Yaz geliyor ev sahibi ona göre kontrat yenileyebilir. Daha fazla kira alıyordur muhtemelen çok çıkarmak isteyeceğini zannetmem ama belli bir saat anlaşması yapabilirsiniz. Saat 10a kadar ses yapmayın ablacım gibi.
Tabi takıntılı bir şekilde seslerini dinlemiyorsanız :) illa ki öyle yapıyorsunuz demiyorum ama bazen oluyor.
öğrenci iken bir anımız aklıma geldi. Bir evde kalıyorduk üst katımızdaki kadın resmen öğrenci evi diye aşırı takıntılı idi. Akşam yedi sekizde çamaşır makinesi çalışıyor diye bile aşağı inerdi. Çocukları bizim yaptığımız sesten çok daha fazlasını yapardı lise ve üniversiteye giden. Evin içerisinde ciddi anlamda da dikkat ederdik evin ses yalıtımı çok kötü idi çünkü. Kız evlerini bilirsiniz coşkulu bağırmalar falan olur ama biz asla yapmazdık gayet aile evi modunda idik. İki güne bir aşağı gelirdi muhakkak. Yıllar geçti o kadınla başka bir yerde karşılaştım kalabalık kadın oturmasında ama o benim o evde kaldığımı bile bilmiyordu, öyle teyzelere anlatıyor eski evimde bir öğrenci evi vardı hiç bitmezdi sesleri sürekli müzik çalarlar diye anlatıyordu. Hepi topu bir defa gitar çalmıştı arkadaşımız onda da elektrik kesilmişti akşam yemeğinin hemen akabinde. Evde televizyon olsa daha fazla ses çıkarırdı ama işte insanların bakış açıları da çok değiştiriyor.