• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu sinirimi bozdu

Valla annemin de başına geldi , ne yaptıysak olmamıştı ve kadın aşırı çirkefti.En son çare polisi aradık , işe yaramazsa mahkemeye kadar gidicekti.Polis gelince kadın bir daha hiç bişey silkeleyemedi.Biz de site yöneticisine söylemiştik ama sonuç vermemişti.
Valla simdilik bugun site yonetimine sikayet ettim. Ilgileneceklerini soylediler. Hatta onlarda cevre temizligi yuzunden bu durumdan sikayetciler kimseye laf anlatamiyoruz diyorlar.

Site yönetimi yasaklamış kadında ki azime hayran kaldım doğrusu. Orta yolu bulmak lazım bu konularda.

Ben de ara sira biseyler silkeleme ihtiyaci duyuyorum, alt kat komşuma söyledim durumu balkonda çamaşırım olmadığı sürece silkeleyebilirsin dedi. Siz de bu tarz tekliflerle gidin bence.

Aynısını
Valla 2 yildir surekli uyariyorum kadin hala ayni azim iste demekki.
Normalde yasak tamamen birsey silkelemek
Cunku o gun ben uygunsam altimdakinin camasiri olur vs vs gibi cok katli oldugu icin

Aynı sitede başka binadaymış da ordakiler birşey demiyormus da falan filan. Hepsinin dediği gibi temiz benim silkelediklerim diyor. Ya hu tasindigindan beri pencere önlerim kırıntı, oyun hamuru, yemek kalıntısı, kıl, tüy dolu. Beni yalancı çıkartıyor aklı sıra.
Amaaan herneyse işte böyle insanlar her binadan çıkıyor üç beş tane. Altındakini illallah ettiriyor. Piyango da iki seferdir bana vurdu. Ben de kibar kibar rica ediyorum lütfen silkelemeyin diye. Bağır çağır rezil işte. Utana sıkıla söylüyoruz karşıdan gelen muamele böyle. Ama bir daha yapsın o zaman görecek artık tiksindirdiler kendilerinden. İşin kötüsü ev sahibi benimki.

Çamaşır aşması ayrı fecaat zaten. Balkonda oturamıyoruz. Balkonu çarşafla kapatıyor. Yazın yirmidört saat o çarşaflar benim balkonumun içinde. Kışın da öyle hala. Bir gün tepem atacak üzerine sıkacağım zeytinyağını o olacak. Kibarliktan anlamıyor böyleleri.
Demekki hepsinin ayni bahanesi cirptiklarim temiz ozaman yapma demi.
Allahtan benimki camasir teline seriyor camasirlarini. Benim altimdakine birde akil veriyor camasir teline asin camasirlarinizi diye :-)

Vallahi hayatım yön3time şikayet edeceksin, gerekli uyarı ve ihtarı site yönetimi kaşe imza ile gönderecek.Halen yapmata devam ederse.Notere gidip bir 100 tl verip durumu anlatır bir şekilde ihtarname yazıp aynı şeye devam etmesi durumunda Kat mülkiyeti nin ilgili şu maddesi gereğince Hukuksal yasal işlemlere başlanılacağını ihtaren bir ihtarname göndereceksin..Sonuç durumuna göre gerekirde dava açacaksın..Yada Ordan taşınıp başka bir sitenin en üst katından ev alacaksın...Benzer durumlar tümmtoplu yaşam alanlatında mevcut..Yada müstakil bir eve çıkacaksınız..
Yonetime bugun sikayet ettim bakalim. Olmazsa diger konuyu dusunecegim once delil toplayip fotograf video gibi.
Suan tasinamam zaten ama bende neden var neden insanlar kurallara uymaz ki halbuki onlar kurallari uygulasa hersey iyi olacak.
Bence benim mustakil eve cikmam degilde boyle apartman adabini bilmeyenlerin cikmasi gerekiyor.

