Ust komşu bence ruh hastası peki ya sizce

Ust katta bir adam oturuyor tek basına
Ev anasınınmış duyduguma gore
Çalışmıyor issizin teki
Biz bu eve tasınırken nerden bilirdik adam geceleri uyumuyo
Her gece uyanık
Yurume ayak sesleri sifon sesi tuvalet sesi duş sesi ev supurme gibi seyler yapıyo her gece 12 den sabah 7 ye kadar suruyo bu sesler baslıyo duruyo baslıyo duruyo
Ve oraya buraya tak tak birseyler ya cakıyo yada bildigin eline bisey alıp yerine yani benim tavana yada duvarlarına tak tak vuruyo
Birde anladıgım kadarıyla bozuk bir cd si var onu takıyo her gece
Cd bozuk oldugu icin ugultu sesi yapıyo cogu zaman calmıyo sadec yuksek ses hep aynı ugultu bazende calıyo calsa da hep aynı sarkı aynı tek bir muzik hic degismiyo
Ama dedigim gibi cd si bozuk calmıyo cogu zaman hep aynı ugultu sesi
Bu adam sizce akıl hastasımı
Uyardım kac kez ama sesler devam edecek ben geceleri uyanıgım hep hem 12-6arası gece değil bir sonraki gun oluyo dedi bana
Kk nün uzmanları hemen teşhisi koymuş:)) aynı şarkıyı dinlemesi adamı hasta yapmaz. Ben de beğendiğim şarkıları tekrar tekrar dinliyorum çok şükür gayette sağlıklıyım. Hasta olanlar kabul etmiyordu zaten dimi 🙈🙈

Kk nün uzmanları hemen teşhisi koymuş:)) aynı şarkıyı dinlemesi adamı hasta yapmaz. Ben de beğendiğim şarkıları tekrar tekrar dinliyorum çok şükür gayette sağlıklıyım. Hasta olanlar kabul etmiyordu zaten dimi 🙈🙈
Aynı sarkılar degil tek bir muzik herzaman bozulmus cd ugultusuyla baslayan calısırsa da dım tıs dım tıs dım tıs dım tıs sonra hemen tekrar ugultu ve kapıyo 6 aydır bu sey

"Normal degil" deyip abartmayin bence :) cunku ben de boyleyim 😂 tek farkimiz alt katta oturuyor olmamiz. Bir donem olur geceleri hic uyuyamam. Gece 3 te yemek yapmisligim yahut ev temizlemisligim vardir. Bi anda eser girişirim işlere. Anormal de değilim sadece disiplinsizdir bedenim. Ne zaman keyfi gelirse o zaman uyur kendisi 😂ayni muzigi de arka arkaya 100 lerce kere dinleyebilme ozelligim var 😂 he ama bunlar komsulari rahatsiz etme hakki vermiyor tabiki. Insallah insafa gelir duzelir.

Sende onu gun icinde rahatsiz et. Ben olsam gunduz uyuyor diye gece 12e kadar onun burnundan getirirdim surekli. Ust kat komşumu ben bu sekilde yola getirdim inanin ki. Kadin benle bas edemediği icin suan evinde tik sesi bile gelmiyor

Adam akıl hastası mı bilemem de bu kadar detayı farkedip kafaya takmak da bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası.

Sifon sesine kadar duyup takmak nedir ne diyeyim ki?

Adam akıl hastası mı bilemem de bu kadar detayı farkedip kafaya takmak da bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası.

Sifon sesine kadar duyup takmak nedir ne diyeyim ki?
Uykum cok hafif adam uyutmuyo beni anlamıyomusun 1 kez sifon cekse nese gecede 5-6 kez
Bu detaylardan uykum bolundugu icin farkındayım
Bazen yere pat bisey atıyo korkuyla uyandıgımda oldu o sese o derece
Adamın cıkardıgı bunca problem icinde beni anormal bulman asıl tuhaf olan

Bizim binada da eşinden boşanmış böyle gece kuşu vardı, adamın cd takıntısı yoktu ama , ayna takıntısı vardı. Sürekli aynaya bakardı, binaya girip çıkarken yakalardık aynaya baktığını.
Daha sonra 4.kattan aşağı atlayıp intihar etmişti...
Kameradan izlemiştim . Tesadüf, ben binadan çıktım köşeyi döndüm 32 sn sonra düşmüş... Ve yarım saat boyunca kimse ordan geçmemiş, adam öyle can vermiş...
Bu tip insanlar ya topluma kazandırmalı ya da uzak durmalı ince bir çizgi...
:işsiz:

Korktum. Bence başınıza iş almayın. Sorunlu birine benzedi. Polise, ev sahibine şikayet etseniz bile kimse ona bir şey yapmayacaktır ama sonda o adam şikayetçinin siz olduğunu öğrenince birşeyler yapa bilir allah korusun. Sonuçta adamın akıl sağlığının yerinde olduğunu ve ya olmadığı hakkında bir bilgimiz yok. Umarım yalnız yaşamıyorsunuzdur. Ya duymazdan geleceksiniz sesleri ki bu mümkün değil ya da ne kadar zor olsada sizin için ev değiştireceksiniz.

Ust katta bir adam oturuyor tek basına
Ev anasınınmış duyduguma gore
Çalışmıyor issizin teki
Biz bu eve tasınırken nerden bilirdik adam geceleri uyumuyo
Her gece uyanık
Yurume ayak sesleri sifon sesi tuvalet sesi duş sesi ev supurme gibi seyler yapıyo her gece 12 den sabah 7 ye kadar suruyo bu sesler baslıyo duruyo baslıyo duruyo
Ve oraya buraya tak tak birseyler ya cakıyo yada bildigin eline bisey alıp yerine yani benim tavana yada duvarlarına tak tak vuruyo
Birde anladıgım kadarıyla bozuk bir cd si var onu takıyo her gece
Cd bozuk oldugu icin ugultu sesi yapıyo cogu zaman calmıyo sadec yuksek ses hep aynı ugultu bazende calıyo calsa da hep aynı sarkı aynı tek bir muzik hic degismiyo
Ama dedigim gibi cd si bozuk calmıyo cogu zaman hep aynı ugultu sesi
Bu adam sizce akıl hastasımı
Uyardım kac kez ama sesler devam edecek ben geceleri uyanıgım hep hem 12-6arası gece değil bir sonraki gun oluyo dedi bana

Adam sıkıntılı. Başka bir ev bakmaya başlayın bence siz :)

aklımda böyle kel kafalı, aşırı kilolu, atlet giyen korkunç bi tip canlandı ya :) adamdan tırstım biraz

Back
X