- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
- 38
- Konu Sahibi aynurkoca2
-
Bölüm editörümüz topiği kapatabilir mi?
evet artık cevaplayamıyorum da, iyi akşamlarbaşka bir konunda görüşmek üzere aynurrrkonu kapanıyorrrrrrr
evet kapanmasını istiyorum artık çok yoruldum yazmaktan da iyi geceler size de.başka bir konunda görüşmek üzere aynurrrkonu kapanıyorrrrrrr
Tutmazmis,kadınları aşağılayan meta gibi gören 2.sınıf dizilerden biri olurmuşEvet kapanmasını istiyorum çünkü öylesine bir paylaşım ne kadar da rahatsız etti herkesi, senarist olsaymışım dizilerim çok tutarmış sanırım, çok ilginç , çok teşekkür ederim desteğiniz için. İyi akşamlar.
Bir sonraki konunuz ne olacak acaba
1.Okul bahçesinde seviştiler
2.Tayt giden topluca kadınların g.tleri
3.Sevişgen üs komşu, hem de farklı farklı erkeklerle, ahlaksız, rezil, eskort + evlerde kızlı erkekli kalıyorlar
4 numaralı konu fantastik olacak bence, elimde popcorn kola beklicem.
Belki de evet, iyi akşamlar, teşekkür ederim.Tutmazmis,kadınları aşağılayan meta gibi gören 2.sınıf dizilerden biri olurmuş
Hep de sizi mi buluyor arkadaş?
Anladım, olabilir, saygı duyarım..Arkadaşın birden fazla kişi ile aldatıyor bu fuhultan beter birinin rengi belli diğerinin değil
Bunu bilerek yaptım dikkatini çekmekiçin arkadaş çevresi önemli onlara dönülebilir ve en önemlisi onlar ile bir tutulabilirain sınuçta yakın arkadaşsınız derler dikkat et kendine yanlış insanlasın ben bile tanımadıpım halde kafabdengiler demekki diyebiliyorum anladınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?