Ya değmez bu kadar baş ağrısı yapmaya diplomalı cahill iişte bu kadın milletide ne meraklı arkadaş bişeyler çırpmaya karşı komşu sabah halıyı çırptığı yetmemiş gibi bide sopayla pata küte girişti halıya gelde sinirlerin zıplamasın.. çok şükür üstümde kse yok yoksa senin kadar sabırlı olamazdım onu o balkona çarşaf diye asardım..
Evet daha bugun bile surdu basagrim acile gittim igne yaptirdim. Evet diplomali cahil iste okumus essek Annemlerin karsisindada var bi kadin sabah 8 de pat kut pat kut hali kilim yorgan Allah ne verdiyse yapar. Kimsede ses etmiyor kadina. Altindaki garibimde hergun cam onunu ufleyerek bezle siliyor. Dusuncesiz insanlar iste.

Iyyy ayni benim ustteki benimki pasakli bisey silkmiyoda kadin yonetici cene bilmem kac km hizinda ev sahibi ben kiradayim resmen ustumde nefes almasina bile uyuz oluyorum artik :KK43: cocugu evde skotur gb bisey varya ayakla gezilen sey adi neyse ucak pisti gb onla dokasiyo... msj atsam bin tane sey yaziyo kabul etmiyo bende her bindiginde duvara vurdum en sonunda o cildirdi trbiyediz cahil bisuru lafi bana giydirdi bende terbiyedizde cahilde degilim dedim... ses istemiyosam mustakil eve gitcekmisim mercimek beyinli hirsimi alamadim yokmus gb davraniyorum cunku pacoz cok dilli ben onla basedemem ama bi kasik suda bogasim geliyo://
Al iste ayni benimki gibi cok dilli bir gorsen karsisinda ikna olursun yani o derece susup birsey yokmus gibi geri cekilirsin. Cunku laflari siraliyor hic susmuyor kadin. Boylelerini alip islak sopayla dovecen o olacak. Dunden beri cok sinirim bozuk yani

Resim ya da video çekin eğer bir daha silkelerse elinizde delil olur . Benimde üst komşum aynı sizin gibi ben video çektim kocaman bi halı sarkıtıp 5. Kattan silkeliyodu balkonu yıkıyo suyu bize iniyodu bir iki dayanamadım artık balkonu yıkadığı bi gün gittim konuşmak için kapıyı açmadı bende ev sahibine şikayet ettim şimdi balkonu yıkamıyo ama arkadan yatak odasının camından silkeliyo bakalım en sonunda yine şikayet edicem ev sahibine ayrıca yazıda asılı panoda silkelemek yasak diye ama anlamıyolar kadın öğretmen bide yani
Ya iste niye anlamiyorlar kurala uymak bukadar mi zor. Ben niye uyuyorum ben niye yapmiyorum ben niye kucucuk paspaslari bile elektirikli supurgeyle zorlanarak cektiriyorum. Bende bi dahakine video cekecem. Tabi insallah birdaha yapmaz diyorum ama yine yapacak biliyorum. Ama cok pis kil oldum kadina bukadar degildimde sen pasakliysan napayim lafi deli etti beni

Birileri şu insanlara apartmanda oturma adabını öğretsin yaa. Apartmanda yasamayı bilmeyenlerde yer evde otursun köye göç etsin mümkünse nedir bunlardan çektiğimiz bizim. Bizim de bahçede mangal yakıp semaverde çay yapıyorlar tek sorun üst olmuyor bazen görgü yok insanlarda malesef :işsiz::KK43::sinirli::skandal:
Ogrenmezler arkadasim ogrenmezler onlara sorsan gorgulu insanlar apartmanda yasamak en cok onlarin hakki. Bahcede semaver hadi neyse dersinde mangal hic iyi birsey degil.

Ogrenmezler arkadasim ogrenmezler onlara sorsan gorgulu insanlar apartmanda yasamak en cok onlarin hakki. Bahcede semaver hadi neyse dersinde mangal hic iyi birsey degil.
Mangal için elektrikli ızgara kullanıyoruz evde sitede yasak yakılması kimse yakmıyor ilk taşındığımız zaman 1-2 kişi yakmıştı balkonda site yönetimi uyardı artık yıllardır yakan yok.

