Ust komşu bence ruh hastası peki ya sizce

bu tip insanlar, kendi yaptiklari onlara yapildiginda asiri rahatsiz oluyorlar.
karsi komsum, evde kizartma yapinca evin kapisini acar mutfak penceresi yerine ve apartmani yağ kokutur. cöp saatlerimiz oldugu halde, sabahtan kapisina cöp koyar taa aksama kadar durur poset kapisinda, sular merdivenlere akar. gecen gun, tuvalet copunu seffaf posetle birakmis kapisina sabahtan.kullanilmis wc kagitlari permatikler ne ararsaniz vardi icinde.
apartman merdivenlerine, yogurt koplarina cicek eker koyar, cicekleri sular camurlu su merdivene akar. arabalarini bahce girisine koyarlar kimse arabasina park yeri bulamaz. adeta apartmanda tek basina yasiyormus gibi davranirlar.
herkes bu durumda rahatsiz ama, giyabinda konusurlar asla kapisini calamazlar.

bu hafta once o cop koyunca cop koymaya basladim kapima. arabalari yokken arabayi bahce girisine park edip, tam uc asla yerinden cikarmadan heryere minibusle gittim. cunku arabayi cikardigimda oraya onlarin koyacagini biliyordum.

once utanmadan, cöp icin caldi kapimi. copun saatleri var biliyosun? dedi bana.
evet oyle biliyordum ama, senin sabahtan koyup aksama kadar kapida biraktigini gorunce saat konusunda yanlisim oldugunu dusundum bende senin gibi balkon temizliyorum neden copum balkonumda dursun ki? senin coplere arkadaslik etsinler diye bende kapiya cikariyorum artik dedim.yemin ediyorum tutuldu kaldi bisey diyemedi.

araba icinde, ucuncu gun kocasi baktim ariyor cepten beni. noyu kadindan almis..kadin agzinin payini aldigi icin kendisi aramamis kocasina aratmis olacak.
actim teli, x hanim merhaba arabaniz 3 gun bahce girisinde biz iceri giremiyoruz dogru mu yaptiginiz? dedi.
dogru degilse, oraya sizde birakmayarak bana dogru olani gosterebilirsiniz orasi ortak alan ama sayenizde kimse giremiyor dedim.
insanlara yaptiginiz dogru mu demek yerine, dogru davranip ogretici olun bence, arabam orda duracak lazim oldugunda cikarim dedim ve kapadik teli.

simdi ne cop konuyor ne arabayi kapi girisinde birakiyorlar. ama simdilik. gene yapacaklar biliyorum fitratlari boyle cunku.
yaptiklari an daha beterini yaparak cevap vericem mutlaka bi gun pes edecekler.

huzur isteyen huzur verecek. domates ekip biber beklemek yok yani. bi de tatli dilden ricadan biktim ben, anlamiyorlar cunku.

sizde oyle yapin. size napiyorsa aynisini yapin.
Hahahah kadına mükemmel cevaplar vermissin tebrik ederim coplerinize arkadaşlık etsinler bide 😁 gerçekten haklısın böyle insanlar bizim bina da var düşüncesiz işte hepsi ortak alanda yasamayi bilmiyorlar

Hahahah kadına mükemmel cevaplar vermissin tebrik ederim coplerinize arkadaşlık etsinler bide 😁 gerçekten haklısın böyle insanlar bizim bina da var düşüncesiz işte hepsi ortak alanda yasamayi bilmiyorlar
o zaman mustakil eve gitsinler. toplumu kurallar olusturuyor kurallara uymazsan kaos cikar. apartmanda da herkes ev sahibi. en kotusu bu. gitme durumu yok kimsenin. daha yogurt kaplarina ot ekip merdivenlere dizmeyi dusunuyorum ama vaktim olmadi henuz 😂😂😂😂😂 onun da sirasi var yani😂 tuvalet copunu gordukten sonra kapisinda, beklemenin anlami olmadigini dusundum. ataga gectim. allah affetsin beni digerlerinin de hakkina girdim ama, dinsizin hakkindan imansiz gelir😂😂😂

