Üst göz kapaği ameliyatı icin hangi dr seçilmeli?

Falan Filan

Çünkü neden olmasin?
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
3.999
12.380
158
Merhaba, üst göz kapağı ameliyatı olmayı düsünüyorum doktor seçiminde plastik cerrah mı yoksa göz doktoru olup alanı okuloplastik cerrahi olan doktor mu secmeliyim bilemedim.
Bu operasyonu yaptıran arkadaslar yardımcı olabilir mi acaba?🤗🌸

Merhaba, üst göz kapağı ameliyatı olmayı düsünüyorum doktor seçiminde plastik cerrah mı yoksa göz doktoru olup alanı okuloplastik cerrahi olan doktor mu secmeliyim bilemedim.
Plastik cerrah tabiki dikiş atılacak estetiğe giriyor bu ,burun yaptircam ama kulak burun bogazci ne kadar yapabilirki estetiği

Plastik cerrah tabiki dikiş atılacak estetiğe giriyor bu ,burun yaptircam ama kulak burun bogazci ne kadar yapabilirki estetiği
Plastik cerrahtan yana kullandım sansimi bende 😊 yarın ameliyat oluyorum bakalim umarim memnun kalirim 🙏

Merhaba,

Bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ameliyat olunuz mu ?
Hangi doktor? Memnun musunuz?
Görüşlerinizi alabilir miyiz?

Merhaba,

Bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. Ameliyat olunuz mu ?
Hangi doktor? Memnun musunuz?
Görüşlerinizi alabilir miyiz?
Merhaba evet oldum dün dikisleri aldirdim acıkcasi gözümün üzerinde ki o kücük derilerin bu derece fark yaratacağını düşünmezdim😄
Ben plastik cerraha oldum ve erken dönem olduğu halde cok güzel duruyor.Acıkcası cok arastirdim ve bu isin kesinlikle estetik cerrah tarafından yapılmasinin saglıklı olduğuna karar verdim ben ..Cizim cok önemli bu operasyonda yüzüme yakısacak beni o yorgun ifadeden kurtaracak bir islem olmus oldu.

merhabalar. Bunun tam olarak yanıtını vermek çok zor (kendi açımdan). Bana göre yapılacak işlemi ne kadar sıklıkta yaptığı önemli. Mesela göz doktorudur ama çok az sayıda göz kapağı estetiği yapmış olabilir. Yapılacak işlem ile ilgili ne kadar pratiği olduğu benim için önceliktir. (tüm doktorlarımız lütfen kusura bakmasın :) )
isterseniz size öneride bulunabilirim.

merhabalar. Bunun tam olarak yanıtını vermek çok zor (kendi açımdan). Bana göre yapılacak işlemi ne kadar sıklıkta yaptığı önemli. Mesela göz doktorudur ama çok az sayıda göz kapağı estetiği yapmış olabilir. Yapılacak işlem ile ilgili ne kadar pratiği olduğu benim için önceliktir. (tüm doktorlarımız lütfen kusura bakmasın :) )
isterseniz size öneride bulunabilirim.
Merhaba teşekkür ederim🙏 1 ay oldu ameliyat olali😊 sonuctan oldukça memnunum plastik cerrahtan yana kullandım tercihimi.

Merhabalar dün üst goz kapağı estetiği olmuş biri olarak kesinlikle plastik cerrah. Çok araştırdım ve çok arkadaşım yaptırdı. Estetik dikiş dediğimiz dikişi plastik cerrahlar atıyor benim gördüklerim öyleydi en azından.

Merhabalar dün üst goz kapağı estetiği olmuş biri olarak kesinlikle plastik cerrah. Çok araştırdım ve çok arkadaşım yaptırdı. Estetik dikiş dediğimiz dikişi plastik cerrahlar atıyor benim gördüklerim öyleydi en azından.
Merhaba☺️ Ne kadara yaptırdınız?

merhaba
3 sene düşündükten sonra geçen hafta oldum göz kapağı operasyonu. çok şükür iyiyim boşuna korkmuşum bunca zaman. bence en iyi doktor bu operasyonu en çok yapan doktordur.

Merhaba evet oldum dün dikisleri aldirdim acıkcasi gözümün üzerinde ki o kücük derilerin bu derece fark yaratacağını düşünmezdim😄
Ben plastik cerraha oldum ve erken dönem olduğu halde cok güzel duruyor.Acıkcası cok arastirdim ve bu isin kesinlikle estetik cerrah tarafından yapılmasinin saglıklı olduğuna karar verdim ben ..Cizim cok önemli bu operasyonda yüzüme yakısacak beni o yorgun ifadeden kurtaracak bir islem olmus oldu.
Merhaba lütfen doktorunuzu söylermisiniz aylardır araştırıyorum çok kararsız kaldım belki siz yardımcı olursunuz💕😊

Merhaba ben de üç yildir araştırıyorum İstanbul'da mı oldunuz hangi doktor ?
merhaba, evet istanbulda oldum. fatih atmaca yaptı, taksim acıbademde 4500 e yaptırdım. ismail hakkı özeren ile fatih atmaca arasında kalmıştım. ismail hoca da 4.000 e yapıyormuş. bana sorarsanız geciktirmeyin korkacak hiç bişey yok çok basit bir operasyonmuş. ama doktorunuzu iyi araştırın. benim tek şikayetim çok fazla ameliyat yaptıklarından sizin beklediğiniz ilgiyi göremiyorsuz. onun dışında dediğim gibi memnunum

benim doktorum fatih atmacaydı. ama ismail hakkı özeren ve melike gedir hocalar da çok iyi diyorlar. dr tavsiye etmek çok doğru bişey değil açıkcası. ben memnun olurum siz sorun yaşarsınız vebalinde kalmak istemem. araştırın şikayet varmı bakın ona göre karar verin derim

Back
X