Ben bir Lise mezunu olaraktan, dört senedir, bu konularda anca laf anlatabildiysem üst katımdaki Üniversite mezunlarına -ki benim kaçıncı kez uyarmalarımla değil, bina toplantısıyla anca aldı görgüsüz kafacıkları- artık bu "okumuş ayılara" hiç şaşırmıyorum (Ayılardan özür diliyorum tabi)
Yav bi pislikleri bitiyor, biri başlıyor. Şimdi de çöp sularını akıta akıta inip çıktıkları merdivenleri öylece bırakıp, anca biz silene kadar günlerce basıp geçiyorlar üzerinden ve hatta çöp suyu çöp suyu üzerine bile akıyor, o kadar pis insanlar ki anlatamam. İşleri iyi, giyim-kuşam yerinde, dışardan ne görgülü-bilgili, temiz-pak insanlar (peh) İş arkadaşları falan bu hallerini görseler ne düşünürlerdi acaba...
Canim valla ayilardan ozur dilemek lazim ki onlar bile bulunduklari ortama ayak uyduruyorlar. Okumus cahil insanlara disardan bakinca kimse anlamiyor. Bugun bir komsuma yaptigini bahsettim kadin bana neredeyse inanmadi Allah Allah cok terbiyeli naif kibar bir kadin halbuki hic inanamadim dedi dusun yanii.

Ogrenmezler arkadasim ogrenmezler onlara sorsan gorgulu insanlar apartmanda yasamak en cok onlarin hakki. Bahcede semaver hadi neyse dersinde mangal hic iyi birsey degil.[/QUOTE

yok yaa mangal da aynı semaver de aynı duman kaplıyor heryeri insanlarda görgü olmayınca zor. Bi de havalayım diye dolaşıyor burnu havada görünce gülesim geliyor :))

Ay bu ben cok temizim adi altinda bir seyler silkeyen komsusunun hakkına giren insanlardan nefret ediyorum. Annemin üst komşusu da böyle gecekondudan tasinmis. Hem süpürür arkasindan silkeler. Biz bayram temizligi yapariz camlari sileriz bu arife günü baslar pit pit silkelemeye. Guzellikle soyledik olmadi bagirdik cagirdik olmadi iki lafinsan biri ben temizim. Sen temiz degilsin sen gorgusuzsun bunu yapan arkadas. Biz de biliyoruz yedigimizi ictigimizi balkondan silkelemeyi ama insan oldugumuz icin balkonumuzun kosesine silkiyoruz masa ortumuzu. Neyse sinirlendim yine.

bağlı olduğunuz belediyenin zabıta ekiplerini arayarak şikayettu bulunun. eğer site yönetiminizin de böyle bir kararı varsa ve toplantıda alınmış genel kurula sunulmuşsa zabıta ekipleri ceza yazabiliyorlar.
Evet canim site yonetiminin kesin aldigi bir karar. Hatta giriste kac yere yazi asilmisti altinda muhur olan. Cunku camdan vs heryerden yere cop attiklari icin cevre temizlenmesi zor oluyor diye. Himm oyle birsey oldugunu bilmiyordum. Simdilik yonetime gittim onlar uyarirlar yine yaparsa artik isleri zorlarim bende

Sizin yonetimde haftanin belli bir gunu belli bir saate kadar cirpma izni yokmu. Yonetimle bunu konussaniza.
Canim olmasi imkansiz cunku 96 daire var ve herkesin gunu birbirine uymaz.Uygulanamaz o yuzdende kesin karar cirpilmayacak diye uyari yapilmis.

Mangal için elektrikli ızgara kullanıyoruz evde sitede yasak yakılması kimse yakmıyor ilk taşındığımız zaman 1-2 kişi yakmıştı balkonda site yönetimi uyardı artık yıllardır yakan yok.
Himm tamam bende atesli sandimda o duman cok rahatsiz eder diye demistim.

Back
X