Ben de o gececilerdenim 4 ten önce yatmam kolay kolay ama ses çıkarmam yani tuhafmış . O sizin bozuk cd dediğiniz bence özel ve farklı bir müziktir , bazıları tuhaf sesler dinlemekten hoşlanır . Tanıdığım birisi de müzik niyetine tuhaf tuhaf sesler dinlerdi;)

bu tip insanlar, kendi yaptiklari onlara yapildiginda asiri rahatsiz oluyorlar.
karsi komsum, evde kizartma yapinca evin kapisini acar mutfak penceresi yerine ve apartmani yağ kokutur. cöp saatlerimiz oldugu halde, sabahtan kapisina cöp koyar taa aksama kadar durur poset kapisinda, sular merdivenlere akar. gecen gun, tuvalet copunu seffaf posetle birakmis kapisina sabahtan.kullanilmis wc kagitlari permatikler ne ararsaniz vardi icinde.
apartman merdivenlerine, yogurt koplarina cicek eker koyar, cicekleri sular camurlu su merdivene akar. arabalarini bahce girisine koyarlar kimse arabasina park yeri bulamaz. adeta apartmanda tek basina yasiyormus gibi davranirlar.
herkes bu durumda rahatsiz ama, giyabinda konusurlar asla kapisini calamazlar.

bu hafta once o cop koyunca cop koymaya basladim kapima. arabalari yokken arabayi bahce girisine park edip, tam uc asla yerinden cikarmadan heryere minibusle gittim. cunku arabayi cikardigimda oraya onlarin koyacagini biliyordum.

once utanmadan, cöp icin caldi kapimi. copun saatleri var biliyosun? dedi bana.
evet oyle biliyordum ama, senin sabahtan koyup aksama kadar kapida biraktigini gorunce saat konusunda yanlisim oldugunu dusundum bende senin gibi balkon temizliyorum neden copum balkonumda dursun ki? senin coplere arkadaslik etsinler diye bende kapiya cikariyorum artik dedim.yemin ediyorum tutuldu kaldi bisey diyemedi.

araba icinde, ucuncu gun kocasi baktim ariyor cepten beni. noyu kadindan almis..kadin agzinin payini aldigi icin kendisi aramamis kocasina aratmis olacak.
actim teli, x hanim merhaba arabaniz 3 gun bahce girisinde biz iceri giremiyoruz dogru mu yaptiginiz? dedi.
dogru degilse, oraya sizde birakmayarak bana dogru olani gosterebilirsiniz orasi ortak alan ama sayenizde kimse giremiyor dedim.
insanlara yaptiginiz dogru mu demek yerine, dogru davranip ogretici olun bence, arabam orda duracak lazim oldugunda cikarim dedim ve kapadik teli.

simdi ne cop konuyor ne arabayi kapi girisinde birakiyorlar. ama simdilik. gene yapacaklar biliyorum fitratlari boyle cunku.
yaptiklari an daha beterini yaparak cevap vericem mutlaka bi gun pes edecekler.

huzur isteyen huzur verecek. domates ekip biber beklemek yok yani. bi de tatli dilden ricadan biktim ben, anlamiyorlar cunku.

sizde oyle yapin. size napiyorsa aynisini yapin.
Ayakta alkışlıyorum yemin ederim :)

Siz de gündüz ona rahat vermeyin, müzik açın, süpürge açın, gündüz eve gelirken ziline basın, yanlışlık oldu dersiniz.

