Üst komşu ve bitmeyen sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana gelen cevap belediyeden ve kamu denetciliginden. Ne mezunu olduklarini kendin arastir. Cahil kelimesinin de ekran görüntüsünü aldım. Muhteşem avukatinla tanisirim.
Cahilcim bir dosya daha ekliyorum sana gerci sana göre ses siddetini ölcen bi alette yok ama ne kadarını anlayabilirsen

Eklentiler

• A077035C-10A4-4BD7-9183-96DF7185AB69.webp
    A077035C-10A4-4BD7-9183-96DF7185AB69.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 26
Hanımlar merhaba,

başlıktan da anlaşılabileceği gibi derdim üst komşum. Özellikle son 2 aydır sesleri hiç kesilmiyor bıktım artık. Her gün akşam 7den sonra vileda yapıp süpürge açıyorlar. Gün içinde en az 10 kere eşya çekme sesi geliyor.

yetmiyor gibi bir de 4 yaşlarında bir kızları var ki aman Allahım kız normal bi şekilde yürümüyor sanki, hatta yürümüyor. Devamlı güm güm güm koşturuyor ayaklarını vura vura. Gece 12.30 da bile yani. Sonra ailesinin bağırış çağırış sesleri..

Bir kere eşim güzellikle konuştu, kusura bakmayın bebeği sütten kesiyoruz ondan biraz ses dediler bir de yalqn yani. Ben bebek sesi duymuyorum ki, duyduğum sesleri ayırt edebiliyorum🤔

şimdi ben de yaza doğum yapacağim için tekrar tekrar konuşmak, yüz göz olmak iyi olur mu bilmiyorum. Hani halden anlayım istiyorum pandemi dönemi vs çocuklar eve kapandı ama şöyle ki biz lojmanda yaşıyoruz bir sürü çocuk var burada rahat rahat annesi çıkarabilir sosyalleşebilir ortam rahat geniş. Hamileyim baş ağrılarım oluyo bi de her gün her gün olunca dayanamıyorum. Çekiniyorum da ama. Sizce çıkıp konuşmak gerekli mi? Hiç böyle muhabbetlere gitmedim bilmedigim için soruyorum
Ne yapsın çocuk evınde yurumesınmı ?

Bahsettigin sey 2015 yilinda kaldırıldı. Neyse savcilikta gorusmek uzere. Cahil kelimesi ustune biraz daha araştır.
Canım malesef kaldırılmadı malesef uygulanıyor hepimiz sitede mahkemeye gittik ve olay 2020 de oluyor, cahilcim ben sana direk vekalet bilgilerini ileteyim, sen yorulma istersen. Ahahah ses siddetini ölcen alet diye bisey yok ok ok anlıyorum

Ne yapsın çocuk evınde yurumesınmı ?
Ya kadın vileda sesinden rahatsız oluyor siz hayatınızda vileda sesi duydunuz mu? Akıl tutulmasının farkında mısınız ? Kadın takmıs komsusuna hamile de oldugu icin kendi cocugunun da aynı gürültüleri yapacağının farkında değil

Ya kadın vileda sesinden rahatsız oluyor siz hayatınızda vileda sesi duydunuz mu? Akıl tutulmasının farkında mısınız ? Kadın takmıs komsusuna hamile de oldugu icin kendi cocugunun da aynı gürültüleri yapacağının farkında değil
Tövbeler olsun

Canım malesef kaldırılmadı malesef uygulanıyor hepimiz sitede mahkemeye gittik ve olay 2020 de oluyor, cahilcim ben sana direk vekalet bilgilerini ileteyim, sen yorulma istersen. Ahahah ses siddetini ölcen alet diye bisey yok ok ok anlıyorum
Ek gorunmuyor. Resmi yaziyi ekliycem

Eklentiler

• IMG_20210224_104405.webp
    IMG_20210224_104405.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 37
Canım sen ses siddetini ölcen bir cihaz yok demissin, allah askına senin hangi dediğini kim takar ? Hadi son mesaj sen devam et sana cevap dahi vermem. 😄😘😑 herhangi bi kanun maddesi 2015 de kaldırılıp 2020 de tekrar kabul edilmis olabilir ama sen düşünemediğin icin bunu da anlayamazsın, 2020 de ki son uygulamayı ben sana anlattım. Bizzat ta yasadım, Mahkeme numarası da vereyim istersen kendini kücük düsürüp gidip anadolu adliyesinden bak istersen daha ne diyim? Gercekten bu cehalet gürültüsü ile uğraşmayacağım selametle zamanıma yazık

