguk savasa girmektense kopan ip kopsun dedim.
Sakince bu yaptiginiz hosuma gitmiyor, soyle olsa daha iyi olmaz mi diye konusabilirsiniz araya iltifat da ekleyerek.
Ornegin ben siz benim buyugumsunuz, her ailede sorunlar elbet olur, onemli olan konusabilmemiz, ne iyi insanlarsiniz ki konusabiliyorum sizinle cekinmeden, ben sizi seviyorum da su huyunuz beni cok yordu artik seklinde bir konusma yapmistim, ise yaramisti.