• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst kat :(

alt ve üst katımızda da aşırı gürültücü kişiler oturuyor işgal edilmiş durumda bizim ev:ssz:
alt katta 2 yaramaz çocuğu olan bir aile sürekli bağırış çağırış
üst katta bekarlar var sürekli acayip gürültüler geliyor hatta bizim alt kata bile ses geliyormuş kadın bizden sanıyormuş:1:
cok sinir olmuştum o kadar emin ki bir sabah kapımıza geldi kendini kurmuş bizden geliyor diye cevabını aldı tabi
evimi seviyorum onlar yüzünden cıkmam üsttekileri şikayet etmiştim biraz etkili oldu...

Ben ne yapayim .
15-16 yasinda zıpır gibi oğlan gecenin bir koru camlari parcaliyor osese uyaniyorum .
Bu 5-6 yasinda degilki küçük diyesin .
Her aksam küfür ediyorlar ailecek birbirlerine .
Hobileri arasında apartmanda arabesk sarkilar dinlemekte var .:19:
Önce saygi .
Küçük çocuk bizde de var yeğenim.
O da koşmak istiyor ama alttakiler rahatsız olur kizim ses yapma deyince sessizce oynamasini biliyor .
4 yasinda ...

ben sesden rahatsız olan bi insan değilim yani üst kattan gelen seslere karşı, ama bu demek değilki tepemde tepinsinler herkes katlanmak zorundamı neymiş çocukmuşfalan filan belki aşağıda oturan kaldıramıyacak bir insan ne olucak ozaman kimsenin kimseye saygısı yok gerçekten :ssz: ayrıca tepinipte annelerinin dur demiyenleride biliyoruz kendileri rahatsız olmuyor diye herkesi öyle sanıyolar

Benim üst katımdada 2 bebekli bir aile oturuyo.Onlardada sürekli ağlama,koşturma,gümbürtü ne ararsan.Oğlum okula gittiği için 9 buçukta yatıyo,bi ara uyuyamıyodu eşim çıktı rica etti,özür dilediler ama gürültü kesilmedi.Apartman yaşamının cilveleri bunlar ne yazık ki.Hele birde çocuk gürültüsü olunca çaresi olmuyor,çocuk neticede anlamıyor.Hepimize kolay gelsin :))

benim üst katımdakilerde 7/24 gürültü yapıyorlar,zaten önceki evimden gürültü yüzünden kaçmışım birde bunlar çıktı.önce görevliye söyledik olmadı sonra eşim çıktı yapmayın dedi ama hala aynen devam ediyorlar.3 oğlan var evde biri 6 yaşlarında evi boydan boya güm güm güm koşarak gidip geliyor
her hafta sonu bu çocukta dahil gece üçe kadar yatmıyorlar sanki evde alem yapıyorlar kahkaha seslerinden koşturup durmalarında uyuyamıyoruz
sanırım sonunda şikayet edicem ama anlayana:31::31:

Canım şimdi senin çocuğun henüz yok diye, çocuğunlukla üstüne çocuğun olsun görürsün gibi yorumlar gelir. Ama şöyle ki, benimde 2 çocuğum var 4,5 yaşında oğlum var ve çook hareketli...ordan oraya atlar durur.ancak anne olarak ben sürekli müdahale edip, aşağımızdaki insanların rahatsız olabaileceğini söyler, dikkatini başka yöne veririm...zaten çocuk akşama kadar kreşte, akşamları toplasan 3-4 saat evdeyiz..sonra yatıyoruz...Bunu geçelim, 5 yıldır aynı evde oturuyorum,üst katım boş.. ve taşındığımdan beri biz alt kattakilerin gürültüsünden huzurla oturamıyoruz....yazın saat 1-2 lere kadar balkondalar,gece 12 de 1 de elektrik süpürgeçi açıyorlar...çocukları sürekli kapıları vuruyor..babası çocuğu cezalandırmak için balkona atıyor....çocuk tepiniyor..daha neler neler...ramazan olunca 1 ay kan kusturuyorlar..sahura kadar yatmıyorlar..evde kaynana, gelin,elti, çocuklar toplam 11 kişi gerisini sen düşün...hatta geçen yıl utanmadan kapıma gelmiş diyor ki, saat 11, çocukların bağırıyor rahatsız oluyoruz, uykumuz bölünüyor...ne dersin şimdi.....ölürmüsün, öldürürmüsün....yanigürültü alt- üst farketmiyor...bir de çocuk gürültüsü farklı bişey...tahammül edilmeli ama tabi anne-baba aşırı rahatsa, çocuklarda evde kuduryorsa şikayet edilmeli..Ama kimseyle kötü olmak istemiyorsan bence kulaklarına pamuk kapat canım...zaten az kalmış taşınmalarına.

