• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst komsu.

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Eve tasınalı 3 haftaya yakın bir zaman oldu, şuan fazla kimseyi tanımıyoruz, üst katta oturanlar şimdiden bıktırdı, sabaha kadar oturuyorlar sesten gürültüden uyuyamıyoruz sanki evin içindelermiş gibi sesleri geliyor birde çok fazla takırtı sesi geliyor, bunlar da yetmezmiş gibi kadın herkes uyuyunca gecenin 3 ü 4 ü demiyor başlıyor ev süpürmeye sonra çamaşır makinesini çalıştırıyor ,suan yine aynısını yapıyorlar seslerden yatamıyoruz altta insan var mı yok mu hiç umurlarında değil bi kez annem uyardı ama yine aynısını yapıyorlar bu komşulara ne yapabilirim? Böyle takıntılarım yoktu ama sürekli gece gece ev süpürmesi yere vura vura yürümeleri çok rahatsız ediyor ve babam kaldıramıyor sesleri...

Terbiyesiz insanlar ya ne biçim insanlar var ya gece 3te 4te makine mı calistirilir hiç mi terbiye bilmiyorlar almamislar gece gece sinir oldum şikayet et canim
Makineyede alıştık ama ev süpürmesine ayak seslerine dayanamıyoruz ya yeniyiz diye hiç önemsemiyorlar herhalde.

:KK33:Yok artık! Ziline basın ve "lanet olası süpürgeyi bir daha gece vakti çalıştırırsanız evinizi havaya uçururum" deyin bence. Bunlar güzellikten anlamaz:KK62:

Demek ki sabaha kadar oturup, gündüz uyuyorlar. Madem öyle siz de sabah erkenden kalkıp müziği sonuna kadar açın, arada dışardan zillerine falan basın. Gündüz uykuları haram olsun gece erkenden yatarlar:KK53:
Aynen öyle gündüz hiç ses soluk yok ama aksam bi başlıyorlar sabaha kadar bagrıs cagrıs hep bunların sesine uyanıyoruz bende yapcam aynısını gündüzleri söylediğiniz çok mantıklı şeytan diyor eline bi sopa al tavana tavana vur

:KK33:Yok artık! Ziline basın ve "lanet olası süpürgeyi bir daha gece vakti çalıştırırsanız evinizi havaya uçururum" deyin bence. Bunlar güzellikten anlamaz:KK62:
Ben ilk kez o saatte ev süpürüldüğünğ burada gördüm zaten şuan seslerden kafam Agrıdı keşke dinleme imkânınız olsa da dinleseydiniz

Back
X