Bu tuhaf adam gunduz yatmıyo gunduz giriyo cıkıyo eve bi arabası var bi bakmısın evde bi bakmısın yok
Giriş cıkıs saati diye bisey yok her an gider her an gelir gun icinde yani gunduz uyumuyo o aksam yatıyo tahminim aksam 6 gibi yatıyo gece 12-1 kalkıyo

Siz de gündüz ona rahat vermeyin, müzik açın, süpürge açın, gündüz eve gelirken ziline basın, yanlışlık oldu dersiniz.
[
Otifleksin silikon uyku tıkacını kulağınıza uygun şekilde yerleştirirseniz çok güzel keser sesi pamuk gibi uyursunuz .

yok cnm ev bakıyorum yine bu boyle cekilmez evdeki herkes her gece kulak tıkacıyla yatamaz hem nereye kadar tıkac
Bir manyagın yuzunden bikac ay sonra yeniden taşınmak zorunda kalınıyomuş bakın
Eve de girerken bilinmiyoki ne problemi var
Kavun değilki koklayalım
Icıne dısına bakıyon iyi geliyo gozune girip oturuyon sonra yasamaya baslayınca tuhaf tuhaf sorunları cıkıyo hemen
Taşınmak da dünya para masraf iş yorgunluk
Allah belasını versin boylelerinin

o zaman mustakil eve gitsinler. toplumu kurallar olusturuyor kurallara uymazsan kaos cikar. apartmanda da herkes ev sahibi. en kotusu bu. gitme durumu yok kimsenin. daha yogurt kaplarina ot ekip merdivenlere dizmeyi dusunuyorum ama vaktim olmadi henuz 😂😂😂😂😂 onun da sirasi var yani😂 tuvalet copunu gordukten sonra kapisinda, beklemenin anlami olmadigini dusundum. ataga gectim. allah affetsin beni digerlerinin de hakkina girdim ama, dinsizin hakkindan imansiz gelir😂😂😂

Tuhaf geldi bana kapıya çöp koyup başkasının kapısını çalması.

Ben kapıya ayakkabı bıraksam, başkasının kapısını ayakkabı için çalmak aklıma bile gelmez.

Yapmadığım ve hoşlanmadığım bir şey için kapı çalarım calacaksam.

Bu Allahın bir imtihanı mı bana sizce ve de bu evden de tasınmam icin Allahın takdir ettigi bir sebepmi ? Okdar cok taşınmak zorunda kaldımki su ana kadar soruyorum ister istemez neden ben diye

yok cnm ev bakıyorum yine bu boyle cekilmez evdeki herkes her gece kulak tıkacıyla yatamaz hem nereye kadar tıkac
Bir manyagın yuzunden bikac ay sonra yeniden taşınmak zorunda kalınıyomuş bakın
Eve de girerken bilinmiyoki ne problemi var
Kavun değilki koklayalım
Icıne dısına bakıyon iyi geliyo gozune girip oturuyon sonra yasamaya baslayınca tuhaf tuhaf sorunları cıkıyo hemen
Taşınmak da dünya para masraf iş yorgunluk
Allah belasını versin boylelerinin
Bende bunu diyorum taşındığınızda çok masraf edeceksiniz, üstelik gideceğiniz yerde de gürültü olmayacağının garantisi yok. Yeni evinizde de gürültülü seks yapmayı alışkanlık haline getirmiş, bebeği sürekli geceleri ağlayan, bağırarak konuşan, müziği son ses açan komşularınız olabilir.
Silikon uyku tıkacının kulağınızda olduğunu hissetmezsiniz bile çok rahattır. Şehir hayatı için şart olduğunu düşünüyorum. Ben yıllardır kullanıyorum. Yazın tatil beldelerine dönemsel iş için gittiğimde de kullanırdım ve inanın odamın önünde 20-30 çalışma arkadaşım içer eğlenirlerdi seslerini hiç mi hiç duymazdım. Dışardaki inşaat sesini ya da banyo olan yan odamdaki saç kurutmanın sesini dahi duymuyorum tıkaçlarım takılıyken. Üstelik evde biri hapşırsa, tıkacım yoksa uyanacak kadar hassasım. Ev taşımak gibi bir kumarı oynamaktansa, tıkaçlara bir şans verirdim ve asla üst kat komşumla tekrar muhatap olmazdım. 4 kez ikaz etmişsiniz anlamamış zaten bir madde ya da ilaç kullanıp kullanmadığı da belli değil. O belki kaybedecek hiçbirşeyi olmayan tehlikeli bir insan olabilir, dikkatli olun lütfen şansınızı zorlamayın.

Back
X