Hanımlar selam,
Geçen yıl ekim/2018de üst altımıza yeni evli bi aile taşındı. Çocuk annemin köylüsünün çocuğu. Talındıkları günden itibaren sürekli kavga ediyorlar abuk subuk saatlerde. Kadın sürekli sabah akşam sandalyeyi sürüyerek çekiyor ve ses olduğu gibi aşağıya geliyor. Arkadaşları vs geliyor gece 12-1 gibi müzik, kahkaha sesleri filan var. Bazen 11 gibi TV sesini çok açıyorlar sanki ses bizim evdeymil gibi oluyor. Ve bunlar sürekli oluyor. Babam vardiyalı çalışıyor sesten uyuyamamadığı oldu. Hiç yukarı çıkıp uyarmadık. Yenş evliler, yeni çocukları oldu diye. Çocuktan öncede sonrada aynıydı.
Bugun sabah yine aynı olunca annem yukarı söylemeye gitmiş. Annem bizim cam açıkken yukarıdan halı silkeliyorsun filan demiş. Kadın da siz de geçen ben halı sikkelerken saygısız bir şekilde kapıyı kapattınız diyip paaat diye annemin suratına kapıyı kapatmış.
Şimdi yine inadına yapar gibi yukardan ses geliyor. Yukarı çıkıp konuşsam anlayacağını sanmıyorum, inat etmeye devam edecek. Ev sahibine söylesem ev sahibi baya gıcık bi kadın bilemedim.