Üst dudak kaldırma

Bir arkadasim icin gitmistik,bir kac dudak kaldirma islemi yontemiyle yapilan resimler gordum .hic aklimda yokken ciddi ,ciddi Bende yaptirmayi dusunuyorum.

Kucuk bir cenem oldugu icin, yillarin hasari orada kendini gostermis. Eskiden daha dolgun olan ust dudagim, iceriye dogru donmus. Dudak dolgusu yaptirsaydim ne mi olurdu!? Etrafta gezen ordek dudaklilara benzerdim. O yuzden "lip lift" yaptirdim, yani burun ve dudak arasindaki bolgeyi kisalttirdim. Dun hastane ortaminda uyutarak yapti doktorum. Operasyon 45dk. surdu, cikar cikmaz oncekine gore fark asikardi, artik agzimi kapadigimda ust dudagim var:) Internetten cok arastirdim, dogal olmasi en oncelikli istegimdi. Bakis acisi tamamen dogallik olan doktorum sayesinde 1 haftalik iznimden sonra "tatil yaramis" komplimanlari alacagima eminim. Dudaklariniza dolgu yaptirmadan once aynaya bakip, bu alternatifi degerlendirmenizi oneririm. Doktorum Doc. Dr. Gursel Turgut'u kesinlikle tavsiye ederim. Kendisine CO2 lazer, ic bacak lipo ve botox yaptirdim. Ne istedigimi anlayan ve uygulayan birisini bulmaktan mutluyum, o yuzden size de tavsiye ediyorum.

Sevgili Berrylify,

Ozel mesaj yazamiyor musum, o yuzden buradan cevap veriyorum.
Ozde'cim merhaba,

Lip lift'in ardindan bugun 10. Gunum, carsamba bandaji attim. Doktor kontrolumde hersey yolunda gorundu. Ben de zaten 3. Gunden itibaren insan icine cikmaya basladim. Bandaj cikinca cok belirgin olmayan bir iz var su an, sanki burnumu cok silmisim de tahris olmus gibi. Samimiyetimle soyluyorum cok cekiniyordum, sonrasinda tedavi surecini tam kestiremedim ama isten 10 gun izin almama bile gerek yokmus. Gursel beyle mutlaka gorus derim. ic bacak lipo, Co2 lazer ve botox musterisiyim, cok alcak gonullu, sempatik ve arkadasca yaklasiyor. Eger bisey gereksiZse direk soyluyor. Liplift fiyati eur2000. İstanbul cerrahi hastanesinde yapti, cok memnun kaldim. Sedasyonla uyuttar. Liplift ve ic bacak liposunu gecen carsamba ayni sirada oldum, 1.5 saatte ciktim. İkisinden de cok memnunum. Umarim senin de istedigin gibi olur, doktora ben guveniyorum ve rahat ediyorum, muhim olan o. Sen de ziyaretine gidip karar ver:)))
Cok sevgiler,

Kucuk bir cenem oldugu icin, yillarin hasari orada kendini gostermis. Eskiden daha dolgun olan ust dudagim, iceriye dogru donmus. Dudak dolgusu yaptirsaydim ne mi olurdu!? Etrafta gezen ordek dudaklilara benzerdim. O yuzden "lip lift" yaptirdim, yani burun ve dudak arasindaki bolgeyi kisalttirdim. Dun hastane ortaminda uyutarak yapti doktorum. Operasyon 45dk. surdu, cikar cikmaz oncekine gore fark asikardi, artik agzimi kapadigimda ust dudagim var:) Internetten cok arastirdim, dogal olmasi en oncelikli istegimdi. Bakis acisi tamamen dogallik olan doktorum sayesinde 1 haftalik iznimden sonra "tatil yaramis" komplimanlari alacagima eminim. Dudaklariniza dolgu yaptirmadan once aynaya bakip, bu alternatifi degerlendirmenizi oneririm. Doktorum Doc. Dr. Gursel Turgut'u kesinlikle tavsiye ederim. Kendisine CO2 lazer, ic bacak lipo ve botox yaptirdim. Ne istedigimi anlayan ve uygulayan birisini bulmaktan mutluyum, o yuzden size de tavsiye ediyorum.

peki canim bu lift lipsler yani ust dudagini kaldirip ust dudagini kalinmi yapiyor ?

Gecikmis cevabim icin kusura bakma. Ust dudagk ve burun arasindaki mesafeyi kisaltiyor, be dogal olarak da iceri donuk olan dusak disarida daha cok gorunuyor. Ancak dolgu yaptirmis gibi bir kalinlik ve yapaylik yok. İceri donmus olan Kendi dudagim daha fazla gorunuyor.

Canım foton varmı

Back
X