Karsi apartmanimda 2 tane asiri hareketli 5 yas civari erkek / kız ikiz cocuklar var.
Onceleri anne baba alirdi simdi tamamen babaanne bakiyor. Tum yaz gece 2 ye kdr sokakta scooter kullandilar evde gecirdikleri zaman sayilidir ondada balkonda ciglik atarak kavga etmek yada ev esyalarini sokaga atmak sekilde oyunlari var
Ve o cocuklar agam pasam diye buyutuluyor tum apartman cama cıkıp xxxx gene ne buldun aglayacak diyor

Bahcemde baktigim 3 yas civari bir kopegim var onu o kdr rahatsiz ediyorlarki bir yaptilar sustum 2 yaptilar sustum yoldaki sivri mıcır taslari atiyorlar uyuyan kopege tas atmak nedir babaannede baslarinda oynayin oglum diyor?
Ona merhamet duymayan buyuyunce babaanneye siddet uygulamayacakmi?
Bir keresinde hayvana denk geldi cani cok yandi esim aldi goturdu sevmek istiyosaniz gelin yada ben getirdim dedi odleri patladi bir daha yanastiginizi goreyim salariz dedi ne oldu hala ayni hala biz yoksak satasiyorlar hala tas atiyorlar bizi gorunce ciglik cigliga kaciyorlar cunku bu oyun!
Benim ust komsum var duvarlar kagit gibi 9 aylik bebegi var bazen gece uyumuyor hasta diye uzuluyoruz
1 kere cok asiri gurultu oldu evden 12 tane buyuk 9 tane cocuk cikti ( eski zamanlardi) oyle donemlerde tabiki birsey demem benide o idare ediyordur.
Ama karsimda banane yaa diyen biri olsa tavrim farkli olurdu.
Az once anlattigim aile cekilecek gibi degil asla hayir yok asla yol gosterme egitim yok