Üst kattaki komşu ve halıları :(

ben daha önce oturduğum apt komşum aynısını yapınc halısını çektim aşağı düştü 4-5 defa tekrarlayınca bi daha asmadı.insanlık yapmayana sen de hak ettiği gibi davramacaksın:KK20:

Hanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum var :KK43: üst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo :KK43:defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin :KK43:
aa bir an ben yazdım zannettim. bende de böyle hasta ruhlu bir komşu var her gün o halılar sallanıyor ama her defasında benden de eşimden de azarı yiyor

Bu tip balkondan aşağı masa örtüsü halı falan silkeyen insanlar bana çok pis gelirler. Pis bir komşunuz varmış ne yazık ki.. Süpürge tutmak yada silmek zor geliyor sokaklar yada caddeler batsın umurumda değil diyenlerdenmiş. Yani kendi evi hariç her yeri batıranlardan...
Bu tipler ama anlayıştan ve kibarlıktan anlamaz. Ciddi ciddi uğraşmalısınız.
Ben olsam önce asansör tarzı bir yere lütfen halılarınızın kirini sokaklara ve alt katın balkonuna silkmek yerine her temiz insanın yapması gerektiği gibi süpürün kimse sizin evinizin pisliğini çekmek zorunda değil yazın. Yine işe yaramazsa zabıtaya bir sorun bakalım yasak falansa belki bir cezası vardır. Eğer zabıtadan da sonuç alamazsanız her seferinde halıyı aşağı çekip atın. Kavgaysa kavga

Bazilarinin yaptigi yorumlara inanamiyorum.ne münasebet alt kat komsum benim halilarimi cekecek.benim evime ayda bir temizlikci gelir, geldiginde halilarimi.siler.tek balkonum var mecburen orda kurutacagim.bir zahmet gunesi kesiliversin ayda bir sefer.benim alt kat komsum da laf ediyor halilarimin orda kalmasina.ama gidip direk yonetime şikayet etmis.bir kez bile konusmadik.hali silkelemesi icin belli gun ve saat belirlerseniz sorun cozulur bence

Back
X