Üst kattaki komşu ve halıları :(

100M2 ev 5 saat supurulmez:KK66:biraz abartmiyormusunuz:KK66: bebeğin uyku saatlerini söyleyin o saatlerde süpürge acmasin
Valla inanıp inanmamak size kalmış 12de kahvaltıya oturduk süpürge sesi gelmeye başladı daha yeni bitti, ara ara geliyo 5 saat boyunca değil de ara veriliyo sanki. Eşi yeter artık dedi onu bile duydum Allahım kafayı yiyorum galiba çok odaklandım sanırım :(

valla ben 'yanlışlıkla' o halıyı düşürüveririm aşağı . ya da benim haberim olmaz aa bi bakarım düşmüş ben görmedim, duymadım.
apartmanda yaşıyosa temizliğini de ona göre yapacak evinde süpürsün silsin. halı silkmek nedir ya

Kızlar mangal fikri süper ama benim bay doğru eşim asla yaptırmaz ayıp olur diye bize yapılsın ama biz yapmayalım saygısızlık olur diye düşünüyo. Neyse.. 15 aylık kızım var balkona çıkaramıcaz demekki halılar yüzünden of :KK43: kaç kere dedim hatırlamıyorum silkme yada hemn kaldır diye, şu anda bide banyo halısını sarkıttı tepemizde komple halı var
eşinin haberi olmasın canım :)

her gün mu yapiyor? haftada bir gun ve misal 1 saat ise onu belirlerdim ben olsam mesela her pazar 11.12 arasi halini as ama 12 de cek yoksa ben ceker düşürürüm diye Şakayla karışık konuş bence..
siz kiraci degilsiniz cikip gitseniz...ben kilim hali vs kullanmiyorum ama sahsen gunesimi kapıyor dense ben buna kizarim senin haftada 1 gun belki 1 saat gunesin kapanmasin diye halimi havalandirmayacakmiyim? yada makinada yikanan bir kilimim varsa sirf sizin icin kurutmayacakmiyim? ki onla4i pek siktirmaz islak asilmak zorunda eve asamaz parkesi kabarır ne yapacak ki kadin yani..her hafta hali yikamaya yollayacak
hali yok ya...dedigim gibi buna cozum cekip atmak degildir sabah 6.7 gibi assin mesela her hafta belli bir gun belirleyin aranizda.. sizde o saatte cami acmazsiniz.. hem güneşi görür manzaranizi bozmazsiniz..
bir de ben butur konuların erkeklere aktarılmasına karşıyım. .ne yani koca gidip hanim hanim bana bakkk mi desin? yada komsunun kocasiyla hali astin kavgasi mi yapsin? unutmayin biz bagirir cagirir susariz erkek kavgasi farkli boyuta gider..hic yansitmaya gerek yok
Halilarin sahibi gibi yorum yapmissiniz

Yanlışlıkla çekmeyi denedim itiraf edicem ama sandalye koyuyor üstlerine o yüzden gelmiyo aşağı:) baya baya taşındığımdan beri çekiyorum bunu. Balkonu kapattırmayı düşünüyorum en azından kılı tüyü gelmez, güneşimi kapatcak yine ama :(
Geçen seferde banyoyu karıştırırken derzlerini kırmış gider az çekiyo suyu diye banyolarından bizim banyoya su geldi şakır şakır tavan sapsarı çamaşır suyuyla yıkamış veeee açılın süpürge hala devam ediyoooo:cry:

Yanlışlıkla çekmeyi denedim itiraf edicem ama sandalye koyuyor üstlerine o yüzden gelmiyo aşağı:) baya baya taşındığımdan beri çekiyorum bunu. Balkonu kapattırmayı düşünüyorum en azından kılı tüyü gelmez, güneşimi kapatcak yine ama :KK43:
Geçen seferde banyoyu karıştırırken derzlerini kırmış gider az çekiyo suyu diye banyolarından bizim banyoya su geldi şakır şakır tavan sapsarı çamaşır suyuyla yıkamış veeee açılın süpürge hala devam ediyoooo:cry:

Ay düşmesine karşı da önlem almış.
O zaman şikayet edeceğimi söyler çirkefleşirdim.
Tepemin tasını attırırsa da keser biçerdim herhalde halıyı.
Bu aralar çok tahammülsüzüm.