Dün böyle bir konu açıldı bayanın çocukları gürültü yapıyormuş bence insanlar rahatsız oluyorlar haklılar dedim üyelerden biri, alt kattaki komşu için, çekmek zorundalar rahatsızlarsa çekip gitsinler evden dedi :27:

Kayınvalidemlerin üst kat komşusunun da bir oğlu var ama çocuk bir koşuyor sanıyoruz bina yıkılacak. Ve gerçekten belki 10 dakika katlanabiliyorsun ama sonra rahatsız olmaya başlıyor insan. Kayınpederim de daha önce uyarmış bir çok kez. Peki diyorlarmış ama değişen bir şey yok. İnsan kötü de olsun istemiyor. Kayınpederim babanın da oğluyla birlikte koştuğunu düşünüyor zaten. Bir çocuktan bu kadar gürültü çıkmazmış.:1:
Herkes apartmanda nasıl yaşanacağını bilmiyor maalesef. Ben apartman kapısını bile çarpmamaya çalışırım çıkarken. Eşim azıcık sert yürüsün uyarırım. Aşağıda da insanların oturduğunu unutma canım, onlarda çalışıyor belki erken yatmışlardır derim.
Allah size de kolaylık versin...

tamamen ailenin verdiği terbiyeyle alakalı bu durum.
bebek dediğin ağlar bunu şikayet etmeye hakkımız yok
çocuk koşar oynar arada pataküte sesler gelir, bağırışları gelir eyvallah
ama kimse kimsenin 7/24 gürültüsünü çekmek zorunda değil.

benim üst katta da var 3 tane iki kız (8 ve 9 yaşında)
bir erkek 3 yaşında

o erkek çocuğunun gün içinde çıkaramadığı tüm gürültüyü (ki 3 yaşındaki gürültü yapabilir henüz laftan anlamıyor çünkü) o iki kız akşamları çıkarıyor.
şu an muazzam bir gürültü var sanırım annesi kızları ayaklarından tutup duvara çarpıyor yoksa bu şekilde bir ses çıkması mümkün değil.
ve ne anneden ne de babadan dur yavrum, koşma kızım lafı duyamıyorum. cehalet olarak kabul ediyorum.

bizimkilerin ekstra sabah 7 haberleri son ses dinleme huyları da var.
defalarca rica ettik ehehehe diyorlar sadece
varsa bir komşuluk hakkı ben helal etmiyorum. işe gidicem yatağa giriyorum gürültüden uyumak ne mümkün
çocuk yahu çocuk saat 1'de niye uyanık bu.

velhasılı kelam müstakil eve taşın diyenler özgürlük kavramını iyice bir okusunlar.
başkasının yaşam alanına girdiğiniz an özgürlüğünüz biter.

Dün böyle bir konu açıldı bayanın çocukları gürültü yapıyormuş bence insanlar rahatsız oluyorlar haklılar dedim üyelerden biri, alt kattaki komşu için, çekmek zorundalar rahatsızlarsa çekip gitsinler evden dedi :27:

bi komşum bana bunu yüzüme bi söylesin hele bak noluyo :27::27:

sabahları eşimim uğurladıktan sonra hamilelikten sebep uyuyakalıyorum. sabah işe giden bekar bi bayan komşum ev ve bina kapısını çarparak çıkıyor. kibarca rica ettim.
anlamadı...
şimdi sırf haftasonları o uyuyor diye bende kapımı kibarca çarpıyorum :27::27:

Back
X