Ust kat komsum

Önceki akşam pijama altım tshirtüm falan çıktım yukarı yine bir kavgaları esnasında, eşimde kolumdan çekiştiriyordu.
o sırada da kedim fırladı dışarı oda peşimden geldi. Çalım zillerini kadın açtı.
Dedim ki kusura bakmayın gürültü rahatsızlık verici hemde kedimin psikolojisi bozuluyor. Korkuyor(!)

O da sizin kediniz miyavlayıp* duruyor gelmedik bir kere kapınıza.

Farkındaysanız o kedi ama siz bebeğinizi ağlatıyorsunuz yazık dedim.

sanane benim çocuğumdan benim kabgamdan dedi kapıyı suratıma kapattı.

Eşimde eşini görmüş sabah, demiş ki beyefendi dün hanımlar böyle bir sorun yaşadı olmamasını isterdik ne var ki bebeğiniz için endişeleniyoruz elbette anne babasısınız bizden daha çok düşünüyorsunuzdur ama yine de yardıma ihtiyaç duyarsanız yardımcı oluruz herzaman demiş.

Adam da dikkat ederiz kusura bakmayın, alışamadk daha çocuklu olmaya demiş.

ayrılmışlar.

Dün akşam sorun olmadı bekliyorum bu akşamı bir de.

bazı insanların anne baba olması yasaklanmalı yazık ya kıyamıyorum çok üzülüyorum etkileniyorum böyle şeylerden...

Böyle însanların laf anlayacağını sanmıyorum.
Sizinkiler yine kendileri kavga edip bebeği ağlatıyormuş.
Benim eski evimde de bu evimde de komşularım çocukları dövüyor, bağırıyor, bela okuyor sürekli.
Benim de psikolojim bozuldu bunları dinlemekten. En son ya kapılarına dayanıp şikayet edeceğimi söyleyeceğim ya da gerçekten başvuru falan yapıp çocukları sosyal hizmetlere vermelerini isteyeceğim.

Ben yaklasik sekiz aydir bu dairede yaziyorum ve her allahin gunu yukarida kavga var ve kucuk bi bebekleri var ben geldigimde zannedersem alti aylik civati idi. Oda surekli agliyor catlama noktasina grliyor ve buna ragmrn kavga devam ediyor. Milletin kavgasi ozeli beni ilgilwndirmez ama bebege cok uzuluyoruz o bebek agladikca kedim evde kosturup kosturup miyavliyor ki ust kattaki bayanla cok muhabbetimde yok hatta hic yok. Esim valla gidip bebegi alcam bakamiorsaniz ben bakarm dicem diyor aurekli ama tabi oyle birsey olamaz . Bebek icin ne yapabilirim? Psikolojisi bozuluyor. Simdi de ayni durum var. fikir verin lutfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlar gerçekten komşusundan rahatsız olan çok insan var ... Benimde üst katta oturan komşum sağolsunlar ailecek deli gibi bi an bağırıp çağırıp susuyorlar ... Ve aynı şekilde bebekleride var .. Cocuk yirtiliyor resmen hatta bebeğin annesi bunlar kavga ettikten sonra ''allahın cezası sus artık ne istiyorsun neee lanet olsun '' diyerek çocugun dahada kormasına ve psikolojisinin bozulmasına müsade ediyor zaten kadın deli gibi psikolojik sorunu var sanırım bi tuhaf... Sağolsun birde balkonuma çamaşır bile asiliyken çırpmadiklari şey kalmadı

walla kadın arsız burdan anladıgım kadarı ile:26:
kıyamıyorum ya böylelerini gördğkce ben:43:

Önceki akşam pijama altım tshirtüm falan çıktım yukarı yine bir kavgaları esnasında, eşimde kolumdan çekiştiriyordu.
o sırada da kedim fırladı dışarı oda peşimden geldi. Çalım zillerini kadın açtı.
Dedim ki kusura bakmayın gürültü rahatsızlık verici hemde kedimin psikolojisi bozuluyor. Korkuyor(!)

O da sizin kediniz miyavlayıp* duruyor gelmedik bir kere kapınıza.

Farkındaysanız o kedi ama siz bebeğinizi ağlatıyorsunuz yazık dedim.

sanane benim çocuğumdan benim kabgamdan dedi kapıyı suratıma kapattı.

Eşimde eşini görmüş sabah, demiş ki beyefendi dün hanımlar böyle bir sorun yaşadı olmamasını isterdik ne var ki bebeğiniz için endişeleniyoruz elbette anne babasısınız bizden daha çok düşünüyorsunuzdur ama yine de yardıma ihtiyaç duyarsanız yardımcı oluruz herzaman demiş.

Adam da dikkat ederiz kusura bakmayın, alışamadk daha çocuklu olmaya demiş.

ayrılmışlar.

Dün akşam sorun olmadı bekliyorum bu akşamı bir de.
Kapıcılar kralı filminde hani bi almancının karısı vardı,sürekli dayak yiyodu du,kurtarmaya gelenlere'size ne,o benim kocam.döver de sever de' diyodu :) O geldi aklıma :)

Merhaba;
Apartman yöneticinizle bu durumu konuşup,uygun bir dillle,sizin isminizi vermeden; komşunuzu uyarabilir.Sankii diğer apartman sakinleride bu durumdan rahatsızmış gibi söyleyebilir.

canım sana iki örnek vereyim alt ve üst komşumla ilgili ortadayım ki bu en berbat durummmm :52::52:
öncelikle alt komşum aynıı sizin komşunuz gibiydi sanırım 4-yada 5 çocugu vardı biri bebek kocası içer içer gelirdi bağrış kavga gürültü gırla.
o bebek sabah bir başlardı ağlamaya gece yarılarına kadar hiççç susmazdııı bi iki kez ev içinde bağırdım çağırdım isyan ettim kimse oralı olmadı.
son çare ev sahibi ile konuştum ki ev sahibi arkadaşımdı sen merak etme bir aya kalmaz çıkarıcam onları herkes şikayet ediyor dedi 15 güne çıkardı evide satılıga cıkardı onlardan böyle kurtuldum.gelelim ikinci ye yani üat katta ki sözde komşuya kavgasınımı duymadım herrr gecee o mahrem seslerimi çocugum duymasın die dulara edıodum es kaza ya uyansada noluo diye sorsa naparım dıe bir gece gine balkon kapısını acık bırakmıslar apatman boslugunda butun apartman dınledı yanı bn utandım.neyse uzun sure cektım bunlarıda en son canıma tak ettı yonetıcıye uygun dille anlattım çoluk çocuk var eşin eşini uyarsın ayıp diye o gün bu gündür çıt yok çok şükür..

konu sahibi arkadaşım, siz çok iyi bir insansınız. cesaretiniz, duyarlılığınız muhteşem. ayaklarınıza sağlık. belki azıcık daha az bağrışırlar, sizden utanırlar da o bebekcik te az rahat eder. Allah sizden ve eşinizden razı olsun...

Benimde karşı komşularım öyle.Sürekli bir kavga.Neyse ki onların çocuğu yok.Bizim banyolarımız bitişik ve haliyle ordan çok sesleri geliyor.Bu sabah işe gitmek için uyandım ve sabahım 7 sinde bile kavga ediyorlardı :50:

Back
X