Biraz balkona çıkıp bıdırdandım kızlar duysun diye ama kafa yapısı çok farklı bencilce bu yaptığı :KK43: ya çok sinirimi bozdu, balkonda kahvaltı yapıyo olsam önümüzde halı manzarası :/ eşime söyledim böyle böyle diye bişey olmaz sen büyütüyosun diyo ya ben mi yanlış düşünüyorum kızlar yoksa?
Bendede aynısı var kırk kere uyardım .Üstelik masam var orda kızıma süt isitp koydum bal almaya gittim mutfağa geldim ki halı sirkeliyor bağirdim ben camın acık oldugunu görmedim diyor yalan.hergün sirkeler geçen çektim attim aşağya bu sabah yine sirkeliyorsu yataktan fırladım.

Halilarin sahibi gibi yorum yapmissiniz
cek assagi demedigim icin garipsediniz galiba :) kalabalik sitelerde yaşam biraz cift tarafli anlasma ve anlayisla olur, konu sahibi de komsusunun buna yanasmayacak biri oldugunu belirtince sustum. .yoksa ben halimi cirpmiyorum o da cirpmasin tarzinda bir yaklaşım cozum getirmez

Yanlışlıkla çekmeyi denedim itiraf edicem ama sandalye koyuyor üstlerine o yüzden gelmiyo aşağı:) baya baya taşındığımdan beri çekiyorum bunu. Balkonu kapattırmayı düşünüyorum en azından kılı tüyü gelmez, güneşimi kapatcak yine ama :KK43:
Söyleyin yaptirsin banyoyu suyunu çekmek zorunda değilsiniz yaptirmazsa şikayet edersiniz zabitaya.

Hayrola babasının apartmanı mı orası ne bu rahatlık? Ben olsam ilk uyarırım tabiki insan gibi baktım devam ediyo 2.ye halisini oldugu gibi fırlatırım asagı , gördügümde de 3.ye kendisini atacagımı söylerim o kadar da cesaret edebilecegini zannetmiyorum. İnsan kendi evinde rahat edemicekse nerde edicek bi çekilsin kenara ayıp denen bişey var ne cahil insanlar bunlar ya

Hanımlar merhaba.. 2 yıl önce kendi evimizi aldık, neyse evi aldığımızdan beri şöyle bi sorunum var :KK43: üst kattaki komşu halı silkiyo ve tahmin ettiğiniz gibi balkon leş oluyo :KK43:defalarca kendisine söyledim silkme diye ben kendi balkonuma silkiyorum sonra aşağıya sallandırıyorum diyo. Sabahtan beri halısı benim balkona doğru sallanmış bi şekilde duruyo hem güneşimi kesiyo, hem görüntümü bozuyo , defalarca söyledim daha nasıl söylemem gerek bana yol gösterin :KK43:
apartmanda yönetici falan yok mu artık evlerin balkonlarına bile çamaşır asmaya izin verilmiyor halıyı düşünemiyorum ben kiracıyım silkeleme durumu vardı ev sahibine dedim o üsteki kiracısını uyarmıştı artık silkelemiyor. apartmanda kurallar yokmu bunuda ekletin listeye

Halıyı düşürmeyi doğru bulmuyorum, hem başkalarına ve çevreye zarar verebilirsiniz hem de iner alır, yine asar. En iyisi azcık ucundan kesmek :)))) tabi daha sonrasında, üstesinden gelemeyeceğiniz başka başka çirkeflikler yapma olasılığını da göze alarak.

Back
X