Aynı sizin gibi
Komsum benim kapıma geldi 8 den sonra süpürge calıstırıyorum diye 3. Kez kapıma geldiğimde ilgili kanun maddesini cıktısını alıp eline vermistim, ve hayde dedim tüm gün calısıyorum aksam 8 normal bi saat gece 12 den sonra tam anlamı ile sessizliğe gömülüyoruz, kusura bakmayın cocuk sesinin aynısını sizin cocugunuz da cıkartacak, gece 12 ye kadar günlük hayata dair her gürültü olabilir cok paranız varsa dubleks eve yallah
Geçenlerde bu problemden dolayı bir başka üye yazmıştıda ona bu durumlarda zabıtaya şikayet edilebineceğini ve onlarında desibel ölçer vereceğini o ölçere görede gürültü yapan kişilere para cezası kesildiğini yazmışlardı sizde bu yola başvurabilirsiniz bence

Geçenlerde bu problemden dolayı bir başka üye yazmıştıda ona bu durumlarda zabıtaya şikayet edilebineceğini ve onlarında desibel ölçer vereceğini o ölçere görede gürültü yapan kişilere para cezası kesildiğini yazmışlardı sizde bu yola başvurabilirsiniz bence
Yukarıda cahil bir üyemiz ses siddetini ölcen bir alet olmadığını, ve böyle bisey olmadıgını yazmıs oysaki biz de baska bi sitede beslemesi yasak olan bir köpeğin tahliyesi icin aynı sizin dediğiniz yöntemi uyguladılar 2020 de dava edildi komsu, 2021 de subatta karara cıktı ama sanırım sizin ve benim dediğimşz hayal:) okudunuz mu yukarı daki konusmaları

Kesinlikle katılıyorum size... Maalesef her şeyi kendine hak gören bir nesil yetiştiriliyor. Bu çocuklara kendini başkasının yerine koymak veya dünyada kendilerinden başka insanlar olduğu öğretilmediği için asla empati kuramıyorlar, bencil yetişiyorlar. Sadece gürültü denilip geçiliyor, sadece buna katlanan komşu sıkıntı çekiyor diye düşünülüyor ama dediğiniz gibi asla kısıtlanmayan ve her şeyi kendine hak görerek yetişen bu çocuklar büyüdüklerinde de aynı kafayla devam ediyorlar...

Karsi apartmanimda 2 tane asiri hareketli 5 yas civari erkek / kız ikiz cocuklar var.
Onceleri anne baba alirdi simdi tamamen babaanne bakiyor. Tum yaz gece 2 ye kdr sokakta scooter kullandilar evde gecirdikleri zaman sayilidir ondada balkonda ciglik atarak kavga etmek yada ev esyalarini sokaga atmak sekilde oyunlari var
Ve o cocuklar agam pasam diye buyutuluyor tum apartman cama cıkıp xxxx gene ne buldun aglayacak diyor :D
Bahcemde baktigim 3 yas civari bir kopegim var onu o kdr rahatsiz ediyorlarki bir yaptilar sustum 2 yaptilar sustum yoldaki sivri mıcır taslari atiyorlar uyuyan kopege tas atmak nedir babaannede baslarinda oynayin oglum diyor?
Ona merhamet duymayan buyuyunce babaanneye siddet uygulamayacakmi?
Bir keresinde hayvana denk geldi cani cok yandi esim aldi goturdu sevmek istiyosaniz gelin yada ben getirdim dedi odleri patladi bir daha yanastiginizi goreyim salariz dedi ne oldu hala ayni hala biz yoksak satasiyorlar hala tas atiyorlar bizi gorunce ciglik cigliga kaciyorlar cunku bu oyun!

Benim ust komsum var duvarlar kagit gibi 9 aylik bebegi var bazen gece uyumuyor hasta diye uzuluyoruz
1 kere cok asiri gurultu oldu evden 12 tane buyuk 9 tane cocuk cikti ( eski zamanlardi) oyle donemlerde tabiki birsey demem benide o idare ediyordur.
Ama karsimda banane yaa diyen biri olsa tavrim farkli olurdu.
Az once anlattigim aile cekilecek gibi degil asla hayir yok asla yol gosterme egitim yok

Aiz gercekten okudugunuzu anlamayan insanısınız gerçekten kendinizi gene komik duruma düsürdünüz dur bi güleceğim sana hahahaha 😂 gönderdiğiniz ilgili kanun maddesinde devamlılık arz etmeyen sistematik olmayan ses siddetinden ötürü takibi yapılamadıgında ses ölcümü yapılamadıgı anlatılmıs, yani böyle bir uygulama yoktur dememis , anladın? Böyşe bir uygulama ses siddeti ölcümü yasaktır dememis cok iyi biliyorum bu konuyu 2021 de bu dosyamız karara cıktı ses siddeti ölcüm analizi bilirkisiye gitti bilirkişi ile mahkemeye sunuldu, yani demem o ki gene cahil oldugunuzu beyan ettiniz kendinizce size iyi günler az bildiğiniz konularda konusup kendinizi bu mecralarda rezil etmeyin

