Ust komsu:(

Benim komsularimda oyle haftanin 7 gunu istedikleri saatte sirkeliyorlar.. Gecen gun benim ustumdeki sirkeledi onun ustundeki de ben sana yapinca kiziyorsun sende ona yapiyorsun dedi kendi aralarinda tartistilar :) ben izliyorum.. Yani insanlar anlayişsiz olunca oyle oluyor velhasil.. Ayrica elektrikli supurge resmen vakumluyor haliyi sirkeleme niye anlamiyorum

Ben sofra bezi dahi silkelemiyorum. Günümüzde hala halı silkeleyen tuhaf insanlar mevcut. Aç süpürgeyi süpür! Ama beterin beteri var. Üst katimda gece yarısı süpürge açılır sabahın koru halı silkelenir. Kocaman çocukları koşarak ve çığlık atarak oynarlar gece gündüz farketmez.
Ayrıca bina içinde de okadar uyarma ma rağmen oyun oynarlar . Arsız çocukları da.
Kadınlar çay bardakları ni alır bina içinde merdivené oturur lak lak yaparlar.
Bebeğim yokken okadar sıkıntı etmiyordum ancak b3beğimden sonra illallah geldi. Bukadar terbiyesiz olmaya kalksam olamam sanırım.
Genel alarak iyi insanlar ancak binada yaşamayı malesefki bilmiyorlar. Yani ayı olsa okadar ses yapar en azından kış uykusunda rahat ederim .

Böyleleri ni uyardiktAn sonra takmıyorsa ağız kavgasina girme anlamazlar. En olmadı zabitayi ara. Ben aramadim arasam çocuklara vurabilirler aman öyle iste zor en iyisi müstakil ev mis gibi.

Yemin ediyorum artik deli olacam malum yaz ve kapi pencere acik ustteki umursamaz komsum her taraftan sirkeliyor sirkeleme yasak ya belli bir gun ve saatimiz var o saat disinda her taraftan sirkeliyor bugun hali sirkeleme sesiyle kalktim bide ne goreyim koskoca haliyi pencereden sirkeliyor:oha: yahu sen o haliyi nasil gecirdin o pencereden yatak odasinin cami da acik ciktim cama kizdim sirkeleme gunu degil sirkeleme tarafi bu taraf degil neden her yerden sirkeliyorsun diye kadinin umrunda degil ne yapayim bilmiyorum usandim valla camlari acamaz oldum korkudan
Nereyi sirkeliyor?

Ben mahalleyi inletmiştim birinde

Haklı bendim çıkan karşı bloklara o utansın

Ben aşağıda çamaşır asarken silkeledi tepemden

Süpür herkes gibi dedim bu şaggy yatıyor tüyü vs dedi değiştir o Zaman dedim

ki süpürüp de sallandırmamıştı sanki böyle pikniğe gider toz toprak bulaşır ya öyle bir de pisti

Uzun bir süre görmedim sonra bir baktım ben geliyorum sokakta yokuştan aşağı doğru hatun çırpıyor

Kolay gelsin ile başladım ilkokul öğretmeninden annesinden vs başlayarak herkesi andım eğitim cehli alır ama sendeki baki kalmış da dedim

bir de sana çocuğumuzu okut diye insanlar gönderiyorlar diye de konuyu kapattım

Kucağımda çocuk vardı olmasa idi daha da sayardım

Küçük paspasları ben de silkelerim ama koskoca halı bu zamanda kimse silkelemiyor zaten şimdiki elektrik süpürgeleri tertemiz yapıyor

bu tür durumlarda biraz fenalık iyidir kapısına dayanın dişinizi gösterin ben öyle yapıyorum genelde size de yazık

En üst katta mı bunlar?
Kapatın evinizin kapı-penceresini, alın elektrikli süpürgenizin dolu toz torbasını, çıkın çatıya, patlatın, içini sallayın baklonlarına pencerelerine doğru. Her seferinde yapın bunu, ne zaman ki vazgeçer, o zamana kadar yapın.
Daha beter olursa, bulaşık suyu, çürük meyve sebze ne varsa çatıdan hop balkonlarına, çöplerinizi günlük gidin orada boşaltın.

Neyse, uymayın siz bana, çıngar çıkartacak şeyler bunlar. Ama düşüncesi bile keyifli :KK53:
Şu an yaptığımı hayal ediyorum... Bir rahatlama geldi :D

En üst katta mı bunlar?
Kapatın evinizin kapı-penceresini, alın elektrikli süpürgenizin dolu toz torbasını, çıkın çatıya, patlatın, içini sallayın baklonlarına pencerelerine doğru. Her seferinde yapın bunu, ne zaman ki vazgeçer, o zamana kadar yapın.
Daha beter olursa, bulaşık suyu, çürük meyve sebze ne varsa çatıdan hop balkonlarına, çöplerinizi günlük gidin orada boşaltın.

Neyse, uymayın siz bana, çıngar çıkartacak şeyler bunlar. Ama düşüncesi bile keyifli :KK53:
Şu an yaptığımı hayal ediyorum... Bir rahatlama geldi :KK70:
:KK53::KK70: allah iyiligini versin kiz :)

Back
X