Bizimde üst katımızda ki 3 çocuğu var 2 si büyük diğeri 4 yaşında bazen o kadar çok sesleri oluyor ki çocuk uyanıyor bende mesaj atıyorum abla kusura bakma ama çok ses geliyor diye tamam canım sen kusura bakma diyor sonra sesleri kesiliyor bazen çoğu zaman hatta seslenmiyorum sonra adım çıkacak diye :))) ama bazen sınır ediyorlar yazıyorum mecburen

Karsi apartmanimda 2 tane asiri hareketli 5 yas civari erkek / kız ikiz cocuklar var.
Onceleri anne baba alirdi simdi tamamen babaanne bakiyor. Tum yaz gece 2 ye kdr sokakta scooter kullandilar evde gecirdikleri zaman sayilidir ondada balkonda ciglik atarak kavga etmek yada ev esyalarini sokaga atmak sekilde oyunlari var
Ve o cocuklar agam pasam diye buyutuluyor tum apartman cama cıkıp xxxx gene ne buldun aglayacak diyor :KK70:
Bahcemde baktigim 3 yas civari bir kopegim var onu o kdr rahatsiz ediyorlarki bir yaptilar sustum 2 yaptilar sustum yoldaki sivri mıcır taslari atiyorlar uyuyan kopege tas atmak nedir babaannede baslarinda oynayin oglum diyor?
Ona merhamet duymayan buyuyunce babaanneye siddet uygulamayacakmi?
Bir keresinde hayvana denk geldi cani cok yandi esim aldi goturdu sevmek istiyosaniz gelin yada ben getirdim dedi odleri patladi bir daha yanastiginizi goreyim salariz dedi ne oldu hala ayni hala biz yoksak satasiyorlar hala tas atiyorlar bizi gorunce ciglik cigliga kaciyorlar cunku bu oyun!

Benim ust komsum var duvarlar kagit gibi 9 aylik bebegi var bazen gece uyumuyor hasta diye uzuluyoruz
1 kere cok asiri gurultu oldu evden 12 tane buyuk 9 tane cocuk cikti ( eski zamanlardi) oyle donemlerde tabiki birsey demem benide o idare ediyordur.
Ama karsimda banane yaa diyen biri olsa tavrim farkli olurdu.
Az once anlattigim aile cekilecek gibi degil asla hayir yok asla yol gosterme egitim yok
Cok üzüldüm ya okuyunca uyuyan köpeğe tas atmak nedir ? Benim kendimce insanları ölctügüm bi analizim vardır, hayvana bebeğe duyarlı olmayan, kapının dışına ayakkabı koyan, küfürden baska kelimesi olmayan, ön koltuga bebeği ile oturan, sorunlarını salt bağırarak halletmeue calısan cahildir, ve hic şaşmaz bu

Cok üzüldüm ya okuyunca uyuyan köpeğe tas atmak nedir ? Benim kendimce insanları ölctügüm bi analizim vardır, hayvana bebeğe duyarlı olmayan, kapının dışına ayakkabı koyan, küfürden baska kelimesi olmayan, ön koltuga bebeği ile oturan, sorunlarını salt bağırarak halletmeue calısan cahildir, ve hic şaşmaz bu

Neler cekiyoruz bir bilseniz birde tum sorumluluk kadinda, azcik buyuynce hic basedemeyecek kopek yokkende cok kavgalar cikti, bir kere baya polisin karistigi silahli kavga cikmis ve hala agam pasam canim cocugum modunda cocuk dediginin gece 2 de scooter ile sokakta ne isi var anlatilmaz neler neler yapiyorlar
Ben asla taviz vermiyorum insan gibi gelsinler benim garipte beni gorunce havlamiyor bile ugrasmaktan yıldı :D

Deniz90, burası senin konun değil farkındaysan, seni destekleyen mesajları cevaplayıp polemik çıkarmaya çalışma daha fazla. En cok sen haklısın tamam evet. Vurdum gol oldu by yazmış 15 yaşında mısınız 🤣 Kendi üslubunu yeterince belli ettin zaten bence artık susmalısın.

Modlardan konunun kapatılmasını talep ediyorum, yoksa bu hanım olayları farklı çekip herkesin sinirini bozmaya devam edecek.

konuda ses olcumu yapılmadıgı falan yazılmıs nereden cıkardınız bunu arkadaslar tabıkı zabıtayı arayıp sıkayet ettıgınızde gerekırse desıbel ölcum yapıyorlar

sesınden ve pıslıgınden sıkayetcı oldugum komsuma ceza kesıldı zabıtalar kara kasıma kara gozume kesmedı heralde o cezayı veya hıc tanımadıkları bır ınsanım sonucta lafıma guvendıklerınden kesmedıler degıl mı ?

Modlardan konunun kapatılmasını talep ediyorum, yoksa bu hanım olayları farklı çekip herkesin sinirini bozmaya devam edecek.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, yalnız konu kapattırmak istediğinizde şikayet et butonuna basarak bildirirseniz talebinizi görmeme gibi bir olasılığımız kalmaz, topikte yazdığınızda genellikle fark etmiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X